P. 1
kertas kerja PERKHEMAHAN pengakap1

kertas kerja PERKHEMAHAN pengakap1

|Views: 131|Likes:
Dipublikasikan oleh preyma103

More info:

Published by: preyma103 on Mar 14, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/02/2013

pdf

text

original

PERKHEMAHAN UNIT ± BERUNIFORM PERSATUAN PENGAKAP PISMP SEMESTER 4 INSTITUT PENDIDIKAN GURU MALAYSIA KAMPUS SULTAN ABDUL HALIM

TAJUK : Perkhemahan Unit ±beruniform Pengakap Semester 4

Rasional : Melalui perkhemahan ini, guru pelatih memahirkan diri dalam aktiviti Perkhemahan Unit beruniform. Ini adalah sebahagian daripada.

Objektif : y y y Memberi peluang kepada guru pelatih supaya melibatkan diri dalam kemahirankemahiran asas yang dipelajari. Guru pelatih dapat mempraktikkan kemahiran asas aktiviti perkhemahan yang telah dipelajari. Melahirkan dan memupuk semangat kerjasama antara ahli-ahli pengakap dan pensyarah penasihat.

Butiran aktiviti perkhemahan adalah seperti berikut : Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad - Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO), KSAH

Kewangan : Semua perbelanjaan ditanggung oleh Kampus Sultan Abdul Halim. Penyertaan : Semua ahli pengakap iaitu seramai 26 orang ahli mengambil bahagian dalam aktiviti perkhemahan ini.

k . Perkhemahan Unit-beruniform Pengakap. Melalui aktiviti perkhemahan ini. Kedah Darul Aman.Penutup : Diharapkan program ini akan memberi banyak pengetahuan dan pengalaman yang berfaedah kepada guru-guru pelatih yang menyertainya.Petani. «««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha. s. Kampus Sultan Abdul Halim 08000.Sg. Di sediakan oleh.Pengerusi Pengakap kanak-kanak .Pensyarah Penasihat . Pelbagai cabaran dan halangan yang dilalui oleh guru pelatih akan meningkatkan semangat juangan tinggi dalam kalangan guru pelatih.Fail Setiausaha . guru pelatih dapat mengaplikasikan pengalaman yang mereka dapat di alam persekolahan nanti.

Kedah Darul Aman. KSAH 2. Sungai Petani. dimaklumkan bahawa persatuan kami ingin mengadakan Perkhemahan Unit. Kampus Sultan Abdul Halim. 08000. Puan. Pengarah. Bersama ±sama ini disertakan dokuman-dokumen yang berkaitan dengan aktiviti perkhemahan tersebut. Sungai Petani Kedah Darul Aman.beruniform yang diadakan seperti berikut: Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad . Perkhemahan Unit ± beruniform Pengakap Kanak-kanak Malaysia Semester 4 Dengan hormatnya merujuk kepada perkara di atas.Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO). . Pengakap Kanak-kanak Institut Pendidikan Malaysia Kampus Sultan Abdul Halim 08000.Setiausaha. Melalui dan salinan.

Kami juag ingin memohon kebenaran untuk menggunakan Pusat Latihan kokurikulum (PULAKO) sebagai tempat aktiviti perkhemahan.Pengerusi PKKP . 4.3. Kerjasama daripada pihak puan amat saya hargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih.Pensyarah Penasihat . s. Sungai Petani Kedah Darul Aman.Fail Setiausaha . Sekian Terima kasuh ³KECEMERLANGAN ILTIZAM KAMI´ Yang menjalankan tugas.k . ««««««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha Perkhemahan Unit ± Beruniform Pengakap Kanak-kanak Kampus Sultan Abdul Halim 08000.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->