TEKS PENGACARA MAJLIS

MAJLIS PERASMIAN DAN PENUTUP KEJOHANAN AKUATIK MSS SELANGOR 2011

TARIKH HARI MASA

: 18 FEBRUARI 2011 : JUMAAT : 5 PTG

TEMPAT : PUSAT AKUATIK SHAH ALAM

PENGACARA

WAN FATINAH WAN HAMZAH MOHD KHAIRUL AZMAN B ISMAIL

CUE: PENGARAH KE TEMPAT DUDUK Majlis dimulakan dengan nyanyian lagu ³Negaraku´. tuan-tuan. Marilah kita menyaksikan acara 100M Medley relay kategori lelaki Dan kategori perempuan (13 -15 tahun). para peserta serta hadirin sekalian dijemput duduk. Hadirin diminta berdiri. guru-guru. En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana. puan-puan ke Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor 2011. CUE: TAMAT NYANYIAN Tetamu kehormat. Hadiran sekalian diminta mengambil tempat duduk dan pihak majlis memohon kerjasama daripada tuan-tuan dan puan-puan untuk mengaktifkan telefon bimbit kepada mod senyap. Seterusnya.KA Assalamualaikum wbt dan Salam 1 Malaysia Majlis mengalu-alukan kedatangan para tetamu jemputan. WF UCAPAN ALUALUAN PENGACARA MAJLIS Ke pekan Kuala membeli bingka Duduk bersimpuh mengadap juadah Majlis bermula tirai dibuka Dengan alunan madah yang indah Assalamualaikum wtb dan Salam 1 Malaysia Yang dialu-alukan kehadirannya Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana . KA KETIBAAN PENGARAH Mengumumkan ketibaan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor diiringi oleh. para jemputan.

Alfatihah. KA UCAPAN TIMB PEGAWAI PPD Bagi memulakan majlis. Pegawai. KA PENYAMPAIAN Untuk memperingati pemergian seorang yang banyak memberikan HADIAH sumbangan didalam bidang sukan iaitu Allahyarham Tn Hj Latifi b Abu Bakar yang telah kembali ke Rahmatullah sama-samalah kita membaca Alfatihah dan bertafakur mengikut agama masing-masing. Dengan segala hormatnya dipersilakan. Guru besarguru besar. Untuk makluman hadirin sekalian. para peserta dan hadirin sekalian. WF UCAPAN PENGARAH Bagi meneruskan acara. Pengetua-pengetua. Sebanyak buah sekolah yang terdiri daripada pelajar sekolah rendah dan menengah menyertai pertandingan kali ini. dipersilakan Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana untuk menyampaikan ucapan. para guru. KA Majlis mengucapkan terima kasih atas ucapan itu tadi. Syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan limpahNya dapat kita bersama dalam Majlis Penutupan Akuatik MSS Selangor 2011 anjuran Pejabat pelajaran Daerah Petaling Perdana.Yang Berusaha Ketua-ketua Sektor Jabatan pelajaran Selangor. WF Majlis merakamkan setinggi ±tinggi penghargaan atas ucapan perasmian penutup itu tadi. kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor tahun 2011 ini adalah anjuran Pejabat Pelajaran Daerah Petaling Perdana. Majlis mempersilakan. majlis dengan hormatnya mempersilakan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya menutup secara rasmi Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011.pegawai Pelajaran Daerah. CUE: UCAPAN TAMAT CUE: TAMAT UCAPAN . Semoga rohnya ditempatkan bersama orang orang yang beriman.

Dengan berakhirnya penyampaian hadiah itu tadi maka sempurnalah sudah Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011. Sekian. Wabillahitaufikwal hidayah Wassalmualaikum warahmatullahiwabarakatuh. Mendahului senarai pemenang ialah Acara: SENARAI PEMENANG WF KA CUE: Majlis merakamkan ribuan terima kasih kepada PENYAMPAIAN Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak HADIAH atas kesudian beliau menyampaikan pingat dan sijil itu tadi. Para tetamu jemputan dipersilakan untuk menikmati sedikit jamuan ringan yang disediakan. Majlis penutup berakhir sudah Bermula dari seawal pagi Kita bertemu akhirnya berpisah Diizin Tuhan berjumpa lagi. dijemput En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana mengiringi Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan pingat dan sijil kepada para pemenang. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang telah menjayakan acara ini. . TAMAT WF UCAPAN PENUTUP Hadirin sekalian.Untuk menyempurnakan acara pada hari ini.