P. 1
laporan kecergasan 2010

laporan kecergasan 2010

|Views: 517|Likes:
Dipublikasikan oleh Mdzairi Bin Ibrahim

More info:

Published by: Mdzairi Bin Ibrahim on Feb 25, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/07/2013

pdf

text

original

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK

Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI TANGKAK JALAN PAYAMAS 84900 TANGKAK JOHOR

LAPORAN BULAN KECERGASAN TAHUN 2010

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK
Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010

2. KANDUNGAN 3. Lampiran 1 3.1 Surat pangilan mesyuarat 3.2 Jawatankuasa Bulan Kecergasan 3.3 Minit Mesyuarat 4. Lampiran 2 4.1 Aktiviti dijalankan 4.2 Peraturan atau syarat yang mengawal pertandingan 5. Lampiran 3 5.1 Penyertaan Staf 5.2 Penyertaan NGO atau pigak luar 5.3 Penyertaan pelajar 6. Gambar aktiviti yang dijalankan 7. Majlis penutup 8. Lampiran 8.1 Ulasan Pengetua

Philip a/l Rayappan En. Saipul Anuar Bin Mohd Sayuti En. Abd. Saipul Anuar Bin Mohd Sayuti En. Mohd Rasyidi Bin Mohd Dom En. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. Philip a/l Rayappan (Setiausaha Sukan) En. Tumirin En. En. Misnan Bin Surip En. Rohana Binti Yusof En. Mohd Azdi Fairuz Bin Mohd. Md. Ahmad Nazri Bin Ahmad Zawawi Penyelaras : Juri Rayuan : Pegawai Teknik Pengadil : : Pengadil Jemputan Urusetia / Juru Gambar : : . Yiew Thiam Lai (Ketua Pengadil) En. Bahren Bin Osman En. Lazis B.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 AHLI JAWATANKUASA BULAN KECERGASAN SMK SERI TANGKAK 2010 Penaung Pengerusi I Pengerusi II Pengerusi III Pengurus Kejohanan : : : : : Tuan Hj. Rohana Binti Yusof En. Anuar Bin Muhamad En. Mohd Azdi Fairuz Bin Mohd. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. Zairi Bin Ibrahim En. Md Azrul Bin Anuar En. Zamri Bin Hussein En. En. Md. Zairi Bin Ibrahim (Penyelaras Permainan) En. Muhd Khairul Nisak Bin Ahmad En.

1.3 Catur 4.1.2.4 Futsal 4.2 Karnival Sukan Antara Rumah Sukan 2010 4.1 Aktiviti yang dijalankan 4.2.2.2 Bola Jaring 4.2.1.1 Liga SEMESTA kalike-4. 2010 4.1.3 Penyertaan ke Kejohanan Jemputan Larian 4x100m Sukan Matrikulasi Ledang .1 Bola Baling 4.1.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 4.1.1.

UNDANG-UNDANG PERMAINAN a) Kejohanan ini akan dijalankan mengikut peraturan dan undang-undang Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) dan Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA). KEB. MEN. . b) Pertandingan ini terbuka kepada semua pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Tangkak. (termasuk pengurus pasukan) b) Anda boleh memilih maksimum 10 pemain dari tingkatan yang sama manakala yang bakinya hendaklah dari tingkatan yang berlainan (campuran dari semua tingkatan). PENGELOLAAN : Persatuan Bola Sepak SEMESTA dengan kerjasama Unit Sukan SEMESTA. KELAYAKAN PEMAIN a) Setiap pemain hanya boleh mendaftar dalam satu pasukan sahaja.00 petang Padang Sek.00 petang hingga 6. Keb. c) Semua keputusan jawatankuasa pengelola adalah muktamad. Bulan Julai 2010 Setiap Hari (Isnin hingga Jumaat) 4. 4.1.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 4. 5.1 PERATURAN PERTANDINGAN LIGA SEMESTA 2010 SEK. menjaga disiplin pasukan dan kebajikan pemain-pemainnya * Pengurus terbaik akan diberi hadiah PENDAFTARAN PEMAIN a) Tiap-tiap pasukan hendaklah mendaftarkan nama-nama pemain seramai tidak melebihi 15 orang. PENGURUS PASUKAN a) Setiap pasukan mesti melantik seorang pengurus pasukan. SERI TANGKAK 1. TARIKH HARI MASA TEMPAT : : : : 3. Seri Tangkak 2. Men. 6. b) Tugas-tugas pengurus pasukan : * Menyediakan air minuman. jersey dan first aid untuk (pasukan masing-masing) * Pastikan pemain ada di padang tepat pada waktunya. b) Sebarang kejadian di luar jangkaan dan tidak dinyatakan di dalam peraturan berkenaan akan diputuskan oleh jawatankuasa pengelola.

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 7. Contoh : 9(melayu) + 2(india) = 11(pemain) BAYARAN a) Setiap pemain dikenakan bayaran sebanyak RM 1. Borang pendaftaran hendaklah diisi dengan lengkap. . MASA PERMAINAN a) Masa permainan untuk satu-satu perlawanan ialah 50 minit. b) Tiap-tiap pemain hendaklah memakai 'jersey' yang bernombor seperti nombor yang didaftarkan dalam borang pendaftaran. 9. b) Manakala semua pasukan (pemain) yang berdaftar termasuk Johan. c) Sekiranya terdapat warna 'jersey' yang sama bagi kedua-dua pasukan dalam satu perlawanan. f) Setiap pasukan di WAJIBkan mempunyai 2 bangsa/kaum yang berlainan ketika perlawanan dijalankan. Sekiranya kurang daripada jumlah itu pasukan itu dikira kalah. e) Senarai nama pemain-pemain termasuk pemain simpanan yang akan mengambil bahagian dalam sesuatu perlawanan hendaklah diserahkan kepada pegawai pertandingan yang bertugas sebelum permainan dimulakan. b) Masa lebih 10 minit diberikan kepada pasukan yang lewat. 10. pasukan berkenaan akan dikira kalah dengan jaringan 2-0. 11. PAKAIAN DAN PERALATAN a) Pemain hendaklah berpakaian kemas dan memakai kasut bola yang dibenarkan oleh FIFA .00 HADIAH a) Hadiah akan diberikan kepada tiga pasukan terbaik iaitu Johan. Sekiranya pasukan itu masih tidak datang. Naib Johan dan Ketiga akan menerima sijil penyertaan dari pihak sekolah. Pemain yang tiada nama di dalam borang pendaftaran tidak dibenarkan bermain di dalam kejohanan ini. maka pasukan yang namanya disebut dahulu c) d) 8. iaitu 25 minit bagi setiap separuh masa dengan masa rehat 5 minit. c) Sekurang-kurangnya mesti ada 7 orang pemain bagi satu-satu pasukan di padang sebelum perlawanan dimulakan. Naib Johan dan Ketiga. KEDATANGAN / KELEWATAN a) Tiap-tiap pasukan mesti berada di padang permainan 15 minit sebelum masa perlawanan.

BANTAHAN a) Semua pasukan berhak membuat bantahan kecuali atas perkara yang berkaitan dengan keputusan pengadil. PERLAWANAN YANG DITANGGUHKAN a) Jika.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 d) 12. Setiap pasukan dinasihatkan membawa dua set jersey. pada pendapat pengadil keadaan tidak sesuai untuk meneruskan perlawanan. menarik diri ( keluar ) atau enggan meneruskan permainan semasa perlawanan diadakan. . 16.00 dan bayaran itu hanya dikembalikan jika bantahan itu berjaya. b) Bantahan hendaklah dikemukakan secara bertulis yang ditandatangani oleh ketua pasukan berkenaan dan hendaklah diserahkan kepada jawatankuasa pengelola atau wakilnya tidak lewat dari 30 minit selepas perlawanan itu tamat. maka pasukan lawan akan dikira menang dan mendapat 3 mata dengan perbezaan gol 2-0 atau jaringan yang terbanyak yang telah dilakukan. iaitu pemain keluar dibenarkan masuk dan bermain pada bila-bila masa termasuk masa tambahan (kecuali jika pemain mendapat kad merah). b) Jika sesuatu pasukan tidak hadir untuk bermain. d) Nama-nama pasukan akan ditentukan oleh Guru Penasihat Persatuan Bola Sepak. 14. MATA KEMENGAN PERCUMA a) Dalam apa juga keadaan menyerah kalah adalah tidak dibenarkan sama sekali dalam pertandingan ini. Setiap pemain diwajibkan memakai shin guard . c) Tiap-tiap bantahan hendaklah disertakan dengan bayaran RM 10. dalam jadual pertandingan dikira sebagai tuan rumah dan dikehendaki menukar jersinya. 13. PERTUKARAN PEMAIN a) Pertukaran pemain adalah bebas. SISTEM PERTANDINGAN a) Pertandingan ini dijalankan mengikut Sistem Liga Satu Kumpulan b) Pengiraan mata : Menang : 3 mata Seri : 1 mata Kalah : 0 mata c) Pasukan yang memungut mata tertinggi akan menjadi Johan. maka perlawanan itu akan ditangguhkan atau ditunda pada satu masa yang lain. 15.

b) Pemilihan pemain-pemain bergantung kepada penyelaras dan pengurus kejohanan. TINDAKAN TATATERTIB a) Pemain-pemain yang dibuang padang oleh pengadil (diberi kad merah) akan sendirinya digantung daripada mengambil bahagian dalam satu perlawanan yang berikutnya. 22. 20. Keb. c) Walau bagaimanapun segala pindaan ini akan dimaklumkan kepada pengurus pasukan masing-masing dengan seberapa segera.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 17. Men. PADANG KEJOHANAN a) Padang Sek. LEMBAGA RAYUAN ATAU LEMBAGA TATATERTIB a) Ahli-ahli jawatankuasa lembaga rayuan dan lembaga tatatertib terdiri daripada : GPK Ko Kurikulum / Penyelaras Liga SEMESTA Pengurus Kejohanan Liga SEMESTA. b) Pemain-pemain menerima dua amaran bertulis (kad kuning) dalam perlawanan yang berasingan akan dengan sendirinya digantung mengambil bahagian dalam satu perlawanan yang berikutnya. 19. . b) Jawatankuasa pengelola juga berhak meminda sebarang susunan atau masa perlawanan jika diperlukan. b) Manakala minuman untuk pengadil dan penjaga garisan akan disediakan oleh pihak pengelola kejohanan. PERKARA-PERKARA YANG TIDAK DINYATAKAN a) Jawatankuasa mempunyai hak untuk bertindak dan mengambil sebarang keputusan jika berlaku sebarang kemusykilan atau perkara yang tidak dinyatakan dalam peraturan pertandingan ini. 3 orang Pengurus pasukan yang tidak terlibat. PEMILIHAN PEMAIN UNTUK MEWAKILI PASUKAN SEMESTA a) Seramai 25 orang pemain utama akan dipilih dari pasukan-pasukan yang memperolehi mata yang banyak dalam kejohanan ini. 21. Seri Tangkak 18. MINUMAN PEMAIN DAN PENGADIL a) Minuman untuk pemain disepanjang kejohanan ini adalah ditanggung dan disediakan oleh pasukan itu sendiri.

KESELAMATAN a) Pengurus pasukan adalah diminta supaya mengambil langkah-langkah keselamatan yang perlu bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 23. . (menjaga disiplin pemain samada di dalam atau di luar padang) b) Pengurus juga perlu memastikan tidak ada penyokong luar (sama ada pelajar-pelajar dari sekolah lain atau kawan-kawan dari luar).

Memupuk semangat perpaduan di kalangan pelajar. JENIS SUKAN DAN PERMAINAN Peserta Bil Sukan L 1 2 3 4 Futsal Bola Jaring Bola Baling Catur Terbuka P 2.Seraya .Meningkatkan kesedaran tentang kebaikan bersukan untuk kesihatan. PENYERTAAN Karnival sukan ini adalah pertandingan sukan dan permainan diantara rumah sukan sekolah iaitu :.2 KARNIVAL SUKAN ANTARA RUMAH 2010 1.Merbau .1. . .Pemilihan atlit sukan permainan bagi mewakili sekolah. OBJEKTIF . .Jati . PERATURAN AM .Setiap kelab sukan dan permainan yang terlibat adalah secara automatik menjadi pengerusi teknikal sukan bagi karnival ini.Cengal Semua pelajar dikehendaki untuk melibatkan diri didalam karnival ini sama ada sebagai atlit/pemain ataupun sebagai pembantu pegawai dan urusetia pasukan ataupun penganjur. . 3. .Digalakkan supaya format pertandingan dijalankan secara 'Liga' atau 'kalah mati dua kali '.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 4.Undang-undang dan Peraturan permainan yang hendak digunakan bagi semua sukan perlu dirujuk terlebih dahulu kepada pihak penganjur bagi mengelakkan sebarang masalah berlaku. 4. .Diminta setiap teknikal menyediakan format pertadingan mengikut sukan masingmasing.

Semua rumah sukan diwajibkan untuk menghantar pasukan bagi setiap permainan dan kategori yang telah ditetapkan. TEMPAT PERTANDINGAN Jumlah Peserta Venue Bil Sukan 1 10 orang Futsal 2 Bola Jaring 10 orang Padang Bola SEMESTA 3 Bola Baling (L) 10 orang 4 5 Bola Baling (P) Catur 10 orang 2 orang Kantin 6. .MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 Kelab sukan dan permainan dinasihatkan supaya memberikan peluang kepada ahli Jawatankuasa kelab dan ahli kelab untuk terlibat sebagai penolong @ pembantu pegawai dan urusetia bagi melancarkan karnival ini. . 5.Semua guru penasihat bagi rumah sukan bertanggungjawab untuk memastikan setiap pasukan permainan dapat disediakan. TARIKH PERTANDINGAN Tarikh 29/07/2010 30/07/2010 Hari Khamis Jumaat Aktiviti Pertandingan Futsal / Bola Jaring / Catur Pertandingan Bola Baling (L) & (P) / Catur .

PASUKAN Seraya Cengal Jati Merbau P M S K J B Mata Bil 1 2 3 4 Jadual Perlawanan PUSINGAN KE-1 1 X 4 2 X 3 PUSINGAN KE-2 1 X 3 2 X 4 PUSINGAN KE -3 1 X 2 3 X 4 Borang Markah Seraya Seraya Cengal Jati Merbau Mata menang 3 Mata seri 1 Mata kalah 0 Cengal Jati Merbau MATA KEDUDUKAN . SISTEM PERTANDINGAN Sistem liga Pemenang ditentukan melalui pugutan mata yang terbanyak.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 7.

SISTEM MARKAH KESELURUHAN PENENTUAN JUARA RUMAH Pemenang Johan Naib Johan Ke-tiga Ke-empat Markah 5 3 2 1 9. Bola Jaring. Bola Baling) Jaring Jam Randik Wisel Set Catur .MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 8. antaranya :Bib Bola Jaring Bola (Futsal. HADIAH Setiap pemenang bagi semua sukan akan diberikan hadiah sehingga tempat ke. Segala kelengkapan dan peralatan asas bagi mengelolakan karnival ini akan disediakan oleh pihak penganjur karnival sukan sekolah. Pasukan yang mempunyai markah tertinggi mengikut kiraan markah bagi semua permainan akan menerima piala utama. Bagi pemenang Johan setiap sukan akan menerima piala pusingan.2 sahaja Setiap pemain akan menerima hadiah berbentuk medal. GELANGGANG DAN PERALATAN Persiapan gelanggang di dewan dan di padang akan dibantu oleh penganjur. 10.

Zamri bin Hussien (k) En. M. Khuzaimah Bte Kesmiran Cik Razilah bt Baharudin Cik. Philip a/l Rayappan En. Mohd Hairool Nizam Bola Jaring Pn. Hj. Bahren Bin Osman En. Anuar bin Mohamad En. Vimala a/p Nathan(BB-P) Pn. Philip a/l Rayappan Catur En. Rohana bte Yusof En. Mohd Azdi Fairuz En. Napisah bte Muda Pn. Abdul Halim bin Mohamed En. Norazalina Mohd Ghazali (BB-L) Pn.Utaman a/l Raman ( BS) Pn. Rohana bte Yusof En. Norzilah bte Hussein Pertolongan Cemas Pn. Fadhilah bte Yusof (BB-P) Pn. Iskandar bin Baiman Pegawai Teknik dan Peralatan En.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 JAWATANKUASA KARNIVAL SUKAN PERMAINAN SEMESTA TAHUN 2010 Pengerusi Timbalan Pengerusi Naib Pengerusi 1 Naib Pengerusi 2 Setiausaha Sukan JAWATANKUASA PENGELOLA Pengurus Kejohanan Penyelaras Pemainan Juri Rayuan : : : En. Ku Swee Chiang (BS) En. Masnizahwati bte Masral Dibantu oleh PBSM Juru Gambar En. Normala bte Kasah (BS) Pn. Nik Maznah bt Abdullah Pengadil Permainan Futsal En. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. Ahmad Nazri bin A. Khiriyiah bte Ali Akbar (BJ) Pn. Rokiah bte Ibrahim Pn. Md Zairi Bin Ibrahim En. Sabariah bte Kassan En. Ho Heng Chin ( C) Penolong Pasukan ( Seraya ) En. Azemee bin Sulaiman En. Mohd Rasyidi Hj Md Dom En. Siti Hajar Mustafa Bola Baling (L) En. Abd Lazis Bin Tumirin Pn. Ithnin Bin Yusof @ Mohamad Pn. Vickneswary Bathumalai (C) . Kartini bte Sa'adon(BJ) Pn. Law Bee Yan Penolong Pasukan ( Cengal ) En. Abdul Hellem bin Salleh Hadiah & Cenderamata / Sijil Pn. Saipul Anuar Bin Mohd Sayuti : : : : : Tn. Hemalatha a/p Patchakhily(BBL) Cik. Philip a/l Rayappan Pengerusi Teknik Futsal Bola Jaring Bola Baling Catur : : : : En. Azizan bin Wakis Cik. Mansor Bin Seman (C) Penolong Pasukan ( Jati ) Pn. Zawawi Pn. Hapipah bte Hassan (k) Pn. Mohd Shukri Abu Hassan En. Tay Fui Cheng (BB-P) Hj. Aiha bte Abdullah Pn. Norsidah bte Adam (BJ) Cik. Saipul Anuar bin Mohd Sayuti En. Lailawati bte Mohd Salleh Minuman Pegawai Pn. Yiew Thiam Lai (k) En. Shamsul Bahri Abd Hamid(BB-L) Pn.

Norhaslinda bte Dol Saim Cik Nik Nuraida Shazlin Nik ah Cik. Fauziah bte Ibrahim(J) En.00 PERLAWANAN CENGAL VS. MERBAU SERAYA VS. Khuzaimah Bte Kesmiran Cik Razilah bt Baharudin . JATI CENGAL VS. Hjh.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 Bola Baling (P) Pn. Ahmad Ramli bin Abas (BS) Cik Han Kwee Leng (BJ) Pn. Tan Ching Ching (C) JADUAL PERLAWANAN PERMAINAN TEMPAT MASA BIL 1 2 3 4 5 6 TARIKH 29/07/10 29/07/10 29/07/10 29/07/10 29/07/10 29/07/10 : : : SUKAN FUTSAL PADANG SEMESTA 3. Mohd Khairul Nisak (S) Penolong Pasukan ( Merbau ) En.30 PTG HARI KHAMIS KHAMIS KHAMIS KHAMIS KHAMIS KHAMIS MASA 3. Zaidah bte Ahmad(BB-L) Pn.00 4.50 4. Suhaila bte Minhad (C) En. Aiha bte Abdullah Pn.20 PERLAWANAN CENGAL VS.40 3. JATI PENGADIL Mohd Azdi Fairuz Mohd Hairul Nizam Phillip A/L Rayappan Mohd Azdi Fairuz Mohd Hairul Nizam Phillip A/L Rayappan PERMAINAN TEMPAT MASA BIL 1 2 TARIKH 29/07/10 29/07/10 : : : SUKAN BOLA JARING PADANG SEMESTA 3. JATI SERAYA VS.30 PTG HARI KHAMIS KHAMIS MASA 3.10 4.30 3. Daud bin Yusof (M) Pn. Malathy a/p Velayatham(BB-P) Cik. JATI JATI VS. CENGAL PENGADIL Pn. Nur Azimah bte Abdul Aziz Pn. Hjh. Nurul Jannah bte Ahmad(k) Pn.30 4. MERBAU CENGAL VS. SERAYA MERBAU VS. Motaza Noor bte Lasiman Pengurus Pasukan Pn.

JATI PENGADIL En.30 3. Abdul Halim bin Mohamed Pn.10 4.00 4.50 4. JATI JATI VS. JATI CENGAL VS. Nur Azimah bte Abdul Aziz En. MERBAU CENGAL VS. CENGAL SERAYA VS.30 4.50 5. SERAYA MERBAU VS. Azemee bin Sulaiman En.MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 PERMAINAN TEMPAT MASA TARIKH : HARI BIL 1 2 3 4 5 7 9 11 MASA 3.40 3.10 : : : SUKAN BOLA BALING PADANG SEMESTA 3. Nurul Jannah bte Ahmad(k) En. Abdul Halim bin Mohamed . Abdul Halim bin Mohamed En. Azemee bin Sulaiman En.30 PTG 30 / 07/ 2010 : JUMAAT KATEGORI LELAKI PEREMPUAN LELAKI PEREMPUAN LELAKI LELAKI LELAKI LELAKI PERLAWANAN CENGAL VS. Azemee bin Sulaiman Pn. JATI CENGAL VS. MERBAU SERAYA VS.

. (MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak .MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN BOLA JARING CARTA LIGA PERTANDINGAN BOLA JARING PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU SERAYA CENGAL JATI SERAYA MATA 1-3 3-1 0 3 PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU PERLAWANAN MENANG KALAH SERI JARINGAN BOLOS MATA 1 1 1 1 - - 1 3 3 1 0 3 KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN JATI CENGAL MATA 3 2 DISEDIAKAN OLEH .

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN BOLA BALING CARTA LIGA PERTANDINGAN BOLA BALING LELAKI PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT 2-2 3-1 3-3 3 2 2 0 PASUKAN JATI MERBAU SERAYA CENGAL CARTA LIGA PERTANDINGAN BOLA BALING PEREMPUAN PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN JATI CENGAL MATA 4 1 2 2 2 0 2 2 0-2 1 4 SERAYA CENGAL JATI SERAYA MATA 0-2 MATA 9 4 2 1 SERAYA CENGAL 2 2 JATI 1-3 2-3 SERAYA 3 3 0 2 2 0 MATA 2 1 9 4 (MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak .

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN FUTSAL CARTA LIGA PERTANDINGAN FUTSAL PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU SERAYA CENGAL 3 0 0-3 0-1 0 0 0 1 0 0 JATI 1 0 1-0 0-2 MERBAU 0 0 0 0 2 0 MATA 7 4 3 2 PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU PERLAWANAN MENANG KALAH SERI JARINGAN BOLOS MATA 3 3 3 3 2 1 1 0 0 1 2 1 1 1 0 2 7 4 3 2 KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN SERAYA CENGAL JATI MERBAU MATA 7 4 3 2 DISEDIAKAN OLEH . (MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak ..

(MD ZAIRI BIN IBRAHIM) Penyelaras Permainan SMK Seri Tangkak .MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN KESELURUHAN KARNIVAL SUKAN PERMAINAN RUMAH SUKAN SUKAN FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING (L) BOLA BALING(P) FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING(L) BOLA BALING(P) FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING(L) BOLA BALING(P) FUTSAL BOLA JARING CATUR BOLA BALING(L) BOLA BALING(P) MATA 3 5 3 1 3 1 5 3 5 2+1 2 2 3 5 5 JUMLAH MATA CENGAL 15 MERBAU 9 SERAYA 10 JATI 15 KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN JATI CENGAL SERAYA MERBAU MATA 5 3 2 1 DISEDIAKAN OLEH ..

MAJLIS SUKAN SEKOLAH & PANITIA PENDIDIKAN JASMANI DAN KESIHATAN SMK SERI TANGKAK Laporan Program sempena Bulan Kecergasan 2010 SMK SERI TANGKAK PERTANDINGAN SUKAN PERMAINAN ANTARA RUMAH SUKAN 2010 KEPUTUSAN PERLAWANAN SUKAN CATUR CARTA KALAH MATI PERTANDINGAN CATUR KEDUDUKAN JOHAN NAIB JOHAN KE-TIGA KE-EMPAT PASUKAN MERBAU CENGAL SERAYA SERAYA NAMA LAU JUN CHENG ENG ZHI LI SITI AMIRAH HANIS BTE OTHMAN NUR HAWA BTE AZMAN .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->