P. 1
Paper Work-fire Drill

Paper Work-fire Drill

|Views: 746|Likes:
Dipublikasikan oleh Sentuhan Peribadi

More info:

Published by: Sentuhan Peribadi on Apr 21, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/20/2013

pdf

text

original

KERTAS KERJA PROGRAM LATIHAN KEBAKARAN (FIRE DRILL

)

ANJURAN: UNIT KESELAMATAN SEKOLAH MAAHAD INTEGRASI TAHFIZ SAINS DAN TEKNOLOGI ISTANA BANDAR

0 TARIKH  30 Mac 2011 (Rabu. 3. pencegahan dan kawalan kebakaran menjadi sebahagian daripada agenda tahunan bagi sesebuah institusi pendidikan di peringkat menengah. Sehubungan dengan ini. Mengeratkan ukhuwwah di antara warga MITIB 3. Mengadakan demonstrasi dan latihan kebakaran 3.0 PESERTA Program ini melibatkan: y y Semua pelajar MITIB Semua guru dan kakitangan MITIB 4. Di atas inisiatif ini. Unit Keselamatan & Kesihatan Hal Ehwal Murid MITIB telah merancang untuk mengadaka suatu program latihan kebakaran (fire drill) dengan kerjasama Pasukan Bomba dan Penyelamat Daerah Jugra. Memberi pendedahan awal mengenai langkah-langkah penjagaan dan keselamatan serta pencegahan daripada kebakaran 2. Banting. Tidak lupa juga untuk berusaha dan berikhtiar dalam merawat sebarang mudarat yang telah berlaku.1.0 OBJEKTIF 1.00-4. Seharusnya pendedahan kepada langkah keselamatan. 2.0 PENGENALAN: Agama Islam mengajar setiap muslim agar berusaha mencegah sesuatu yang mendatangkan kemudaratan.30 petang) . seringkali aspek kebakaran menjadi isu terpencil di sesetengah kawasan tempat tinggal.

Disediakan oleh Disahkan oleh . AYOB : USTAZ MOHD FAUZE B.5. JAMALUDDIN : USTAZAH NURUL HUSNA BT. ITEM 1 MINYAK PETROL 2 PEMADAM API SAGUHATI 3 PENCERAMAH 4 MINUM PETANG 5 6 KUANTITI RM2.00 100.0 TENTATIF 3. diharap semua kakitangan dan pelajar MITIB dapat memahami dan mempraktis ilmu yang diperolehi secara efektif dan menyeluruh. PENGARAH PROGRAM SETIAUSAHA : USTAZ ANAS B.00 petang : 7.0 TEMPAT Dataran Asrama MITIB 6.0 AHLI JAWATANKUASA PENASIHAT PENOLONG KANAN HEM PENGARAH PROGRAM PEN.0 PERBELANJAAN NO.00 x 30 org JUMLAH (RM) 8.00 x 5 org RM3. BAIN : USTAZ MOHD FATHI YAKAN B.00 20. MOHD HAFID : USTAZ NUR MUHAMMAD USMAN B.00 JUMLAH KESELURUHAN KESIMPULAN Dengan adanya program latihan kebakaran ini.00 X 4 liter 4 Buah RM 20. MOHD HAMDAN 8.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->