TEKS PENGACARA MAJLIS

MAJLIS PERASMIAN DAN PENUTUP KEJOHANAN AKUATIK MSS SELANGOR 2011

TARIKH HARI MASA

: 18 FEBRUARI 2011 : JUMAAT : 5 PTG

TEMPAT : PUSAT AKUATIK SHAH ALAM

PENGACARA

WAN FATINAH WAN HAMZAH MOHD KHAIRUL AZMAN B ISMAIL

guru-guru. CUE: PENGARAH KE TEMPAT DUDUK Majlis dimulakan dengan nyanyian lagu ³Negaraku´. Marilah kita menyaksikan acara 100M Medley relay kategori lelaki Dan kategori perempuan (13 -15 tahun). Hadiran sekalian diminta mengambil tempat duduk dan pihak majlis memohon kerjasama daripada tuan-tuan dan puan-puan untuk mengaktifkan telefon bimbit kepada mod senyap. KA KETIBAAN PENGARAH Mengumumkan ketibaan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor diiringi oleh. WF UCAPAN ALUALUAN PENGACARA MAJLIS Ke pekan Kuala membeli bingka Duduk bersimpuh mengadap juadah Majlis bermula tirai dibuka Dengan alunan madah yang indah Assalamualaikum wtb dan Salam 1 Malaysia Yang dialu-alukan kehadirannya Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana . CUE: TAMAT NYANYIAN Tetamu kehormat. tuan-tuan. para jemputan. En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana. para peserta serta hadirin sekalian dijemput duduk. puan-puan ke Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor 2011. Hadirin diminta berdiri.KA Assalamualaikum wbt dan Salam 1 Malaysia Majlis mengalu-alukan kedatangan para tetamu jemputan. Seterusnya.

Sebanyak buah sekolah yang terdiri daripada pelajar sekolah rendah dan menengah menyertai pertandingan kali ini. Alfatihah.Yang Berusaha Ketua-ketua Sektor Jabatan pelajaran Selangor. Semoga rohnya ditempatkan bersama orang orang yang beriman. KA Majlis mengucapkan terima kasih atas ucapan itu tadi. Pegawai. Syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan limpahNya dapat kita bersama dalam Majlis Penutupan Akuatik MSS Selangor 2011 anjuran Pejabat pelajaran Daerah Petaling Perdana. para guru. Guru besarguru besar. Dengan segala hormatnya dipersilakan. WF Majlis merakamkan setinggi ±tinggi penghargaan atas ucapan perasmian penutup itu tadi. CUE: UCAPAN TAMAT CUE: TAMAT UCAPAN .pegawai Pelajaran Daerah. KA UCAPAN TIMB PEGAWAI PPD Bagi memulakan majlis. Untuk makluman hadirin sekalian. para peserta dan hadirin sekalian. WF UCAPAN PENGARAH Bagi meneruskan acara. KA PENYAMPAIAN Untuk memperingati pemergian seorang yang banyak memberikan HADIAH sumbangan didalam bidang sukan iaitu Allahyarham Tn Hj Latifi b Abu Bakar yang telah kembali ke Rahmatullah sama-samalah kita membaca Alfatihah dan bertafakur mengikut agama masing-masing. kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor tahun 2011 ini adalah anjuran Pejabat Pelajaran Daerah Petaling Perdana. Majlis mempersilakan. majlis dengan hormatnya mempersilakan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya menutup secara rasmi Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011. Pengetua-pengetua. dipersilakan Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana untuk menyampaikan ucapan.

TAMAT WF UCAPAN PENUTUP Hadirin sekalian. Dengan berakhirnya penyampaian hadiah itu tadi maka sempurnalah sudah Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011. Wabillahitaufikwal hidayah Wassalmualaikum warahmatullahiwabarakatuh. dijemput En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana mengiringi Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan pingat dan sijil kepada para pemenang. . Para tetamu jemputan dipersilakan untuk menikmati sedikit jamuan ringan yang disediakan. Mendahului senarai pemenang ialah Acara: SENARAI PEMENANG WF KA CUE: Majlis merakamkan ribuan terima kasih kepada PENYAMPAIAN Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak HADIAH atas kesudian beliau menyampaikan pingat dan sijil itu tadi. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang telah menjayakan acara ini. Majlis penutup berakhir sudah Bermula dari seawal pagi Kita bertemu akhirnya berpisah Diizin Tuhan berjumpa lagi. Sekian.Untuk menyempurnakan acara pada hari ini.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful