Anda di halaman 1dari 1

Malang,26 januari 2011

kanggo:wati
ing
semarang

ASSALAMUALAIKUM WR.WB
Lewat surat iki aku pingin weruh kabarmu,aku ngarep
kabarmu apik koyo aku ndek kene.

Minggu wingi aku nerimo rapot nilaiku lumayan,yo opo nilai


rapotmu?

Liburan semester iki rencanane aku teko nang semarang mesti


tak sempatno dulin nang omah mu,tapi mergo akeh urusan
keluargaku aku gak sido nang semarang.
Tak enteni balesane suratmu ya.....................

WASSALLAMMUALAIKUM WR.WB

sahabat karibmu sing adoh

NANA