TEKS PENGACARA MAJLIS

MAJLIS PERASMIAN DAN PENUTUP KEJOHANAN AKUATIK MSS SELANGOR 2011

TARIKH HARI MASA

: 18 FEBRUARI 2011 : JUMAAT : 5 PTG

TEMPAT : PUSAT AKUATIK SHAH ALAM

PENGACARA

WAN FATINAH WAN HAMZAH MOHD KHAIRUL AZMAN B ISMAIL

Seterusnya. Marilah kita menyaksikan acara 100M Medley relay kategori lelaki Dan kategori perempuan (13 -15 tahun). CUE: PENGARAH KE TEMPAT DUDUK Majlis dimulakan dengan nyanyian lagu ³Negaraku´. Hadiran sekalian diminta mengambil tempat duduk dan pihak majlis memohon kerjasama daripada tuan-tuan dan puan-puan untuk mengaktifkan telefon bimbit kepada mod senyap. para jemputan. WF UCAPAN ALUALUAN PENGACARA MAJLIS Ke pekan Kuala membeli bingka Duduk bersimpuh mengadap juadah Majlis bermula tirai dibuka Dengan alunan madah yang indah Assalamualaikum wtb dan Salam 1 Malaysia Yang dialu-alukan kehadirannya Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana . CUE: TAMAT NYANYIAN Tetamu kehormat.KA Assalamualaikum wbt dan Salam 1 Malaysia Majlis mengalu-alukan kedatangan para tetamu jemputan. KA KETIBAAN PENGARAH Mengumumkan ketibaan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor diiringi oleh. Hadirin diminta berdiri. para peserta serta hadirin sekalian dijemput duduk. En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana. puan-puan ke Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor 2011. guru-guru. tuan-tuan.

Alfatihah. KA UCAPAN TIMB PEGAWAI PPD Bagi memulakan majlis. Sebanyak buah sekolah yang terdiri daripada pelajar sekolah rendah dan menengah menyertai pertandingan kali ini. Majlis mempersilakan. dipersilakan Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana untuk menyampaikan ucapan. para peserta dan hadirin sekalian.pegawai Pelajaran Daerah. WF UCAPAN PENGARAH Bagi meneruskan acara. Untuk makluman hadirin sekalian. Pegawai. Guru besarguru besar. Pengetua-pengetua.Yang Berusaha Ketua-ketua Sektor Jabatan pelajaran Selangor. WF Majlis merakamkan setinggi ±tinggi penghargaan atas ucapan perasmian penutup itu tadi. KA Majlis mengucapkan terima kasih atas ucapan itu tadi. CUE: UCAPAN TAMAT CUE: TAMAT UCAPAN . Syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan limpahNya dapat kita bersama dalam Majlis Penutupan Akuatik MSS Selangor 2011 anjuran Pejabat pelajaran Daerah Petaling Perdana. majlis dengan hormatnya mempersilakan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya menutup secara rasmi Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011. KA PENYAMPAIAN Untuk memperingati pemergian seorang yang banyak memberikan HADIAH sumbangan didalam bidang sukan iaitu Allahyarham Tn Hj Latifi b Abu Bakar yang telah kembali ke Rahmatullah sama-samalah kita membaca Alfatihah dan bertafakur mengikut agama masing-masing. Dengan segala hormatnya dipersilakan. para guru. Semoga rohnya ditempatkan bersama orang orang yang beriman. kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor tahun 2011 ini adalah anjuran Pejabat Pelajaran Daerah Petaling Perdana.

dijemput En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana mengiringi Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan pingat dan sijil kepada para pemenang. Dengan berakhirnya penyampaian hadiah itu tadi maka sempurnalah sudah Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011. Wabillahitaufikwal hidayah Wassalmualaikum warahmatullahiwabarakatuh. Sekian. Majlis penutup berakhir sudah Bermula dari seawal pagi Kita bertemu akhirnya berpisah Diizin Tuhan berjumpa lagi. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang telah menjayakan acara ini. Mendahului senarai pemenang ialah Acara: SENARAI PEMENANG WF KA CUE: Majlis merakamkan ribuan terima kasih kepada PENYAMPAIAN Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak HADIAH atas kesudian beliau menyampaikan pingat dan sijil itu tadi. TAMAT WF UCAPAN PENUTUP Hadirin sekalian. . Para tetamu jemputan dipersilakan untuk menikmati sedikit jamuan ringan yang disediakan.Untuk menyempurnakan acara pada hari ini.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful