P. 1
PIDATO BASA SUNDA

PIDATO BASA SUNDA

|Views: 217|Likes:
Dipublikasikan oleh Cakcak Matali Wargi

More info:

Published by: Cakcak Matali Wargi on Apr 18, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/12/2015

pdf

text

original

Nami: Kelas

:

´ Pidato Kalulusan Kelas VI µ

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . Alhamdulillahi robilalamin wasalatu wasallam ala sayidina mmuhamadin wa·ala ailihi wahsobini ajma·in langkung ti payun puji sinareng sukur urang sanggakeun ka Allah SWT, solawat miwah salam mugia di kocorkeun kajungjunan urang sadaya kanjeng Nabi Muhammad SAW, ka kulawargana , ka sohabatna, tug dugi ka urang sadayana. Sim kuring atas nami kelas VI, sateu acana bade nyuhunkeun di hapunteun boh bilih dina ieu cumarios seueur ka kirangan , mugia Bapa /Ibu kalih rerencangan ngama·lum . Teu karaos sim kuring sareung rerencangan tos genep taun nyuprih elmu di ieu sakola . Tos seueur elmu nu di paparinkeun ku Ibu sareung Bapa guru .Bapa sareung Ibu kalayan pinuh kasabaran parantos ngaping sim kuring saparakanca .Ku margi

Pileuleuyan-pileuleuyan Sapu nyere pegat simpay Paturay patepang deui Wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . kalih ti eta. mudah-mudahan naon-naon anu parantos di paparinkeun ku Ibu sareung Bapa guru janten obor kanggo abdi sadaya dina enggoning neraskeun sakola anu langkung luhur. Pidu·a sareung nasehat ti ibu sareung bapa guru mudah-mudahan abdi sadaya aya dina kalancaran enggoning neraskeun nu langkung luhur . abdi sareung rerencangan nyuhunkeun di hapunteu n .kitu. boh bilih salmi sim kuring nyuprih elmu di ieu sakola seueur kalepatan. . Pamungkas . mudahmudahan kasaean Ibu sareung Bapak guru di wales ku Allah SWT.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->