BORANG JPA(EPW

)

PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai

No.Kad Pengenalan Baru

Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin)

No.Kad Pengenalan Baru

Tempat Lahir Pegawai

Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai

Gred dan Gaji Pegawai

2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai

3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan)

Tarikh Pegawai Melapor Diri

Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri

4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan

Pegawai

*Isteri/Suami

Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai Kadar ITP Pegawai

6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar, saya akan kehilangan kelayakan EPW.

Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas, pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.11 Tahun 2001,Pegawai:. (a) layak dibayar EPW atau ITP ; atau

(a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP atau ITP Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan

.

JALAN PLUMBUM 7/100. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. 40000 SHAH ALAM.Kad Pengenalan Baru RF 149500 Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Bapa Pegawai SARAWAK 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7.Pegawai:. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) PEJABAT DEMO KOMPENI.SEKSYEN7. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai JULIANA ANAK JEIT Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) SCOTT ALEXANDRIA ABANG ANAK LUKAS Tempat Lahir Pegawai SARAWAK Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai SARAWAK No. (a) layak dibayar EPW atau ITP .11 Tahun 2001.Kad Pengenalan Baru 830107-13-5048 No. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .SEKOLAH LATIHAN PASUKAN GERAKAN AM. saya akan kehilangan kelayakan EPW.PERAK Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 21 APRIL 2004 Tempat Lahir *Ibu Pegawai SARAWAK 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. 31150 ULU KINTA.

.

Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai .Pegawai:. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai HEMMI BINTI MAHALI Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai MUKAH SARAWAK Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai MUKAH SARAWAK 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP . JALAN PLUMBUM 7/100.SEKSYEN7. saya akan kehilangan kelayakan EPW.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar.11 Tahun 2001. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SARAWAK Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963. 40000 SHAH ALAM.Kad Pengenalan Baru 790905-13-5436 No.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

SEKSYEN7. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai INAWATI BINTI IBRAHIM Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. JALAN PLUMBUM 7/100.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963. saya akan kehilangan kelayakan EPW.11 Tahun 2001.Kad Pengenalan Baru 830114-12-5972 No.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar.Pegawai:. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP . Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550. 40000 SHAH ALAM.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai .

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

Kad Pengenalan Baru 830116-12-5300 No. 40000 SHAH ALAM. saya akan kehilangan kelayakan EPW.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM963.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP .BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai IRENE BINTI WAITH Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai . Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550. JALAN PLUMBUM 7/100. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.Pegawai:.SEKSYEN7. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar.11 Tahun 2001.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DC41 RM1653. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas.00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. (a) layak dibayar EPW ü atau ITP . Tarikh Pegawai Melapor Diri 05 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai TAMPARULI SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.Kad Pengenalan Baru 820622-12-5005 No.SEKSYEN7.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai ALOYSIUS BIN PAUL Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. 40000 SHAH ALAM.11 Tahun 2001. JALAN PLUMBUM 7/100.Pegawai:. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai .73 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Pegawai TAMPARULI SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7. saya akan kehilangan kelayakan EPW.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai . (a) layak dibayar EPW ü atau ITP .00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar. 40000 SHAH ALAM.11 Tahun 2001. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil. Tarikh Pegawai Melapor Diri 03 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai SABAH Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.SEKSYEN7.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Bapa Pegawai SABAH 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7.Kad Pengenalan Baru 840515-12-5593 No. saya akan kehilangan kelayakan EPW. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai JAYROL JIVISIN Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM 963. JALAN PLUMBUM 7/100.Pegawai:.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .

00 Kadar ITP Pegawai 6 Pegesahan Pegawai Saya mengesahkan bahawa segala maklumat yang dilengkapkan di atas adalah benar.KENINGAU Tarikh*Isteri/Suami Melapor Diri 4 Perihal Perumahan Tarikh Disediakan Rumah Kerajaan Pegawai *Isteri/Suami Rumah dalam stesen dibeli dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan 5 Pemilihan Pegawai Kadar EPW Pegawai RM550.64 2 Butir Ibu Bapa Pegawai Tempat Lahir Bapa Pegawai KG. 40000 SHAH ALAM. JALAN PLUMBUM 7/100. Sekiranya didapati bahawa maklumat yang diberikan itu tidak benar.Pegawai:.SEKSYEN7.Kad Pengenalan Baru Tempat Lahir Pegawai HOSPITAL KENINGAU SABAH Tempat Lahir *Isteri/ Suami Pegawai Gred dan Gaji Pegawai DB27 RM 963.Kad Pengenalan Baru 830906-12-5073 No. Tarikh Pegawai Melapor Diri 3 JANUARI 2006 Alamat Pejabat*Isteri/Suami (Jika berkenaan) Tempat Lahir Ibu Pegawai KG. atau (a) tidak layak dibayar kedua-dua EPW dan ITP ITP atau Tarikh Nama Pegawai Tandatangan Pegawai . (a) layak dibayar EPW ü atau ITP .BAYANGAN .11 Tahun 2001. Tarikh Tandatangan Pegawai 7 Kelulusan Ketua Jabatan Saya mengesahkan bahawa berdasarkan kepada maklumat diatas.BAYANGAN .KENINGAU 3 Tempat Berkhidmat Alamat Pejabat Pegawai SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7.BORANG JPA(EPW) PERMOHONAN PEMILIHAN ELAUN PERUMAHAN WILAYAH (EPW) ATAU IMBUHAN TETAP PERUMAHAN (ITP) BAGI PEGAWAI YANG BERTUKAR WILAYAH 1 Butir-Butir Pegawai Nama Penuh Pegawai AZRUL HADI BIN RAMLI Nama *Isteri/Suami Pegawai (jika sudah berkahwin) No. saya akan kehilangan kelayakan EPW. pegawai adalah berasal daripada wilayah *semenanjung / Sabah (termasuk labuan)/ Sarawak dan selaras dengan peraturan di perenggan 6 Pekeliling Perkhidmatan Bil.

Catatan: Potong * yang mana tidak berkenaan dan tandakan 3 di kotak dimana berkaitan .