P. 1
Kertas Kerja Pemantapan Sahsiah

Kertas Kerja Pemantapan Sahsiah

|Views: 2,859|Likes:
Dipublikasikan oleh Nor Asyikin Marta

More info:

Published by: Nor Asyikin Marta on Jan 06, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/01/2013

pdf

text

original

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN AGAMA AL-IRSHAD POKOK SENA, 13220 KEPALA BATAS, PULAU PINANG.

PROGRAM PEMANTAPAN SAHSIAH DAN KECEMERLANGAN DIRI 2003
TARIKH 20 SEPTEMBER 2003 TEMPAT DEWAN BESAR SMKA AL- IRSHAD ANJURAN UNIT BIMBINGAN DAN KAUNSELING SMKA AL- IRSHAD

8.0 PENGENALAN Setiap manusia dilahirkan mempunyai potensi tersendiri. Ianya perlu dicungkil dan digembleng agar kebolehan dan keupayaan dapat dijanakan demi kepentingan pembangunan negara.PROGRAM PEMANTAPAN SAHSIAH DAN KECEMERLANGAN DIRI 2003 1.0 MATLAMAT Membentuk kendiri pelajar menjadi pemimpin pelajar yang cemerlang sebagai “ Role Model ” kepada semua pelajar lain. 2.0 TEMPAT DEWAN BESAR SMKA Al.0 TARIKH PELAKSANAAN 3. Justeru itu Kem Kepimpinan dan Motivasi ini dirangka agar pelajar berupaya membentuk potensi kendiri yang unggul sebagai pemimpin pelajar. Kem ini berperanan memupuk potensi pelajar untuk menjadi pemimpin yang cemerlang segi akademik dan sahsiah.0 SASARAN 150 orang pelajar tingkatan 2 7.0 OBJEKTIF .Irshad 6.

8. Peserta dapat bertindak sebagai contoh dari segi akademik dan sahsiah.1 Peserta memahami dengan jelas konsep.2 Melahirkan pemimpin yang mempunyai personaliti yang baik dan cemerlang dari segi sahsiah. jenis dan ciri – ciri pemimpin yang cemerlang.8.3 Peserta dapat menunjukkan penampilan diri kendiri positif serta mampu berkomunikasi secara berkesan dalam mengendalikan tugas sebagai pemimpin. 8.kepimpinan dan akademik. .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->