P. 1
Contoh Pupuh

Contoh Pupuh

|Views: 193|Likes:
Dipublikasikan oleh Yayan Embrienk Heryana

More info:

Published by: Yayan Embrienk Heryana on Jan 02, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/10/2015

pdf

text

original

Nama Kelompok

:

1. Lalatul Zulfa 2. Lia 3. Lucya Herti. A 4. M. Aldo Ricard 5. Morizel Efatra. S 6. M. Izza 7. Nadia Khairunisa 8. Niken Uswatun. A 9. Nurhayati

SMP NEGERI 1 CIBARUSAH 2010 / 2011

tiiseun. sedih. kesepian.Conto Pupuh : 1. Lambang Gl Gw Asin hayang jadi jalma Sangkan ucing teu ngahakan Malah mun ucing ngabangsat Rek digebah satakerna a a a a 8 8 8 8 Watekna : Cara ladrang ngan leuwih motak (lebih humoris. Pupuh Ladrang Gl Gw Aki dartam leumpangna ngagidig Gancang Pisan 2x Bari aya nu dijingjing Mawa kisa eusina ucing anakan i a i a 10 4 (2x) 8 12 Watekna : Banyol. lebih lucu) 3. heureuy . jempling (kesedihan. kesunyian. gogonjakan (humoris. tragedi) . lucu) 2. Mijil Gl Gw Aduh gusti nu maha suci Sim abdi rumaos Ageung dosa réh kurang tulatén Boh kasepuh kakadang wargi Sok kaluli luli i o é i i u 10 6 10 10 6 6 Mugi di tawakuf Watekna : Susah. cilaka.

Pucung Gl Gw Utamana jalma kudu réa batur Keur silih tulungan Silih titipkeun nya diri Budi akal lantaran ti pada jalma u a i a 12 6 8 12 Watekna : Piwuruk.4. kaget. nasehat) . pepeling (pengajaran. menyadarkan. berita. wawaran.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->