MINIT MESYUARAT HEM UNIT BANTUAN DAN KEBAJIKAN SEKOLAH KEBANGSAAN KAMPONG BAHARU TAHUN 2011 TARIKH HARI

MASA TEMPAT KEHADIRAN : : : : 27hb JANUARI 2011 JUMAAT 3:00 PETANG BILIK GURU

: / SEMUA AJK UNIT DAN AJK PIBG KECUALI: i) PN. JUNAIDAH BT ISMAIL

AGENDA : 1. Ucapan Pengerusi (Pn. Salina bt Masukidar) 1.1 Dimulakan dengan bacaan Ummul-Kitab Al-Fatihah. 1.2 Mengucapkan ribuan terima kasih ke atas kehadiran dan kerjasama yang diberikan. 1.3 Memaklumkan tentang penghantaran senarai nama murid SK Kampong Baharu yang menerima bantuan KWAPM dan RMT bagi tahun 2011 ke PPD. Pengerusi memaklumkan murid yang layak dipertimbangkan untuk menerima mestilah mempunyai pendapatan keluarga sekurang-kurangya < RM720 dan perkapita bagi bantuan KWAPM manakala < RM400 dan perkapita RM80 bagi bantuan RMT. 2. Ucapan Penasihat (Tn. Hj. Khalillullah bin Hj. Nawawi) 2.1 Penasihat mengucapkan terima kasih kepada semua guru dan AJK PIBG yang terlibat kerana sudi hadir dan meluangkan masa bersama-sama untuk membuat pemilihan bantuan ini. 2.2 Penasihat memaklumkan bahawa pemilihan kali ini adalah dengan persetujuan ramai yang menggabungkan pendapat dari pihak guru-guru, wakil PIBG, HEM dan pentadbir sekolah. 3. Pembentangan Mesyuarat (Pn. Salina bt Masukidar) 3.1 Pn. Salina membacakan senarai nama murid yang perlu di pertimbangkan untuk menerima bantuan KWAPM dan RMT. 3.1 Pemilihan Bantuan KWAPM 2011 3.1.1 Senarai nama yang dikemukakan disemak dan dibincangkan o ahli leh mesyuarat. 3.1.2 Memaklumkan jumlah murid yang layak menerima bantuan KWAPM ialah seramai 50 orang termasuk yang layak mendapat E-Kasih.

3.2 Pemilihan RMT 2011 3.2.1 Senarai nama yang dikemukakan disemak dan dibincangkan oleh ahli mesyuarat. 3.2.2 Memaklumkan jumlah murid yang layak menerima bantuan RMT ialah seramai 47 orang termasuk yang layak mendapat E-Kasih. Tindakan: Semua ahli mesyuarat

Salina memaklumkan tender kantin sekarang berakhir pada tahun ini dan untuk memohon tender kantin tahun depan mestilah bukan terdiri dari AJK PIBG. SK Kampong Baharu. Khalillullah memaklumkan tentang kelas tambahan murid tahun 5 dan 6 yang akan diakan dalam cuti perayaan Tahun Baru Cina ini akan bermula. (SALINA BINTI MASUKIDAR) Pengerusi. Selangor. 45200 Sabak Bernam. Unit Bantuan dan Kebajikan. . Mesyuarat ditangguhkan pada pukul 5:30 petang. Hal-hal lain 4. SK Kampong Baharu. Hj.4. 4. Organisasi Hal Ehwal Murid. Beliau mengharapkan ibu bapa dapat memberi kerjasama dengan menggalakkan anak-anak mereka untuk datang ke sekolah mengikut jadual yang telah diedarkan. 45200 Sabak Bernam. Disediakan oleh: Disemak oleh: (NOR AMALINA BINTI MUSA) Penyelaras. Hal Ehwal Murid.2 Pn. Selangor.1 Tn.