TEKS PENGACARA MAJLIS

MAJLIS PERASMIAN DAN PENUTUP KEJOHANAN AKUATIK MSS SELANGOR 2011

TARIKH HARI MASA

: 18 FEBRUARI 2011 : JUMAAT : 5 PTG

TEMPAT : PUSAT AKUATIK SHAH ALAM

PENGACARA

WAN FATINAH WAN HAMZAH MOHD KHAIRUL AZMAN B ISMAIL

guru-guru. tuan-tuan. para peserta serta hadirin sekalian dijemput duduk. Hadirin diminta berdiri. puan-puan ke Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor 2011. Seterusnya. Marilah kita menyaksikan acara 100M Medley relay kategori lelaki Dan kategori perempuan (13 -15 tahun). para jemputan. KA KETIBAAN PENGARAH Mengumumkan ketibaan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor diiringi oleh. Hadiran sekalian diminta mengambil tempat duduk dan pihak majlis memohon kerjasama daripada tuan-tuan dan puan-puan untuk mengaktifkan telefon bimbit kepada mod senyap. WF UCAPAN ALUALUAN PENGACARA MAJLIS Ke pekan Kuala membeli bingka Duduk bersimpuh mengadap juadah Majlis bermula tirai dibuka Dengan alunan madah yang indah Assalamualaikum wtb dan Salam 1 Malaysia Yang dialu-alukan kehadirannya Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana . CUE: PENGARAH KE TEMPAT DUDUK Majlis dimulakan dengan nyanyian lagu ³Negaraku´.KA Assalamualaikum wbt dan Salam 1 Malaysia Majlis mengalu-alukan kedatangan para tetamu jemputan. En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana. CUE: TAMAT NYANYIAN Tetamu kehormat.

Dengan segala hormatnya dipersilakan. Untuk makluman hadirin sekalian. WF UCAPAN PENGARAH Bagi meneruskan acara. Pengetua-pengetua. kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah-sekolah Selangor tahun 2011 ini adalah anjuran Pejabat Pelajaran Daerah Petaling Perdana. Pegawai. dipersilakan Yang Berusaha En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana untuk menyampaikan ucapan. Majlis mempersilakan. majlis dengan hormatnya mempersilakan Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya menutup secara rasmi Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011. CUE: UCAPAN TAMAT CUE: TAMAT UCAPAN . Syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan limpahNya dapat kita bersama dalam Majlis Penutupan Akuatik MSS Selangor 2011 anjuran Pejabat pelajaran Daerah Petaling Perdana. para peserta dan hadirin sekalian. KA UCAPAN TIMB PEGAWAI PPD Bagi memulakan majlis.pegawai Pelajaran Daerah. Alfatihah. Guru besarguru besar. Semoga rohnya ditempatkan bersama orang orang yang beriman. WF Majlis merakamkan setinggi ±tinggi penghargaan atas ucapan perasmian penutup itu tadi. KA PENYAMPAIAN Untuk memperingati pemergian seorang yang banyak memberikan HADIAH sumbangan didalam bidang sukan iaitu Allahyarham Tn Hj Latifi b Abu Bakar yang telah kembali ke Rahmatullah sama-samalah kita membaca Alfatihah dan bertafakur mengikut agama masing-masing. para guru. Sebanyak buah sekolah yang terdiri daripada pelajar sekolah rendah dan menengah menyertai pertandingan kali ini.Yang Berusaha Ketua-ketua Sektor Jabatan pelajaran Selangor. KA Majlis mengucapkan terima kasih atas ucapan itu tadi.

Majlis penutup berakhir sudah Bermula dari seawal pagi Kita bertemu akhirnya berpisah Diizin Tuhan berjumpa lagi. . dijemput En Azahar Nor Arifin b Ahmad Ketua Penolong Pegawai Pelajaran Daerah Pengurusan Sekolah Petaling Perdana mengiringi Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak Pengarah Pelajaran Negeri Selangor untuk menyampaikan pingat dan sijil kepada para pemenang.Untuk menyempurnakan acara pada hari ini. Mendahului senarai pemenang ialah Acara: SENARAI PEMENANG WF KA CUE: Majlis merakamkan ribuan terima kasih kepada PENYAMPAIAN Yang Berbahagia Tuan Sulaiman b Wak HADIAH atas kesudian beliau menyampaikan pingat dan sijil itu tadi. Wabillahitaufikwal hidayah Wassalmualaikum warahmatullahiwabarakatuh. Para tetamu jemputan dipersilakan untuk menikmati sedikit jamuan ringan yang disediakan. TAMAT WF UCAPAN PENUTUP Hadirin sekalian. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang telah menjayakan acara ini. Sekian. Dengan berakhirnya penyampaian hadiah itu tadi maka sempurnalah sudah Majlis Penutupan Kejohanan Akuatik Majlis Sukan Sekolah Selangor 2011.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful