P. 1
Cangkriman

Cangkriman

|Views: 34|Likes:
Dipublikasikan oleh Mochamad Hary Prasetyo Nugroho
CANGKRIMAN Malem minggu padhang bulan Agus,Nur,Zaki ro Hary lagi jogo poskamling,kabeh kade men amarga ra nggowo sarung. Nur Agus Hary Zaki Nur N.A.H Hary Nur : “Malem minggu padhang bulan ngene iki enake opo cah ? : “kepriye yen mlaku-mlaku bae,karo nggolek panganan.” :” po wonten warung bukak,wong sakniki jam 11.15.” :” hayo,po ono sing buka.” :” yen ngono.Becike cangkriman bae yo,wani rag.” :”yooo.” :” sinten sik ?” :” aku sek bae,cangkrimanku batangen cah!! Ki ana kuta hurufe ono 8,nek di pi
CANGKRIMAN Malem minggu padhang bulan Agus,Nur,Zaki ro Hary lagi jogo poskamling,kabeh kade men amarga ra nggowo sarung. Nur Agus Hary Zaki Nur N.A.H Hary Nur : “Malem minggu padhang bulan ngene iki enake opo cah ? : “kepriye yen mlaku-mlaku bae,karo nggolek panganan.” :” po wonten warung bukak,wong sakniki jam 11.15.” :” hayo,po ono sing buka.” :” yen ngono.Becike cangkriman bae yo,wani rag.” :”yooo.” :” sinten sik ?” :” aku sek bae,cangkrimanku batangen cah!! Ki ana kuta hurufe ono 8,nek di pi

More info:

Published by: Mochamad Hary Prasetyo Nugroho on Mar 22, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/27/2013

pdf

text

original

CANGKRIMAN Malem minggu padhang bulan Agus,Nur,Zaki ro Hary lagi jogo poskamling,kabeh kade men

amarga ra nggowo sarung. Nur Agus Hary Zaki Nur N.A.H Hary Nur : “Malem minggu padhang bulan ngene iki enake opo cah ? : “kepriye yen mlaku-mlaku bae,karo nggolek panganan.” :” po wonten warung bukak,wong sakniki jam 11.15.” :” hayo,po ono sing buka.” :” yen ngono.Becike cangkriman bae yo,wani rag.” :”yooo.” :” sinten sik ?” :” aku sek bae,cangkrimanku batangen cah!! Ki ana kuta hurufe ono 8,nek di pisah telung hurup ngarepe jeneng penyak it,5 hurup terakhir jeneng kewan,lan 6 hurup terakhir dadi jeneng perhiasan,opo kuwi ?? Agus :”Wah kok angel to nur,apa ya? Zaki :”surabaya orakk,kebumen orak,jakarta orak.OpO yo ?” Kuwi kuta nang Indonesia to ? Nur :”HO,O.” Hary : “ wis aku kalah.” Nur :” pengen ngerti??” A.H.Z : “YOOO.” Nur :”iku magelang.” Agus :”kok bisa?” Nur : “wayo to M.A.G.E.L.A.N.G,3 hurup jeneng penyakit yaiku mag,5 hurup terak hir jeneng kewan yaiku elang,6 hurup terakhir jeneng perhiasan yaiku gelang.” Zaki :”ho,o yo wah ra kepikiran.”saiki sopo meneh ? Hary :”kula nggeh,wonten wong yen mlaku sikile loro yen mandeg sikile sepuluh.” Agus :”opo kuwi,opo ono ?” Hary :”wonten nok ?”di tebak riyen. Zaki : “wah angel je,tak pikir sik.” Nur : “aku ngertine yen sikile papat,lha iki kok 10 akeh men.” Hary :”pun nyerah dereng?” Nek saged ngenjang dak tumbaske bakso granat. Agus :”wah cuooocok,tapi opo yo.” Zaki :”nyerahlah aku ra ngerti.”piye Gus,Nur ngerti ra ?” A.R :”Ra ngerti.” Hary :”pun nyerah,wangsulane tukang dawet,nek tasik mlampah sikile kaleh nek mande g sikile sedoso yen gawane di selehke ngajeng sikile sekawan,mburi sekawan di ta mbah sikile bakule dadi sedoso.”alhamdulillah duwitku utuh. Agus :”saiki aku,putih cilik mlayune buanter banget,opo hayo?” Zaki :”wah aneh aneh wae,opo yo ?” Nur : “opo yo,ange timen.” Hary : “ufo po?” Agus : “nyerah rung.” Hary :”wis lah nyerah.” Agus :”jawabane upo nempel jet,hahahaha.” Nur :”haha lucu tenan gus.” Zaki :”saiki aku.” Ana maling lima,sing siji mlebu,sing papat jogedan ana ing latar.”Apa hayo ?” Nur :”opo yo,aku ra ngerti ?” Zaki :”ono sing ngerti rag?” A.H : “RA.” Zaki :”iku wong lagi uthik-uthik upil.HA....HA......

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->