P. 1
TATACARA MESYUARAT

TATACARA MESYUARAT

|Views: 355|Likes:
Dipublikasikan oleh Mohd Rasidi

More info:

Published by: Mohd Rasidi on Feb 04, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/11/2013

pdf

text

original

MASUK

Disediakan Oleh : PERGERAKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA dengan kerjasama BADAN PERHUBUNGAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO NEGERI JOHOR .

YB DATO¶ SRI HISHAMMUDDIN TUN HUSSEIN KETUA PERGERAKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA .

Sebagai akar umbi Parti keramat UMNO. Saya doakan agar perjalanan semua Mesyuarat Tahunan Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian / Persidangan Pemuda UMNO Cawangan akan sempurna. membawa kemajuan dan anjakan baru kepada masa depan anak bangsa. bangsa dan negara. Pemuda UMNO akan mampu meneruskan perjuangan memimpin generasi muda ke era 2020 dan selepasnya. Akhir sekali.W. bagi memastikan kejayaan dan kecemerlangan perjuangan Pemuda UMNO untuk terus membela maruah bangsa. Hanya dengan kembali kepada asas perjuangan. Perjuangan tokoh Melayu UMNO selama ini telah membawa kestabilan. Salam Perjuangan & Selamat Bersidang .T. kejayaan. bersyukur saya ke hadrat Allah S.T. tambahan pula kesempurnaannya akan mencerminkan imej Pemuda UMNO.KATA-KATA ALUAN YB DATO¶ SRI HISHAMMUDDIN TUN HUSSEIN KETUA PERGERAKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA Assalamualaikum Warrahmatullahi Wabarakatuh Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Semoga CD ini dapat menjadi panduan dan rujukan kepada setiap Pemuda UMNO Bahagian / Cawangan bagi menyempurnakan persidangan dengan lebih teratur dan tersusun.W. kerana dengan izin.A. Alhamdulillah.W. semoga segala usaha menerbitkan CD ini akan mendapat keberkatan dan diredhai oleh Allah S. Namun. selawat dan salam buat junjungan besar kita Nabi Muhammad S. Sekian. identiti dan tokoh berjasa UMNO yang kita warisi sebelum kita mengorak langkah perjuangan seterusnya . Keringat dan air mata mereka amat bernilai dan bermakna kepada apa yang kita warisi dan kecapi hari ini. berjaya dan mencapai matlamat yang diharap-harapkan bangsa. kecemerlangan dan kegemilangan. terbitan Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia dengan kerjasama Badan Perhubungan Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Johor. Sesungguhnya warisan perjuangan mulia UMNO ini tidak boleh dijual beli dan tidak boleh diubah kerana ia adalah warisan pejuang yang telah berkorban untuk anak bangsa. menghormati dan berbangga dengan segala prinsip. Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian / Persidangan Pergerakan Pemuda Cawangan setiap tahun menjadi pencetus kesinambungan perjuangan serta menambah tinggi martabat agama. keamanan. Kita harus memahami. kemakmuran dan semua nikmat yang amat bermakna kepada anak bangsa Melayu mahupun siapa juga yang hidup bersama di bumi tercinta Malaysia! Oleh itu. menghayati. limpah dan kurnia Nya jua saya dapat menyampaikan sepatah dua kata di dalam CD Tatacara Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian / Persidangan Pemuda UMNO Cawangan. sesungguhnya.menuju keperibadian puncak bangsa kita. maka seluruh kepimpinan dan ahli hendaklah kembali kepada asas perjuangan terdahulu. tiada jalan pintas dan mudah untuk Pewaris UMNO berjuang menuju kejayaan.

MENU UTAMA TATACARA MESYUARAT PERWAKILAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN / PERSIDANGAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TATACARA MESYUARAT PERWAKILAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN TATACARA PERSIDANGAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN LAMPIRAN KELUAR .

TATACARA PERSIDANGAN FORMAT KERTAS-KERTAS PERSIDANGAN PANDUAN JURU ACARA CONTOH DOA PERAKUAN SUMPAH (PENGERUSI TETAP) PANDUAN URUSAN PERSIDANGAN (PENGERUSI TETAP) LAGU UMNO MENU UTAMA .

KERTAS PERSIDANGAN PANDUAN JURU ACARA CONTOH DOA PERAKUAN SUMPAH (PENGERUSI TETAP) PANDUAN URUSAN PERSIDANGAN (PENGERUSI TETAP) LAGU UMNO MENU UTAMA .TATACARA PERSIDANGAN FORMAT KERTAS .

PERLEMBAGAAN UMNO PERATURAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO PERATURAN PERSIDANGAN UMNO TATETIKA MENU UTAMA .

BERKHIDMAT IKRAR PEMUDA MENU UTAMA .BERSATU. BERSETIA.

BERSETIA. BERKHIDMAT¶ Bersatu Kita Bersatu Dengan Setia Berganding Bahu Jiwa Teguh Berpadu Kita Rumpun Melayu Bersama Kita Bersama Mendukung Hasrat Semua Berjasa Kepada Bangsa Agama Dan Negara Lambang Kita Yang Gagah Dipandang Mulia Dan Indah Bersatu Bersetia Berkhidmat Cogan Katanya UMNO Terus Mara Untuk Rakyat Malaysia .`BERSATU.

Negara Bersungguh Dan Setia Kami Pemuda Malaysia Merupakan Benteng Yang Waja Pertahan Kedaulatan Agama Serta Bangsa Dan Negara .IKRAR PEMUDA Kami Pemuda Malaysia Bersatu Dan Padu Tenaga Berjuang Berkorban Jiwa Raga Untuk Ketahanan Bangsa Pemuda Harapan Negara Membela Dan Membuat Jasa Membina Negara Kaya Raya Ibu Pertiwi Malaysia Mari Kita Bersatu Dan Berikrar Mengaku Dan Bersumpah Menjunjung Agama . Bangsa .

BERSETIA. BERKHIDMAT IKRAR PEMUDA MENU UTAMA .BERSATU.

BERKHIDMAT¶ Bersatu Kita Bersatu Dengan Setia Berganding Bahu Jiwa Teguh Berpadu Kita Rumpun Melayu Bersama Kita Bersama Mendukung Hasrat Semua Berjasa Kepada Bangsa Agama Dan Negara Lambang Kita Yang Gagah Dipandang Mulia Dan Indah Bersatu Bersetia Berkhidmat Cogan Katanya UMNO Terus Mara Untuk Rakyat Malaysia . BERSETIA.`BERSATU.

Negara Bersungguh Dan Setia Kami Pemuda Malaysia Merupakan Benteng Yang Waja Pertahan Kedaulatan Agama Serta Bangsa Dan Negara .IKRAR PEMUDA Kami Pemuda Malaysia Bersatu Dan Padu Tenaga Berjuang Berkorban Jiwa Raga Untuk Ketahanan Bangsa Pemuda Harapan Negara Membela Dan Membuat Jasa Membina Negara Kaya Raya Ibu Pertiwi Malaysia Mari Kita Bersatu Dan Berikrar Mengaku Dan Bersumpah Menjunjung Agama . Bangsa .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->