P. 1
laporan kecergasan 2010

laporan kecergasan 2010

|Views: 517|Likes:
Dipublikasikan oleh Mdzairi Bin Ibrahim

More info:

Published by: Mdzairi Bin Ibrahim on Feb 25, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/07/2013

pdf

text

original

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK

Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI TANGKAK JALAN PAYAMAS 84900 TANGKAK JOHOR

LAPORAN BULAN KECERGASAN TAHUN 2010

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK
Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010

2. KANDUNGAN 3. Lampiran 1 3.1 Surat pangilan mesyuarat 3.2 Jawatankuasa Bulan Kecergasan 3.3 Minit Mesyuarat 4. Lampiran 2 4.1 Aktiviti dijalankan 4.2 Peraturan atau syarat yang mengawal pertandingan 5. Lampiran 3 5.1 Penyertaan Staf 5.2 Penyertaan NGO atau pigak luar 5.3 Penyertaan pelajar 6. Gambar aktiviti yang dijalankan 7. Majlis penutup 8. Lampiran 8.1 Ulasan Pengetua

Anuar Bin Muhamad En. Zamri Bin Hussein En. Md. Misnan Bin Surip En. Rohana Binti Yusof En. Bahren Bin Osman En. En. Lazis B. Rohana Binti Yusof En.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 AHLI JAWATANKUASA BULAN KECERGASAN SMK SERI TANGKAK 2010 Penaung Pengerusi I Pengerusi II Pengerusi III Pengurus Kejohanan : : : : : Tuan Hj. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. Mohd Azdi Fairuz Bin Mohd. Zairi Bin Ibrahim En. Tumirin En. Yiew Thiam Lai (Ketua Pengadil) En. En. Saipul Anuar Bin Mohd Sayuti En. Mohd Azdi Fairuz Bin Mohd. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. Philip a/l Rayappan (Setiausaha Sukan) En. Philip a/l Rayappan En. Muhd Khairul Nisak Bin Ahmad En. Md. Md Azrul Bin Anuar En. Zairi Bin Ibrahim (Penyelaras Permainan) En. Saipul Anuar Bin Mohd Sayuti En. Ahmad Nazri Bin Ahmad Zawawi Penyelaras : Juri Rayuan : Pegawai Teknik Pengadil : : Pengadil Jemputan Urusetia / Juru Gambar : : . Mohd Rasyidi Bin Mohd Dom En. Abd.

2 Bola Jaring 4.3 Catur 4.2.1.1 Bola Baling 4.1.3 Penyertaan ke Kejohanan Jemputan Larian 4x100m Sukan Matrikulasi Ledang .2.1.1.4 Futsal 4.1. 2010 4.1.1 Aktiviti yang dijalankan 4.2.1 Liga SEMESTA kalike-4.1.2.2 Karnival Sukan Antara Rumah Sukan 2010 4.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 4.

MEN.1 PERATURAN PERTANDINGAN LIGA SEMESTA 2010 SEK. jersey dan first aid untuk (pasukan masing-masing) * Pastikan pemain ada di padang tepat pada waktunya. PENGURUS PASUKAN a) Setiap pasukan mesti melantik seorang pengurus pasukan.00 petang Padang Sek. Men. Keb. KELAYAKAN PEMAIN a) Setiap pemain hanya boleh mendaftar dalam satu pasukan sahaja. menjaga disiplin pasukan dan kebajikan pemain-pemainnya * Pengurus terbaik akan diberi hadiah PENDAFTARAN PEMAIN a) Tiap-tiap pasukan hendaklah mendaftarkan nama-nama pemain seramai tidak melebihi 15 orang. 6. 5.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 4. 4. KEB.00 petang hingga 6. . UNDANG-UNDANG PERMAINAN a) Kejohanan ini akan dijalankan mengikut peraturan dan undang-undang Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) dan Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA). Seri Tangkak 2. c) Semua keputusan jawatankuasa pengelola adalah muktamad. PENGELOLAAN : Persatuan Bola Sepak SEMESTA dengan kerjasama Unit Sukan SEMESTA.1. b) Sebarang kejadian di luar jangkaan dan tidak dinyatakan di dalam peraturan berkenaan akan diputuskan oleh jawatankuasa pengelola. b) Tugas-tugas pengurus pasukan : * Menyediakan air minuman. Bulan Julai 2010 Setiap Hari (Isnin hingga Jumaat) 4. SERI TANGKAK 1. TARIKH HARI MASA TEMPAT : : : : 3. (termasuk pengurus pasukan) b) Anda boleh memilih maksimum 10 pemain dari tingkatan yang sama manakala yang bakinya hendaklah dari tingkatan yang berlainan (campuran dari semua tingkatan). b) Pertandingan ini terbuka kepada semua pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Tangkak.

e) Senarai nama pemain-pemain termasuk pemain simpanan yang akan mengambil bahagian dalam sesuatu perlawanan hendaklah diserahkan kepada pegawai pertandingan yang bertugas sebelum permainan dimulakan. KEDATANGAN / KELEWATAN a) Tiap-tiap pasukan mesti berada di padang permainan 15 minit sebelum masa perlawanan. b) Masa lebih 10 minit diberikan kepada pasukan yang lewat. MASA PERMAINAN a) Masa permainan untuk satu-satu perlawanan ialah 50 minit. Naib Johan dan Ketiga akan menerima sijil penyertaan dari pihak sekolah. 11. Pemain yang tiada nama di dalam borang pendaftaran tidak dibenarkan bermain di dalam kejohanan ini. b) Tiap-tiap pemain hendaklah memakai 'jersey' yang bernombor seperti nombor yang didaftarkan dalam borang pendaftaran. Sekiranya pasukan itu masih tidak datang. c) Sekurang-kurangnya mesti ada 7 orang pemain bagi satu-satu pasukan di padang sebelum perlawanan dimulakan. Naib Johan dan Ketiga.00 HADIAH a) Hadiah akan diberikan kepada tiga pasukan terbaik iaitu Johan. 10. c) Sekiranya terdapat warna 'jersey' yang sama bagi kedua-dua pasukan dalam satu perlawanan. f) Setiap pasukan di WAJIBkan mempunyai 2 bangsa/kaum yang berlainan ketika perlawanan dijalankan. maka pasukan yang namanya disebut dahulu c) d) 8. . b) Manakala semua pasukan (pemain) yang berdaftar termasuk Johan. Sekiranya kurang daripada jumlah itu pasukan itu dikira kalah. iaitu 25 minit bagi setiap separuh masa dengan masa rehat 5 minit. Contoh : 9(melayu) + 2(india) = 11(pemain) BAYARAN a) Setiap pemain dikenakan bayaran sebanyak RM 1. 9. PAKAIAN DAN PERALATAN a) Pemain hendaklah berpakaian kemas dan memakai kasut bola yang dibenarkan oleh FIFA . pasukan berkenaan akan dikira kalah dengan jaringan 2-0.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 7. Borang pendaftaran hendaklah diisi dengan lengkap.

MATA KEMENGAN PERCUMA a) Dalam apa juga keadaan menyerah kalah adalah tidak dibenarkan sama sekali dalam pertandingan ini. 16. Setiap pemain diwajibkan memakai shin guard . dalam jadual pertandingan dikira sebagai tuan rumah dan dikehendaki menukar jersinya. 15. 14. maka perlawanan itu akan ditangguhkan atau ditunda pada satu masa yang lain. pada pendapat pengadil keadaan tidak sesuai untuk meneruskan perlawanan. b) Jika sesuatu pasukan tidak hadir untuk bermain. maka pasukan lawan akan dikira menang dan mendapat 3 mata dengan perbezaan gol 2-0 atau jaringan yang terbanyak yang telah dilakukan. d) Nama-nama pasukan akan ditentukan oleh Guru Penasihat Persatuan Bola Sepak. BANTAHAN a) Semua pasukan berhak membuat bantahan kecuali atas perkara yang berkaitan dengan keputusan pengadil. PERLAWANAN YANG DITANGGUHKAN a) Jika. .MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 d) 12. iaitu pemain keluar dibenarkan masuk dan bermain pada bila-bila masa termasuk masa tambahan (kecuali jika pemain mendapat kad merah).00 dan bayaran itu hanya dikembalikan jika bantahan itu berjaya. Setiap pasukan dinasihatkan membawa dua set jersey. menarik diri ( keluar ) atau enggan meneruskan permainan semasa perlawanan diadakan. PERTUKARAN PEMAIN a) Pertukaran pemain adalah bebas. c) Tiap-tiap bantahan hendaklah disertakan dengan bayaran RM 10. 13. b) Bantahan hendaklah dikemukakan secara bertulis yang ditandatangani oleh ketua pasukan berkenaan dan hendaklah diserahkan kepada jawatankuasa pengelola atau wakilnya tidak lewat dari 30 minit selepas perlawanan itu tamat. SISTEM PERTANDINGAN a) Pertandingan ini dijalankan mengikut Sistem Liga Satu Kumpulan b) Pengiraan mata : Menang : 3 mata Seri : 1 mata Kalah : 0 mata c) Pasukan yang memungut mata tertinggi akan menjadi Johan.

Seri Tangkak 18. 3 orang Pengurus pasukan yang tidak terlibat. Keb. b) Jawatankuasa pengelola juga berhak meminda sebarang susunan atau masa perlawanan jika diperlukan. PERKARA-PERKARA YANG TIDAK DINYATAKAN a) Jawatankuasa mempunyai hak untuk bertindak dan mengambil sebarang keputusan jika berlaku sebarang kemusykilan atau perkara yang tidak dinyatakan dalam peraturan pertandingan ini. 19. 20. PEMILIHAN PEMAIN UNTUK MEWAKILI PASUKAN SEMESTA a) Seramai 25 orang pemain utama akan dipilih dari pasukan-pasukan yang memperolehi mata yang banyak dalam kejohanan ini. LEMBAGA RAYUAN ATAU LEMBAGA TATATERTIB a) Ahli-ahli jawatankuasa lembaga rayuan dan lembaga tatatertib terdiri daripada : GPK Ko Kurikulum / Penyelaras Liga SEMESTA Pengurus Kejohanan Liga SEMESTA. PADANG KEJOHANAN a) Padang Sek. b) Pemilihan pemain-pemain bergantung kepada penyelaras dan pengurus kejohanan. TINDAKAN TATATERTIB a) Pemain-pemain yang dibuang padang oleh pengadil (diberi kad merah) akan sendirinya digantung daripada mengambil bahagian dalam satu perlawanan yang berikutnya. 22. b) Manakala minuman untuk pengadil dan penjaga garisan akan disediakan oleh pihak pengelola kejohanan. MINUMAN PEMAIN DAN PENGADIL a) Minuman untuk pemain disepanjang kejohanan ini adalah ditanggung dan disediakan oleh pasukan itu sendiri. c) Walau bagaimanapun segala pindaan ini akan dimaklumkan kepada pengurus pasukan masing-masing dengan seberapa segera. 21.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 17. b) Pemain-pemain menerima dua amaran bertulis (kad kuning) dalam perlawanan yang berasingan akan dengan sendirinya digantung mengambil bahagian dalam satu perlawanan yang berikutnya. Men. .

KESELAMATAN a) Pengurus pasukan adalah diminta supaya mengambil langkah-langkah keselamatan yang perlu bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku. (menjaga disiplin pemain samada di dalam atau di luar padang) b) Pengurus juga perlu memastikan tidak ada penyokong luar (sama ada pelajar-pelajar dari sekolah lain atau kawan-kawan dari luar). .MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 23.

Merbau .Setiap kelab sukan dan permainan yang terlibat adalah secara automatik menjadi pengerusi teknikal sukan bagi karnival ini.Pemilihan atlit sukan permainan bagi mewakili sekolah.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 4. . . . . PENYERTAAN Karnival sukan ini adalah pertandingan sukan dan permainan diantara rumah sukan sekolah iaitu :.Meningkatkan kesedaran tentang kebaikan bersukan untuk kesihatan.2 KARNIVAL SUKAN ANTARA RUMAH 2010 1.Digalakkan supaya format pertandingan dijalankan secara 'Liga' atau 'kalah mati dua kali '.Undang-undang dan Peraturan permainan yang hendak digunakan bagi semua sukan perlu dirujuk terlebih dahulu kepada pihak penganjur bagi mengelakkan sebarang masalah berlaku. PERATURAN AM .Memupuk semangat perpaduan di kalangan pelajar.Cengal Semua pelajar dikehendaki untuk melibatkan diri didalam karnival ini sama ada sebagai atlit/pemain ataupun sebagai pembantu pegawai dan urusetia pasukan ataupun penganjur. OBJEKTIF .1. JENIS SUKAN DAN PERMAINAN Peserta Bil Sukan L 1 2 3 4 Futsal Bola Jaring Bola Baling Catur Terbuka P 2.Jati .Seraya .Diminta setiap teknikal menyediakan format pertadingan mengikut sukan masingmasing. . 4. . 3.

. . TEMPAT PERTANDINGAN Jumlah Peserta Venue Bil Sukan 1 10 orang Futsal 2 Bola Jaring 10 orang Padang Bola SEMESTA 3 Bola Baling (L) 10 orang 4 5 Bola Baling (P) Catur 10 orang 2 orang Kantin 6. 5.Semua guru penasihat bagi rumah sukan bertanggungjawab untuk memastikan setiap pasukan permainan dapat disediakan. TARIKH PERTANDINGAN Tarikh 29/07/2010 30/07/2010 Hari Khamis Jumaat Aktiviti Pertandingan Futsal / Bola Jaring / Catur Pertandingan Bola Baling (L) & (P) / Catur .Semua rumah sukan diwajibkan untuk menghantar pasukan bagi setiap permainan dan kategori yang telah ditetapkan.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 Kelab sukan dan permainan dinasihatkan supaya memberikan peluang kepada ahli Jawatankuasa kelab dan ahli kelab untuk terlibat sebagai penolong @ pembantu pegawai dan urusetia bagi melancarkan karnival ini.

SISTEM PERTANDINGAN Sistem liga Pemenang ditentukan melalui pugutan mata yang terbanyak.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 7. PASUKAN Seraya Cengal Jati Merbau P M S K J B Mata Bil 1 2 3 4 Jadual Perlawanan PUSINGAN KE-1 1 X 4 2 X 3 PUSINGAN KE-2 1 X 3 2 X 4 PUSINGAN KE -3 1 X 2 3 X 4 Borang Markah Seraya Seraya Cengal Jati Merbau Mata menang 3 Mata seri 1 Mata kalah 0 Cengal Jati Merbau MATA KEDUDUKAN .

10. HADIAH Setiap pemenang bagi semua sukan akan diberikan hadiah sehingga tempat ke. Bola Baling) Jaring Jam Randik Wisel Set Catur . Bagi pemenang Johan setiap sukan akan menerima piala pusingan. antaranya :Bib Bola Jaring Bola (Futsal. Pasukan yang mempunyai markah tertinggi mengikut kiraan markah bagi semua permainan akan menerima piala utama. Segala kelengkapan dan peralatan asas bagi mengelolakan karnival ini akan disediakan oleh pihak penganjur karnival sukan sekolah. Bola Jaring.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 8. SISTEM MARKAH KESELURUHAN PENENTUAN JUARA RUMAH Pemenang Johan Naib Johan Ke-tiga Ke-empat Markah 5 3 2 1 9. GELANGGANG DAN PERALATAN Persiapan gelanggang di dewan dan di padang akan dibantu oleh penganjur.2 sahaja Setiap pemain akan menerima hadiah berbentuk medal.

Abdul Hellem bin Salleh Hadiah & Cenderamata / Sijil Pn. Law Bee Yan Penolong Pasukan ( Cengal ) En. Rohana bte Yusof En. Masnizahwati bte Masral Dibantu oleh PBSM Juru Gambar En. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. M. Tay Fui Cheng (BB-P) Hj.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 JAWATANKUASA KARNIVAL SUKAN PERMAINAN SEMESTA TAHUN 2010 Pengerusi Timbalan Pengerusi Naib Pengerusi 1 Naib Pengerusi 2 Setiausaha Sukan JAWATANKUASA PENGELOLA Pengurus Kejohanan Penyelaras Pemainan Juri Rayuan : : : En. Abdul Halim bin Mohamed En. Siti Hajar Mustafa Bola Baling (L) En.Utaman a/l Raman ( BS) Pn. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. Lailawati bte Mohd Salleh Minuman Pegawai Pn. Mohd Hairool Nizam Bola Jaring Pn. Vimala a/p Nathan(BB-P) Pn. Norzilah bte Hussein Pertolongan Cemas Pn. Mohd Rasyidi Hj Md Dom En. Bahren Bin Osman En. Vickneswary Bathumalai (C) . Norsidah bte Adam (BJ) Cik. Mohd Azdi Fairuz En. Anuar bin Mohamad En. Napisah bte Muda Pn. Shamsul Bahri Abd Hamid(BB-L) Pn. Khuzaimah Bte Kesmiran Cik Razilah bt Baharudin Cik. Hemalatha a/p Patchakhily(BBL) Cik. Saipul Anuar bin Mohd Sayuti En. Nik Maznah bt Abdullah Pengadil Permainan Futsal En. Fadhilah bte Yusof (BB-P) Pn. Md Zairi Bin Ibrahim En. Hj. Aiha bte Abdullah Pn. Yiew Thiam Lai (k) En. Ho Heng Chin ( C) Penolong Pasukan ( Seraya ) En. Rokiah bte Ibrahim Pn. Norazalina Mohd Ghazali (BB-L) Pn. Normala bte Kasah (BS) Pn. Azemee bin Sulaiman En. Kartini bte Sa'adon(BJ) Pn. Mohd Shukri Abu Hassan En. Philip a/l Rayappan Pengerusi Teknik Futsal Bola Jaring Bola Baling Catur : : : : En. Sabariah bte Kassan En. Philip a/l Rayappan Catur En. Ahmad Nazri bin A. Khiriyiah bte Ali Akbar (BJ) Pn. Azizan bin Wakis Cik. Rohana bte Yusof En. Mansor Bin Seman (C) Penolong Pasukan ( Jati ) Pn. Ku Swee Chiang (BS) En. Zawawi Pn. Abd Lazis Bin Tumirin Pn. Iskandar bin Baiman Pegawai Teknik dan Peralatan En. Saipul Anuar Bin Mohd Sayuti : : : : : Tn. Philip a/l Rayappan En. Hapipah bte Hassan (k) Pn. Zamri bin Hussien (k) En.

50 4.30 4. MERBAU CENGAL VS. Malathy a/p Velayatham(BB-P) Cik. Zaidah bte Ahmad(BB-L) Pn. Nurul Jannah bte Ahmad(k) Pn.20 PERLAWANAN CENGAL VS. Hjh. JATI SERAYA VS. Hjh.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 Bola Baling (P) Pn.30 PTG HARI KHAMIS KHAMIS KHAMIS KHAMIS KHAMIS KHAMIS MASA 3. Aiha bte Abdullah Pn. Ahmad Ramli bin Abas (BS) Cik Han Kwee Leng (BJ) Pn.30 PTG HARI KHAMIS KHAMIS MASA 3.00 4. Nur Azimah bte Abdul Aziz Pn.00 PERLAWANAN CENGAL VS. Khuzaimah Bte Kesmiran Cik Razilah bt Baharudin . JATI PENGADIL Mohd Azdi Fairuz Mohd Hairul Nizam Phillip A/L Rayappan Mohd Azdi Fairuz Mohd Hairul Nizam Phillip A/L Rayappan PERMAINAN TEMPAT MASA BIL 1 2 TARIKH 29/07/10 29/07/10 : : : SUKAN BOLA JARING PADANG SEMESTA 3. Tan Ching Ching (C) JADUAL PERLAWANAN PERMAINAN TEMPAT MASA BIL 1 2 3 4 5 6 TARIKH 29/07/10 29/07/10 29/07/10 29/07/10 29/07/10 29/07/10 : : : SUKAN FUTSAL PADANG SEMESTA 3. SERAYA MERBAU VS.40 3.30 3. MERBAU SERAYA VS. Suhaila bte Minhad (C) En. Motaza Noor bte Lasiman Pengurus Pasukan Pn. CENGAL PENGADIL Pn. Mohd Khairul Nisak (S) Penolong Pasukan ( Merbau ) En. Daud bin Yusof (M) Pn. JATI JATI VS. Norhaslinda bte Dol Saim Cik Nik Nuraida Shazlin Nik ah Cik. Fauziah bte Ibrahim(J) En.10 4. JATI CENGAL VS.

50 5. Abdul Halim bin Mohamed Pn. Azemee bin Sulaiman En.30 PTG 30 / 07/ 2010 : JUMAAT KATEGORI LELAKI PEREMPUAN LELAKI PEREMPUAN LELAKI LELAKI LELAKI LELAKI PERLAWANAN CENGAL VS. JATI JATI VS.50 4. MERBAU SERAYA VS. MERBAU CENGAL VS. CENGAL SERAYA VS. SERAYA MERBAU VS. Azemee bin Sulaiman En.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 PERMAINAN TEMPAT MASA TARIKH : HARI BIL 1 2 3 4 5 7 9 11 MASA 3.40 3.10 4.30 3. JATI PENGADIL En. Abdul Halim bin Mohamed En. Nurul Jannah bte Ahmad(k) En.10 : : : SUKAN BOLA BALING PADANG SEMESTA 3.00 4. JATI CENGAL VS. Abdul Halim bin Mohamed .30 4. JATI CENGAL VS. Azemee bin Sulaiman Pn. Nur Azimah bte Abdul Aziz En.

(MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak ..MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN BOLA JARING CARTA LIGA PERTANDINGAN BOLA JARING PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU SERAYA CENGAL JATI SERAYA MATA 1-3 3-1 0 3 PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU PERLAWANAN MENANG KALAH SERI JARINGAN BOLOS MATA 1 1 1 1 - - 1 3 3 1 0 3 KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN JATI CENGAL MATA 3 2 DISEDIAKAN OLEH .

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN BOLA BALING CARTA LIGA PERTANDINGAN BOLA BALING LELAKI PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT 2-2 3-1 3-3 3 2 2 0 PASUKAN JATI MERBAU SERAYA CENGAL CARTA LIGA PERTANDINGAN BOLA BALING PEREMPUAN PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN JATI CENGAL MATA 4 1 2 2 2 0 2 2 0-2 1 4 SERAYA CENGAL JATI SERAYA MATA 0-2 MATA 9 4 2 1 SERAYA CENGAL 2 2 JATI 1-3 2-3 SERAYA 3 3 0 2 2 0 MATA 2 1 9 4 (MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak .

. (MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak .MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN FUTSAL CARTA LIGA PERTANDINGAN FUTSAL PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU SERAYA CENGAL 3 0 0-3 0-1 0 0 0 1 0 0 JATI 1 0 1-0 0-2 MERBAU 0 0 0 0 2 0 MATA 7 4 3 2 PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU PERLAWANAN MENANG KALAH SERI JARINGAN BOLOS MATA 3 3 3 3 2 1 1 0 0 1 2 1 1 1 0 2 7 4 3 2 KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU MATA 7 4 3 2 DISEDIAKAN OLEH .

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN KESELURUHAN KARNIVAL SUKAN PERMAINAN RUMAH SUKAN SUKAN FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING (L) BOLA BALING(P) FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING(L) BOLA BALING(P) FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING(L) BOLA BALING(P) FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING(L) BOLA BALING(P) MATA 3 5 3 1 3 1 5 3 5 2+1 2 2 3 5 5 JUMLAH MATA CENGAL 15 MERBAU 9 SERAYA 10 JATI 15 KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN JATI CENGAL SERAYA MERBAU MATA 5 3 2 1 DISEDIAKAN OLEH . (MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak ..

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN CATUR CARTA KALAH MATI PERTANDINGAN CATUR KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN MERBAU CENGAL SERAYA SERAYA NAMA LAU JUN CHENG ENG ZHI LI SITI AMIRAH HANIS BTE OTHMAN NUR HAWA BTE AZMAN .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->