PERKHEMAHAN UNIT ± BERUNIFORM PERSATUAN PENGAKAP PISMP SEMESTER 4 INSTITUT PENDIDIKAN GURU MALAYSIA KAMPUS SULTAN ABDUL HALIM

TAJUK : Perkhemahan Unit ±beruniform Pengakap Semester 4

Rasional : Melalui perkhemahan ini, guru pelatih memahirkan diri dalam aktiviti Perkhemahan Unit beruniform. Ini adalah sebahagian daripada.

Objektif : y y y Memberi peluang kepada guru pelatih supaya melibatkan diri dalam kemahirankemahiran asas yang dipelajari. Guru pelatih dapat mempraktikkan kemahiran asas aktiviti perkhemahan yang telah dipelajari. Melahirkan dan memupuk semangat kerjasama antara ahli-ahli pengakap dan pensyarah penasihat.

Butiran aktiviti perkhemahan adalah seperti berikut : Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad - Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO), KSAH

Kewangan : Semua perbelanjaan ditanggung oleh Kampus Sultan Abdul Halim. Penyertaan : Semua ahli pengakap iaitu seramai 26 orang ahli mengambil bahagian dalam aktiviti perkhemahan ini.

guru pelatih dapat mengaplikasikan pengalaman yang mereka dapat di alam persekolahan nanti. Perkhemahan Unit-beruniform Pengakap.Pengerusi Pengakap kanak-kanak . «««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha.Fail Setiausaha . Kampus Sultan Abdul Halim 08000.Petani. Pelbagai cabaran dan halangan yang dilalui oleh guru pelatih akan meningkatkan semangat juangan tinggi dalam kalangan guru pelatih.Sg.Penutup : Diharapkan program ini akan memberi banyak pengetahuan dan pengalaman yang berfaedah kepada guru-guru pelatih yang menyertainya. s.Pensyarah Penasihat .k . Melalui aktiviti perkhemahan ini. Kedah Darul Aman. Di sediakan oleh.

Setiausaha.beruniform yang diadakan seperti berikut: Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad . 08000. Melalui dan salinan. dimaklumkan bahawa persatuan kami ingin mengadakan Perkhemahan Unit. Perkhemahan Unit ± beruniform Pengakap Kanak-kanak Malaysia Semester 4 Dengan hormatnya merujuk kepada perkara di atas. Kampus Sultan Abdul Halim. Kedah Darul Aman. Bersama ±sama ini disertakan dokuman-dokumen yang berkaitan dengan aktiviti perkhemahan tersebut. Sungai Petani.Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO). Pengarah. Puan. KSAH 2. Pengakap Kanak-kanak Institut Pendidikan Malaysia Kampus Sultan Abdul Halim 08000. . Sungai Petani Kedah Darul Aman.

Sekian Terima kasuh ³KECEMERLANGAN ILTIZAM KAMI´ Yang menjalankan tugas. s. ««««««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha Perkhemahan Unit ± Beruniform Pengakap Kanak-kanak Kampus Sultan Abdul Halim 08000. Kami juag ingin memohon kebenaran untuk menggunakan Pusat Latihan kokurikulum (PULAKO) sebagai tempat aktiviti perkhemahan. 4.3. Kerjasama daripada pihak puan amat saya hargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Sungai Petani Kedah Darul Aman.Pensyarah Penasihat .k .Fail Setiausaha .Pengerusi PKKP .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful