P. 1
Paper Work-fire Drill

Paper Work-fire Drill

|Views: 738|Likes:
Dipublikasikan oleh Sentuhan Peribadi

More info:

Published by: Sentuhan Peribadi on Apr 21, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/20/2013

pdf

text

original

KERTAS KERJA PROGRAM LATIHAN KEBAKARAN (FIRE DRILL

)

ANJURAN: UNIT KESELAMATAN SEKOLAH MAAHAD INTEGRASI TAHFIZ SAINS DAN TEKNOLOGI ISTANA BANDAR

Sehubungan dengan ini.0 PESERTA Program ini melibatkan: y y Semua pelajar MITIB Semua guru dan kakitangan MITIB 4. Seharusnya pendedahan kepada langkah keselamatan. Mengeratkan ukhuwwah di antara warga MITIB 3. Memberi pendedahan awal mengenai langkah-langkah penjagaan dan keselamatan serta pencegahan daripada kebakaran 2. Tidak lupa juga untuk berusaha dan berikhtiar dalam merawat sebarang mudarat yang telah berlaku. Mengadakan demonstrasi dan latihan kebakaran 3. Banting.0 TARIKH  30 Mac 2011 (Rabu. 3. seringkali aspek kebakaran menjadi isu terpencil di sesetengah kawasan tempat tinggal. Di atas inisiatif ini.00-4. Unit Keselamatan & Kesihatan Hal Ehwal Murid MITIB telah merancang untuk mengadaka suatu program latihan kebakaran (fire drill) dengan kerjasama Pasukan Bomba dan Penyelamat Daerah Jugra.0 OBJEKTIF 1.1. pencegahan dan kawalan kebakaran menjadi sebahagian daripada agenda tahunan bagi sesebuah institusi pendidikan di peringkat menengah.0 PENGENALAN: Agama Islam mengajar setiap muslim agar berusaha mencegah sesuatu yang mendatangkan kemudaratan.30 petang) . 2.

ITEM 1 MINYAK PETROL 2 PEMADAM API SAGUHATI 3 PENCERAMAH 4 MINUM PETANG 5 6 KUANTITI RM2. Disediakan oleh Disahkan oleh .00 x 30 org JUMLAH (RM) 8.0 PERBELANJAAN NO. BAIN : USTAZ MOHD FATHI YAKAN B. PENGARAH PROGRAM SETIAUSAHA : USTAZ ANAS B.0 AHLI JAWATANKUASA PENASIHAT PENOLONG KANAN HEM PENGARAH PROGRAM PEN.0 TENTATIF 3.00 JUMLAH KESELURUHAN KESIMPULAN Dengan adanya program latihan kebakaran ini.00 100. JAMALUDDIN : USTAZAH NURUL HUSNA BT. MOHD HAMDAN 8.00 petang : 7. diharap semua kakitangan dan pelajar MITIB dapat memahami dan mempraktis ilmu yang diperolehi secara efektif dan menyeluruh.0 TEMPAT Dataran Asrama MITIB 6.00 20. MOHD HAFID : USTAZ NUR MUHAMMAD USMAN B.00 x 5 org RM3. AYOB : USTAZ MOHD FAUZE B.5.00 X 4 liter 4 Buah RM 20.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->