profil syarikat

RE ELECTRICAL & ENGINEERING KT0233577-M

PERKHIDMATAN KAMI :
SEDIA MEMBEKAL, MEMBAIK PULIH DAN MEMASANG AIR COND RUMAH & PEJABAT. SEDIA MEMBUAT PENDAWAIAN ELEKTRIK RUMAH & PEJABAT. SEDIA MEMBEKAL BARANGAN DAN PERALATAN ELEKTRIK. SEDIA MEMPROSES BORANG KEMASUKAN ELEKTRIK BARU TNB. SEDIA MENUKAR METER 1FASA KE 3FASA @ METER BARU.

3 PENGALAMAN Sepanjang pertubuhan. 3. membaik pulih peralatan elektrik.1 PENDAHULUAN Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING adalah syarikat bumiputera yang telah di ditubuhkan di Tanah Merah Kelantan. dan juga berdaftar dengan kementerian kewangan dalam bidang bekalan dan perkhidmatan. lesen elektrik kelas 111.perakuan pendaftaran suruhan jaya tenaga kelas c. Pusat Ternakan Haiwan Pantai Timur di Batu 11 Tanah Merah Kelantan.2 PENGURUSAN SYARIKAT Pengarah di syarikat ini adalah 100% bumiputera dan berpengalaman di dalam bidang pendawaian Elektrik dan penghawa dingin. Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING telah berjaya menyiapkan beberapa projek rumah banglo / Teres kakitangan kerajaan sebagai sub kontrak elektrik dan mempunyai Beberapa tempat yang tetap bagi kerja-kerja menyelenggara penyaman udara seperti di jabatan perhutanan Jajahan Kelantan Kelantan Barat Tanah Merah Kelantan.1 BIODATA PENGARAH Secara ringkasnya. Syarikat ini menjalankan kerja-kerja pendawaian elektrik. menyelenggara penghawa dingin. Musteq Hydro Sdn Bhd di Jelawang Kuala Krai Selatan. JALAN ISMAIL PETRA 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 1.cidb (g2) dan taraf bumiputera kelas 111.Universiti Teknologi Malaysia ( Uitm Machang ) . mempunyai lesen kelas F yang berdaftar dengan pusat khidmat kontraktor ( PKK ) dan CIDB. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Mahmud Paduka Raja 1 dan Sekolah Menengah Dato Manmud 2 di Tanah Merah Kelantan. Biodata dan pengalaman beliau secara ringkas di bawah adalah seperti berikut: 1.1. Pengarah urusan syarikat ini ialah AHMAD RADZI BIN AB. biodata pengarah adalah seperti di bawah : Nama : AHMAD RADZI BIN AB LATIFF Alamat : PT 4163. . Supermarket Bee Gar. LATIFF.

SEK MEN KEBANGSAAN BATU GAJAH T.3.2 Menghadiri kursus pencetakan di giat mara school of printing bangi selangor pada tahun 1995.1. LONG BROTHER AIR COND SERVICE di Tanah Merah Kelantan dan juga pernah bekerja di syarikat BHARU BHASA ELEKTRIK MACHANG.1 Menghadiri kursus pendawaian elektrik di giat mara.3 KEHADIRAN KURSUS / SEMINAR 4.2 PENGALAMAN Pengarah urusan syarikat ini mempunyai pengalaman selama 14 tahun dalam pendawaian elektrik dan pernah bekerja di Syarikat PILCON di berek 12 Kota Bharu dan di kilang pencetakan CARNAUD METALBOX di Petaling Jaya dan juga di kilang F & N Daries SDN BHD di Petaling Jaya .MERAH KELANTAN dan SEK KEB IPOH TANAH MERAH KELANTAN.No telefon : H/P: 013-9609999 Tel/Fax : 09-9555251 Jawatan : Pengarah Urusan 4.SEK REN KEB TANAH MERAH .1 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan air-cond di Sekolah MEN KEB DATO MAHMUD PADUKA RAJA 1.1 PENGALAMAN DAN KURSUS / SEMINAR Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING mempunyai banyak pengalaman dalam bidang pendawaian elektrik dan kerja-kerja penyelengaraan alat penghawa dingin . 5. 4.Sekolah Men Keb Dato Mahmud 2 . pasir mas kelantan dalam tahun 1993 HINGGA 1994 4.1 Projek yang telah di jalankan bagi pendawaian elektrik/ aircond / kontraktor Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING telah menyiapkan beberapa projek bagi pendawaian elektrik dan pemasangan air cond.3. Diantaranya adalah seperti berikut: 5. sebagai juruteknik aircond dan elektrik 4.

MINI MARKET MACHANG KELANTAN.SEH REN KEB KUALA TIGA TANAH MERAH KELANTAN. 5.1.2 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di IBU PEJABAT POLIS TANAH MERAH .SEK MEN TEKNIK TANAH MERAH KELANTAN.KELANTAN.(jabatan pembangunan persekutuan) 2)mengadakan bahan binaan.4 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di PEJABAT KESIHATAN TANAH MERAH.KOTA BHARU KELANTAN.6 Membekal perkakasan elektrik . 5.1. 5.buruh dan segala keperluan bagi kerja-kerja penyelenggaraan dan pembaikan am tandas dan pagar masjid kg padang siam.SEK REN KEB ULU KUSIAL TANAH MERAH KELANTAN.PEJABAT PELAJARAN DAERAH TANAH MERAH KELANTAN. SEK MEN KOTA BHARU .SEK REN KEB JEDOK TANAH MERAH KELANTAN.1.tanah merah majlis agama islam kelantan (maik)(jabatan pembangunan persekutuan) 3)kerja-kerja membaiki cerun dan memasang gabion di km 2 jalan kg ipoh/bukit durian/bkt pauh tanah merah kelantan (jabatan kerja raya) 4)membaik pulih pendawaian(pendawaian semula) masjid paloh tanah kelantan(jabatan pembangunan persekutuan) 5) kerja 2 mengetar jalan (meghampar primix) di jalan batu garam kg ipoh tanah .1. 5.1. JABATAN PERHUTANAN JAJAHAN KELANTAN BARAT TANAH MERAH KELANTAN dan EDEN MUSTEQ HYDRO SDN BHD.3 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di KLINIK DESA DI SELURUH TANAH MERAH .7 Kontraktor: 1)Membekal tenaga buruh untuk kerja-kerja pemasangan calbox dan longkang di jalan kubur Tanah Merah Kelantan.5 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di SUPERMARKET BEE GAR TANAH MERAH. 5.SEK MEN KEB ALOR PASIR TANAH MERAH KELANTAN.pemasangan dan penyelenggaraan aircond di SEK MEN PUTERI SAADONG BUKIT MARAK BACHOK KELANTAN. 5.STESEN MINYAK CALTEX BATU MELINTANG JELI.1.

merah kelantan(jabatan pembangunan persekutuan). .00 .1.1.2 Pemasangan pendawaian rumah banglo pensendirian di lorong pipit jalan kadir adabi tanah merah kelantan .4 Membekal barangan pendawaian elektrik modal permulaan RM 20. tanah merah majlis agama islam kelantan ( maik )( jabatan pembangunan persekutuan ). buruh dan segala keperluan bagi kerja-kerja penyelenggaraan dan pembaikan am tandas dan pagar masjid kg padang siam. 6.000. 6. 6.1 Projek yang sedang di jalankan bagi pendawaian elektrik/ Aircond / Kontraktor 6.3 Membekal bahan binaan.1 Musteq Hydro SDN BHD 6 bulan sekali bermula dari tahun 2001 hingga kini.1.1. 6.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful