P. 1
BORANG JPA (EPW)

BORANG JPA (EPW)

|Views: 271|Likes:
Dipublikasikan oleh Glockblock Mania

More info:

Published by: Glockblock Mania on Mar 10, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as XLS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/05/2015

pdf

text

original

BORANG JPA(EPW

)

PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai

No.Kad Pengenalan Baru

Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin)

No.Kad Pengenalan Baru

Tempat Lahir Pegawai

Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai

Gred dan Gaji Pegawai

2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai

3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan)

Tarikh Pegawai Melapor Diri

Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri

4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan

Pegawai

*Isteri/Suami

Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai Kadar ITP Pegawai

6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar, saya akan kehilangan kelayakan EPW.

Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas, pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.11 Tahun 2001,Pegawai:. (a) layak dibayar EPW atau ITP ; atau

(a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP atau ITP Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan

.

Kad Pengenalan Baru 830107-13-5048 No. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Bapa Pegawai SARAWAK 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7.SEKOLAH LATIHAN PASUKAN GERAKAN AM.Pegawai:.PERAK Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 21 APRIL 2004 Tempat Lahir *Ibu Pegawai SARAWAK 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550. (a) layak dibayar EPW atau ITP . Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. 31150 ULU KINTA. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai JULIANA ANAK JEIT Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) SCOTT ALEXANDRIA ABANG ANAK LUKAS Tempat Lahir Pegawai SARAWAK Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai SARAWAK No.SEKSYEN7. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) PEJABAT DEMO KOMPENI. 40000 SHAH ALAM.11 Tahun 2001. saya akan kehilangan kelayakan EPW. JALAN PLUMBUM 7/100.Kad Pengenalan Baru RF 149500 Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963.

.

40000 SHAH ALAM.SEKSYEN7.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SARAWAK Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963.Pegawai:.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai .64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai MUKAH SARAWAK 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP . pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil. JALAN PLUMBUM 7/100. Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai MUKAH SARAWAK Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai HEMMI BINTI MAHALI Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas.Kad Pengenalan Baru 790905-13-5436 No.11 Tahun 2001. saya akan kehilangan kelayakan EPW.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai INAWATI BINTI IBRAHIM Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP .64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7.Pegawai:. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963. 40000 SHAH ALAM. JALAN PLUMBUM 7/100.SEKSYEN7. saya akan kehilangan kelayakan EPW.11 Tahun 2001. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai .Kad Pengenalan Baru 830114-12-5972 No. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

JALAN PLUMBUM 7/100.Kad Pengenalan Baru 830116-12-5300 No. Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai .64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP .SEKSYEN7.Pegawai:.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. 40000 SHAH ALAM. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. saya akan kehilangan kelayakan EPW.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai IRENE BINTI WAITH Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No.11 Tahun 2001. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai ALOYSIUS BIN PAUL Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No.11 Tahun 2001. saya akan kehilangan kelayakan EPW.73 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai TAMPARULI SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7. 40000 SHAH ALAM.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar.SEKSYEN7. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai . (a) layak dibayar EPW ü atau ITP . Tarikh Pegawai Melapor Diri 05 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai TAMPARULI SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.Pegawai:. JALAN PLUMBUM 7/100. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar.Kad Pengenalan Baru 820622-12-5005 No.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DC41 RM1653.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. 40000 SHAH ALAM.Pegawai:. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Bapa Pegawai SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar.11 Tahun 2001.SEKSYEN7.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai JAYROL JIVISIN Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. JALAN PLUMBUM 7/100. saya akan kehilangan kelayakan EPW.Kad Pengenalan Baru 840515-12-5593 No.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai . (a) layak dibayar EPW ü atau ITP .Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM 963. Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai AZRUL HADI BIN RAMLI Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No.SEKSYEN7.KENINGAU 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7.11 Tahun 2001. Tarikh Pegawai Melapor Diri 3 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai KG.Pegawai:.KENINGAU Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP . saya akan kehilangan kelayakan EPW. JALAN PLUMBUM 7/100.BAYANGAN .Kad Pengenalan Baru 830906-12-5073 No. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. 40000 SHAH ALAM. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai .64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Bapa Pegawai KG.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai HOSPITAL KENINGAU SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM 963.BAYANGAN .00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->