P. 1
BORANG BERTUGAS LUAR PEJABAT

BORANG BERTUGAS LUAR PEJABAT

|Views: 241|Likes:
Dipublikasikan oleh mohd_khairi_18

More info:

Published by: mohd_khairi_18 on Feb 09, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as XLS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/23/2014

pdf

text

original

Lampiran A

PERMOHONAN UNTUK BERTUGAS DI LUAR PEJABAT
(Borang ini hendaklah diisi 2 salinan sebelum perjalanan dilakukan)

1 2 4

NAMA : ………………………………………………………………………………………………………………….……… JAWATAN : …………………………………………...….. TUGAS-TUGAS YANG AKAN DILAKUKAN a b TEMPAT : …………………………………………………………………………………………………………. PERIHAL TUGAS : ………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………………. c TEMPOH : …………………………………………………………………………………………………………. 3 BAHAGIAN/UNIT : ……………………………………….

5

CARA PERJALANAN Kereta Sendiri Kenderaan Pejabat Kapalterbang Keretapi Kenderaan Awam

Menumpang kereta pegawai lain (Sila sebut nama dan tempat bertugas pegawai ini) …………...…………………………………………………………………. 6

Jika tidak menaiki keretapi/kapalterbang kerana menggunakan kereta sendiri, sila nyatakan sebabnya. ……………………………………………………………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………….

7

Jika menggunakan kereta sendiri tuntutan yang akan dibuat ialah :Elaun hitungan batu Tarikh : …………..…….. Gantian tambang kapalterbang/keretapi …………………………………… (Tandatangan Pemohon)

PERAKUAN KETUA JABATAN
Permohonan untuk menjalankan tugas-tugas rasmi di luar ibu pejabat seperti di atas adalah diluluskan/tidak diluluskan. Adalah disahkan pegawai ini perlu menggunakan kereta sendiri dan diperakukan bahawa beliau dibayar. Elaun hitungan batu Gantian tambang kapalterbang/keretapi ……………………………………. Tarikh : ………………… Gantian tambang terendah (Tandatangan Ketua Bahagian)
(Pegawai Atasan Yang Langsung)

Nama : ……………………………………….. Jawatan : …………………………………….. Cop Rasmi : ………………………………….

Sila tandakan ( √ ) pada petak yang berkenaan .

. Penerbangan : ……………. Gaji Bulanan : ……………………………………………. Kelantan.. Ke ………………………………… No. No.………………… Kelas Penerbangan : …………… ( Seperti tercatit di Kad Pengenalan / Passport ) Jawatan : …………………………………………………. Rumah : ……………………………. Hospital Kuala Krai.. Tandatangan Pembantu Tadbir Vot Tarikh WPPUA : …………………………………………. Tujuan Perjalanan : ………………………………………………………………………………………………………… No. Ke ………………………………… No.. PERMOHONAN MENEMPAH TIKET PENERBANGAN (Borang ini hendaklah diisi dalam 2 salinan) Nama Pegawai : …………………………………………………. Untuk dihubungi : ……………………………………… Tarikh : …………………………………. Hospital Kuala Krai ( Cop Nama & Jawatan ) Tanggungan ini telah dicatitkan dalam Buku Vot Berkenaan Waran Perjalanan Udara Waran No : …………………. Tarikh / Masa yang dikehendaki Ext : …………………………………………… Hadir di tempat bertugas rasmi …………………………….. Pejabat : ……………………………. Perjalanan Dari : ……………………………. Tel. Ke ………………………………… No. Penerbangan : ……………... Perjalanan Dari : ……………………………. Tarikh : ……………………………………………………. ………………………………………………………………………… Pengarah Hospital... Penerbangan : ……………. Ke ………………………………… No. Perjalanan Dari : ……………………………. Jumlah Kena dibayar : …………………………………… ... Tel. ………………………………………………… Tandatangan Pemohon ( Cop Jawatan ) Telah disahkan bahawa pegawai ini akan menjalankan tugas rasmi dengan menaiki kapalterbang. Permohonan tidak diluluskan / diluluskan. Penempahan dibuat melalui Pembantu Tadbir Waran. Tarikh Perjalanan Pergi : ……………………………………………… Masa : ………………………………………… Tarikh Perjalanan Balik : ……………………………………………… Masa : ………………………………………… Perjalanan Dari : ……………………………... …………………………………………………. Penerbangan : …………….. 18000 Kuala Krai.Pengarah.

.

7 Jika menggunakan kereta sendiri tuntutan yang akan dibuat ialah :Elaun hitungan batu Tarikh : (Tandatangan Pemohon) Gantian tambang kapalterbang/keretapi PERAKUAN KETUA JABATAN Permohonan untuk menjalankan tugas-tugas rasmi di luar ibu pejabat seperti di atas adalah diluluskan/tidak diluluskan. Elaun hitungan batu Gantian tambang kapalterbang/keretapi Tarikh : ' Gantian tambang terendah (Tandatangan Ketua Bahagian) (Pegawai Atasan Yang Langsung) .Lampiran A PERMOHONAN UNTUK BERTUGAS DI LUAR PEJABAT (Borang ini hendaklah diisi 2 salinan sebelum perjalanan dilakukan) 1 2 4 NAMA : JAWATAN : ' 3 BAHAGIAN/UNIT : TUGAS-TUGAS YANG AKAN DILAKUKAN a b TEMPAT : PERIHAL TUGAS : c 5 TEMPOH : CARA PERJALANAN Kereta Sendiri Kenderaan Pejabat Keretapi Kenderaan Awam Menumpang kereta pegawai lain (Sila sebut nama dan tempat bertugas pegawai ini) 6 Jika tidak menaiki keretapi/kapalterbang kerana menggunakan kereta sendiri. sila nyatakan sebabnya. Adalah disahkan pegawai ini perlu menggunakan kereta sendiri dan diperakukan bahawa beliau dibayar.

Sila tandakan ( √ ) pada petak yang berkenaan .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->