P. 1
TEKS PENGACARA MAJLIS

TEKS PENGACARA MAJLIS

|Views: 369|Likes:
Dipublikasikan oleh tugasanpsa

More info:

Published by: tugasanpsa on Apr 21, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/25/2013

pdf

text

original

TEKS PENGACARA MAJLIS

MAJLIS PERASMIAN DAN PENUTUP KEJOHANAN AKUATIK MSS SELANGOR 2011

TARIKH HARI MASA

: 18 FEBRUARI 2011 : JUMAAT : 5 PTG

TEMPAT : PUSAT AKUATIK SHAH ALAM

PENGACARA

WAN FATINAH WAN HAMZAH MOHD KHAIRUL AZMAN B ISMAIL

CUE: TAMAT NYANYIAN Tetamu kehormat. En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana. WF UCAPAN ALUALUAN PENGACARA MAJLIS Ke pekan Kuala membeli bingka Duduk bersimpuh mengadap juadah Majlis bermula tirai dibuka Dengan alunan madah yang indah Assalamualaikum wtb dan Salam 1 Malaysia Yang dialu-alukan kehadirannya Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana . tuan-tuan. para peserta serta hadirin sekalian dijemput duduk. guru-guru. Seterusnya. Hadirin diminta berdiri. CUE: PENGARAH KE TEMPAT DUDUK Majlis dimulakan dengan nyanyian lagu ³Negaraku´. Hadiran sekalian diminta mengambil tempat duduk dan pihak majlis memohon kerjasama daripada tuan-tuan dan puan-puan untuk mengaktifkan telefon bimbit kepada mod senyap. para jemputan. KA KETIBAAN PENGARAH Mengumumkan ketibaan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor diiringi oleh. Marilah kita menyaksikan acara 100M Medley relay kategori lelaki Dan kategori perempuan (13 -15 tahun). puan-puan ke Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor 2011.KA Assalamualaikum wbt dan Salam 1 Malaysia Majlis mengalu-alukan kedatangan para tetamu jemputan.

Syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan limpahNya dapat kita bersama dalam Majlis Penutupan Akuatik MSS Selangor 2011 anjuran Pejabat pelajaran Daerah Petaling Perdana. KA PENYAMPAIAN Untuk memperingati pemergian seorang yang banyak memberikan HADIAH sumbangan didalam bidang sukan iaitu Allahyarham Tn Hj Latifi b Abu Bakar yang telah kembali ke Rahmatullah sama-samalah kita membaca Alfatihah dan bertafakur mengikut agama masing-masing. kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor tahun 2011 ini adalah anjuran Pejabat Pelajaran Daerah Petaling Perdana. Guru besarguru besar.Yang Berusaha Ketua-ketua Sektor Jabatan pelajaran Selangor. Pengetua-pengetua. KA Majlis mengucapkan terima kasih atas ucapan itu tadi. WF Majlis merakamkan setinggi ±tinggi penghargaan atas ucapan perasmian penutup itu tadi. Alfatihah. WF UCAPAN PENGARAH Bagi meneruskan acara. dipersilakan Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana untuk menyampaikan ucapan. Pegawai. Semoga rohnya ditempatkan bersama orang orang yang beriman. para guru. CUE: UCAPAN TAMAT CUE: TAMAT UCAPAN . KA UCAPAN TIMB PEGAWAI PPD Bagi memulakan majlis.pegawai Pelajaran Daerah. Sebanyak buah sekolah yang terdiri daripada pelajar sekolah rendah dan menengah menyertai pertandingan kali ini. Untuk makluman hadirin sekalian. Majlis mempersilakan. Dengan segala hormatnya dipersilakan. para peserta dan hadirin sekalian. majlis dengan hormatnya mempersilakan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya menutup secara rasmi Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011.

Dengan berakhirnya penyampaian hadiah itu tadi maka sempurnalah sudah Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011. dijemput En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana mengiringi Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan pingat dan sijil kepada para pemenang. . Wabillahitaufikwal hidayah Wassalmualaikum warahmatullahiwabarakatuh.Untuk menyempurnakan acara pada hari ini. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang telah menjayakan acara ini. Mendahului senarai pemenang ialah Acara: SENARAI PEMENANG WF KA CUE: Majlis merakamkan ribuan terima kasih kepada PENYAMPAIAN Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak HADIAH atas kesudian beliau menyampaikan pingat dan sijil itu tadi. Para tetamu jemputan dipersilakan untuk menikmati sedikit jamuan ringan yang disediakan. Majlis penutup berakhir sudah Bermula dari seawal pagi Kita bertemu akhirnya berpisah Diizin Tuhan berjumpa lagi. Sekian. TAMAT WF UCAPAN PENUTUP Hadirin sekalian.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->