PERKHEMAHAN UNIT ± BERUNIFORM PERSATUAN PENGAKAP PISMP SEMESTER 4 INSTITUT PENDIDIKAN GURU MALAYSIA KAMPUS SULTAN ABDUL HALIM

TAJUK : Perkhemahan Unit ±beruniform Pengakap Semester 4

Rasional : Melalui perkhemahan ini, guru pelatih memahirkan diri dalam aktiviti Perkhemahan Unit beruniform. Ini adalah sebahagian daripada.

Objektif : y y y Memberi peluang kepada guru pelatih supaya melibatkan diri dalam kemahirankemahiran asas yang dipelajari. Guru pelatih dapat mempraktikkan kemahiran asas aktiviti perkhemahan yang telah dipelajari. Melahirkan dan memupuk semangat kerjasama antara ahli-ahli pengakap dan pensyarah penasihat.

Butiran aktiviti perkhemahan adalah seperti berikut : Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad - Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO), KSAH

Kewangan : Semua perbelanjaan ditanggung oleh Kampus Sultan Abdul Halim. Penyertaan : Semua ahli pengakap iaitu seramai 26 orang ahli mengambil bahagian dalam aktiviti perkhemahan ini.

k . Perkhemahan Unit-beruniform Pengakap. «««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha.Sg. Di sediakan oleh.Pensyarah Penasihat . Pelbagai cabaran dan halangan yang dilalui oleh guru pelatih akan meningkatkan semangat juangan tinggi dalam kalangan guru pelatih. guru pelatih dapat mengaplikasikan pengalaman yang mereka dapat di alam persekolahan nanti.Pengerusi Pengakap kanak-kanak . s. Melalui aktiviti perkhemahan ini.Penutup : Diharapkan program ini akan memberi banyak pengetahuan dan pengalaman yang berfaedah kepada guru-guru pelatih yang menyertainya.Petani. Kedah Darul Aman.Fail Setiausaha . Kampus Sultan Abdul Halim 08000.

Pengakap Kanak-kanak Institut Pendidikan Malaysia Kampus Sultan Abdul Halim 08000. dimaklumkan bahawa persatuan kami ingin mengadakan Perkhemahan Unit. Perkhemahan Unit ± beruniform Pengakap Kanak-kanak Malaysia Semester 4 Dengan hormatnya merujuk kepada perkara di atas. Puan. Kampus Sultan Abdul Halim. Sungai Petani.beruniform yang diadakan seperti berikut: Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad . . Kedah Darul Aman.Setiausaha. Bersama ±sama ini disertakan dokuman-dokumen yang berkaitan dengan aktiviti perkhemahan tersebut.Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO). Sungai Petani Kedah Darul Aman. Melalui dan salinan. Pengarah. KSAH 2. 08000.

Sekian Terima kasuh ³KECEMERLANGAN ILTIZAM KAMI´ Yang menjalankan tugas.Fail Setiausaha . Kami juag ingin memohon kebenaran untuk menggunakan Pusat Latihan kokurikulum (PULAKO) sebagai tempat aktiviti perkhemahan. 4. Kerjasama daripada pihak puan amat saya hargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih. ««««««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha Perkhemahan Unit ± Beruniform Pengakap Kanak-kanak Kampus Sultan Abdul Halim 08000.3.Pensyarah Penasihat .k . s. Sungai Petani Kedah Darul Aman.Pengerusi PKKP .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful