P. 1
TATACARA MESYUARAT

TATACARA MESYUARAT

|Views: 355|Likes:
Dipublikasikan oleh Mohd Rasidi

More info:

Published by: Mohd Rasidi on Feb 04, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/11/2013

pdf

text

original

MASUK

Disediakan Oleh : PERGERAKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA dengan kerjasama BADAN PERHUBUNGAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO NEGERI JOHOR .

YB DATO¶ SRI HISHAMMUDDIN TUN HUSSEIN KETUA PERGERAKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA .

identiti dan tokoh berjasa UMNO yang kita warisi sebelum kita mengorak langkah perjuangan seterusnya .W. bagi memastikan kejayaan dan kecemerlangan perjuangan Pemuda UMNO untuk terus membela maruah bangsa. tambahan pula kesempurnaannya akan mencerminkan imej Pemuda UMNO.W. sesungguhnya. Hanya dengan kembali kepada asas perjuangan.T. Sesungguhnya warisan perjuangan mulia UMNO ini tidak boleh dijual beli dan tidak boleh diubah kerana ia adalah warisan pejuang yang telah berkorban untuk anak bangsa. Salam Perjuangan & Selamat Bersidang .T. kemakmuran dan semua nikmat yang amat bermakna kepada anak bangsa Melayu mahupun siapa juga yang hidup bersama di bumi tercinta Malaysia! Oleh itu. kecemerlangan dan kegemilangan. bersyukur saya ke hadrat Allah S. Alhamdulillah. keamanan. menghormati dan berbangga dengan segala prinsip. kerana dengan izin. terbitan Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia dengan kerjasama Badan Perhubungan Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Johor. Perjuangan tokoh Melayu UMNO selama ini telah membawa kestabilan.KATA-KATA ALUAN YB DATO¶ SRI HISHAMMUDDIN TUN HUSSEIN KETUA PERGERAKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA Assalamualaikum Warrahmatullahi Wabarakatuh Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Sekian. Saya doakan agar perjalanan semua Mesyuarat Tahunan Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian / Persidangan Pemuda UMNO Cawangan akan sempurna.W. Keringat dan air mata mereka amat bernilai dan bermakna kepada apa yang kita warisi dan kecapi hari ini. membawa kemajuan dan anjakan baru kepada masa depan anak bangsa. kejayaan. Semoga CD ini dapat menjadi panduan dan rujukan kepada setiap Pemuda UMNO Bahagian / Cawangan bagi menyempurnakan persidangan dengan lebih teratur dan tersusun. berjaya dan mencapai matlamat yang diharap-harapkan bangsa.menuju keperibadian puncak bangsa kita. Kita harus memahami. Akhir sekali. Namun. tiada jalan pintas dan mudah untuk Pewaris UMNO berjuang menuju kejayaan. selawat dan salam buat junjungan besar kita Nabi Muhammad S.A. Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian / Persidangan Pergerakan Pemuda Cawangan setiap tahun menjadi pencetus kesinambungan perjuangan serta menambah tinggi martabat agama. Sebagai akar umbi Parti keramat UMNO. limpah dan kurnia Nya jua saya dapat menyampaikan sepatah dua kata di dalam CD Tatacara Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian / Persidangan Pemuda UMNO Cawangan. bangsa dan negara. menghayati. semoga segala usaha menerbitkan CD ini akan mendapat keberkatan dan diredhai oleh Allah S. maka seluruh kepimpinan dan ahli hendaklah kembali kepada asas perjuangan terdahulu. Pemuda UMNO akan mampu meneruskan perjuangan memimpin generasi muda ke era 2020 dan selepasnya.

MENU UTAMA TATACARA MESYUARAT PERWAKILAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN / PERSIDANGAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TATACARA MESYUARAT PERWAKILAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN TATACARA PERSIDANGAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN LAMPIRAN KELUAR .

TATACARA PERSIDANGAN FORMAT KERTAS-KERTAS PERSIDANGAN PANDUAN JURU ACARA CONTOH DOA PERAKUAN SUMPAH (PENGERUSI TETAP) PANDUAN URUSAN PERSIDANGAN (PENGERUSI TETAP) LAGU UMNO MENU UTAMA .

KERTAS PERSIDANGAN PANDUAN JURU ACARA CONTOH DOA PERAKUAN SUMPAH (PENGERUSI TETAP) PANDUAN URUSAN PERSIDANGAN (PENGERUSI TETAP) LAGU UMNO MENU UTAMA .TATACARA PERSIDANGAN FORMAT KERTAS .

PERLEMBAGAAN UMNO PERATURAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO PERATURAN PERSIDANGAN UMNO TATETIKA MENU UTAMA .

BERKHIDMAT IKRAR PEMUDA MENU UTAMA . BERSETIA.BERSATU.

BERSETIA. BERKHIDMAT¶ Bersatu Kita Bersatu Dengan Setia Berganding Bahu Jiwa Teguh Berpadu Kita Rumpun Melayu Bersama Kita Bersama Mendukung Hasrat Semua Berjasa Kepada Bangsa Agama Dan Negara Lambang Kita Yang Gagah Dipandang Mulia Dan Indah Bersatu Bersetia Berkhidmat Cogan Katanya UMNO Terus Mara Untuk Rakyat Malaysia .`BERSATU.

Negara Bersungguh Dan Setia Kami Pemuda Malaysia Merupakan Benteng Yang Waja Pertahan Kedaulatan Agama Serta Bangsa Dan Negara .IKRAR PEMUDA Kami Pemuda Malaysia Bersatu Dan Padu Tenaga Berjuang Berkorban Jiwa Raga Untuk Ketahanan Bangsa Pemuda Harapan Negara Membela Dan Membuat Jasa Membina Negara Kaya Raya Ibu Pertiwi Malaysia Mari Kita Bersatu Dan Berikrar Mengaku Dan Bersumpah Menjunjung Agama . Bangsa .

BERSETIA.BERSATU. BERKHIDMAT IKRAR PEMUDA MENU UTAMA .

`BERSATU. BERKHIDMAT¶ Bersatu Kita Bersatu Dengan Setia Berganding Bahu Jiwa Teguh Berpadu Kita Rumpun Melayu Bersama Kita Bersama Mendukung Hasrat Semua Berjasa Kepada Bangsa Agama Dan Negara Lambang Kita Yang Gagah Dipandang Mulia Dan Indah Bersatu Bersetia Berkhidmat Cogan Katanya UMNO Terus Mara Untuk Rakyat Malaysia . BERSETIA.

Bangsa .IKRAR PEMUDA Kami Pemuda Malaysia Bersatu Dan Padu Tenaga Berjuang Berkorban Jiwa Raga Untuk Ketahanan Bangsa Pemuda Harapan Negara Membela Dan Membuat Jasa Membina Negara Kaya Raya Ibu Pertiwi Malaysia Mari Kita Bersatu Dan Berikrar Mengaku Dan Bersumpah Menjunjung Agama . Negara Bersungguh Dan Setia Kami Pemuda Malaysia Merupakan Benteng Yang Waja Pertahan Kedaulatan Agama Serta Bangsa Dan Negara .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->