P. 1
Warta bahasa sunda

Warta bahasa sunda

3.0

|Views: 42,187|Likes:
Dipublikasikan oleh ndroy

More info:

Published by: ndroy on Mar 15, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/22/2015

pdf

text

original

WARTA BAHASA SUNDA Assalamu alaikum Wr. Wb.

Wilujeng enjing pemirsa, simkuring bade nepangkeun, name simkuring Dini Siti Fauziah, dina dinten ieu simkuring bade ngadugikeun warta anu judulna: 1. 2. 3. 4. Ngenaan budi daya lele di Cianjur ku para Prajurit TNI. Sopir taksi jeng sopir bajaj arunjuk rasa di kantor BPR. Tsunami di Jepang. Kasus Mapia pajak.

Anu bade diuraikeun ku simkuring nyaeta ngenaan budidaya lele di Cianjur ku para Prajurit TNI 1. Ngenaan budi daya lele di Cianjur ku para Prajurit TNI. Ie the mangrupa usaha sampingan para Prajurit Ornamen Cianjur anu mamfaatkeun lahan kosong anu legana 800m, kalawan modalna 300 neupikeun 800 rebu. Pikeun meuli binih lele jeng parabna. Para prajurit neuleman usaha budidaya lele sangkan lewih, sarta henteu meakeun tempat, lele the diasupkeun kana balong anu di gebangan anu ukuran nana kana 1 atawa 2 meteran. Heunteu tanggung-tanggung ieu Prajurit TNI nyieunan 22 balong sabalongna diasupan 200 binih lele. 2. Sopir taksi jeng sopir bajaj arunjuk rasa di kantor BPR. Sopir taksi jeng sopir bajaj ngamuk ka kantor BPR gara-gara masalah biaya. 3. Tsunami di Jepang. Tsunami di Jepang mangrupakeun daratan anu deet.neupikeun ka jadian tsunami eta dating anu ngagoncang bumi jepang jeng saeusina. 4. Kasus Mapia pajak. Gayus mangrupakeun kasus mafia pajak nepikeun Gayus di tahan gara-gara korupsi jeng meakeun duit pamarentah. Pamirsa, Mung sakitu anu kapihatur wilujeng patepang deui dina warta anu bakal dongkap, Amit mundur amit mungkur Wassalamu alaikum Wr. Wb.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->