P. 1
kertas kerja PERKHEMAHAN pengakap1

kertas kerja PERKHEMAHAN pengakap1

|Views: 131|Likes:
Dipublikasikan oleh preyma103

More info:

Published by: preyma103 on Mar 14, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/02/2013

pdf

text

original

PERKHEMAHAN UNIT ± BERUNIFORM PERSATUAN PENGAKAP PISMP SEMESTER 4 INSTITUT PENDIDIKAN GURU MALAYSIA KAMPUS SULTAN ABDUL HALIM

TAJUK : Perkhemahan Unit ±beruniform Pengakap Semester 4

Rasional : Melalui perkhemahan ini, guru pelatih memahirkan diri dalam aktiviti Perkhemahan Unit beruniform. Ini adalah sebahagian daripada.

Objektif : y y y Memberi peluang kepada guru pelatih supaya melibatkan diri dalam kemahirankemahiran asas yang dipelajari. Guru pelatih dapat mempraktikkan kemahiran asas aktiviti perkhemahan yang telah dipelajari. Melahirkan dan memupuk semangat kerjasama antara ahli-ahli pengakap dan pensyarah penasihat.

Butiran aktiviti perkhemahan adalah seperti berikut : Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad - Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO), KSAH

Kewangan : Semua perbelanjaan ditanggung oleh Kampus Sultan Abdul Halim. Penyertaan : Semua ahli pengakap iaitu seramai 26 orang ahli mengambil bahagian dalam aktiviti perkhemahan ini.

Perkhemahan Unit-beruniform Pengakap.Sg. Kedah Darul Aman. s. Di sediakan oleh. Kampus Sultan Abdul Halim 08000.Pensyarah Penasihat . guru pelatih dapat mengaplikasikan pengalaman yang mereka dapat di alam persekolahan nanti. Melalui aktiviti perkhemahan ini. «««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha.Pengerusi Pengakap kanak-kanak .Petani.Penutup : Diharapkan program ini akan memberi banyak pengetahuan dan pengalaman yang berfaedah kepada guru-guru pelatih yang menyertainya.Fail Setiausaha .k . Pelbagai cabaran dan halangan yang dilalui oleh guru pelatih akan meningkatkan semangat juangan tinggi dalam kalangan guru pelatih.

Sungai Petani. Pengakap Kanak-kanak Institut Pendidikan Malaysia Kampus Sultan Abdul Halim 08000. Puan. KSAH 2. Sungai Petani Kedah Darul Aman. Perkhemahan Unit ± beruniform Pengakap Kanak-kanak Malaysia Semester 4 Dengan hormatnya merujuk kepada perkara di atas. Melalui dan salinan. Kampus Sultan Abdul Halim. 08000. dimaklumkan bahawa persatuan kami ingin mengadakan Perkhemahan Unit.beruniform yang diadakan seperti berikut: Tarikh Hari Tempat : : : 11/10/2009 ± 14 /10/2009 Ahad .Rabu Pusat Latihan Ko-Kurikulum (PULAKO). . Kedah Darul Aman. Pengarah. Bersama ±sama ini disertakan dokuman-dokumen yang berkaitan dengan aktiviti perkhemahan tersebut.Setiausaha.

Kami juag ingin memohon kebenaran untuk menggunakan Pusat Latihan kokurikulum (PULAKO) sebagai tempat aktiviti perkhemahan.3.Pensyarah Penasihat . Sekian Terima kasuh ³KECEMERLANGAN ILTIZAM KAMI´ Yang menjalankan tugas.k .Fail Setiausaha . ««««««««««««« (PREYMA PALANISAMY) Setiausaha Perkhemahan Unit ± Beruniform Pengakap Kanak-kanak Kampus Sultan Abdul Halim 08000. s. Kerjasama daripada pihak puan amat saya hargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Sungai Petani Kedah Darul Aman. 4.Pengerusi PKKP .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->