P. 1
profil syarikat

profil syarikat

|Views: 3,111|Likes:
Dipublikasikan oleh Basharul Amin

More info:

Published by: Basharul Amin on May 23, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/09/2012

pdf

text

original

profil syarikat

RE ELECTRICAL & ENGINEERING KT0233577-M

PERKHIDMATAN KAMI :
SEDIA MEMBEKAL, MEMBAIK PULIH DAN MEMASANG AIR COND RUMAH & PEJABAT. SEDIA MEMBUAT PENDAWAIAN ELEKTRIK RUMAH & PEJABAT. SEDIA MEMBEKAL BARANGAN DAN PERALATAN ELEKTRIK. SEDIA MEMPROSES BORANG KEMASUKAN ELEKTRIK BARU TNB. SEDIA MENUKAR METER 1FASA KE 3FASA @ METER BARU.

LATIFF. dan juga berdaftar dengan kementerian kewangan dalam bidang bekalan dan perkhidmatan.3 PENGALAMAN Sepanjang pertubuhan. Biodata dan pengalaman beliau secara ringkas di bawah adalah seperti berikut: 1. lesen elektrik kelas 111.1 PENDAHULUAN Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING adalah syarikat bumiputera yang telah di ditubuhkan di Tanah Merah Kelantan. Supermarket Bee Gar. Pusat Ternakan Haiwan Pantai Timur di Batu 11 Tanah Merah Kelantan. biodata pengarah adalah seperti di bawah : Nama : AHMAD RADZI BIN AB LATIFF Alamat : PT 4163.perakuan pendaftaran suruhan jaya tenaga kelas c.2 PENGURUSAN SYARIKAT Pengarah di syarikat ini adalah 100% bumiputera dan berpengalaman di dalam bidang pendawaian Elektrik dan penghawa dingin. Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING telah berjaya menyiapkan beberapa projek rumah banglo / Teres kakitangan kerajaan sebagai sub kontrak elektrik dan mempunyai Beberapa tempat yang tetap bagi kerja-kerja menyelenggara penyaman udara seperti di jabatan perhutanan Jajahan Kelantan Kelantan Barat Tanah Merah Kelantan. .1 BIODATA PENGARAH Secara ringkasnya. Musteq Hydro Sdn Bhd di Jelawang Kuala Krai Selatan. mempunyai lesen kelas F yang berdaftar dengan pusat khidmat kontraktor ( PKK ) dan CIDB. Pengarah urusan syarikat ini ialah AHMAD RADZI BIN AB. Syarikat ini menjalankan kerja-kerja pendawaian elektrik.cidb (g2) dan taraf bumiputera kelas 111. 1.1.Universiti Teknologi Malaysia ( Uitm Machang ) . menyelenggara penghawa dingin. 3. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Mahmud Paduka Raja 1 dan Sekolah Menengah Dato Manmud 2 di Tanah Merah Kelantan. JALAN ISMAIL PETRA 17500 TANAH MERAH KELANTAN. membaik pulih peralatan elektrik.

sebagai juruteknik aircond dan elektrik 4.2 Menghadiri kursus pencetakan di giat mara school of printing bangi selangor pada tahun 1995. 4. pasir mas kelantan dalam tahun 1993 HINGGA 1994 4. Diantaranya adalah seperti berikut: 5.3.1.Sekolah Men Keb Dato Mahmud 2 .1 Menghadiri kursus pendawaian elektrik di giat mara. SEK MEN KEBANGSAAN BATU GAJAH T.3.1 Projek yang telah di jalankan bagi pendawaian elektrik/ aircond / kontraktor Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING telah menyiapkan beberapa projek bagi pendawaian elektrik dan pemasangan air cond.1 PENGALAMAN DAN KURSUS / SEMINAR Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING mempunyai banyak pengalaman dalam bidang pendawaian elektrik dan kerja-kerja penyelengaraan alat penghawa dingin .1 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan air-cond di Sekolah MEN KEB DATO MAHMUD PADUKA RAJA 1. 5.2 PENGALAMAN Pengarah urusan syarikat ini mempunyai pengalaman selama 14 tahun dalam pendawaian elektrik dan pernah bekerja di Syarikat PILCON di berek 12 Kota Bharu dan di kilang pencetakan CARNAUD METALBOX di Petaling Jaya dan juga di kilang F & N Daries SDN BHD di Petaling Jaya . LONG BROTHER AIR COND SERVICE di Tanah Merah Kelantan dan juga pernah bekerja di syarikat BHARU BHASA ELEKTRIK MACHANG.MERAH KELANTAN dan SEK KEB IPOH TANAH MERAH KELANTAN.SEK REN KEB TANAH MERAH .No telefon : H/P: 013-9609999 Tel/Fax : 09-9555251 Jawatan : Pengarah Urusan 4.3 KEHADIRAN KURSUS / SEMINAR 4.

1.1.(jabatan pembangunan persekutuan) 2)mengadakan bahan binaan.1.1.SEK REN KEB ULU KUSIAL TANAH MERAH KELANTAN.buruh dan segala keperluan bagi kerja-kerja penyelenggaraan dan pembaikan am tandas dan pagar masjid kg padang siam.7 Kontraktor: 1)Membekal tenaga buruh untuk kerja-kerja pemasangan calbox dan longkang di jalan kubur Tanah Merah Kelantan.KELANTAN.SEH REN KEB KUALA TIGA TANAH MERAH KELANTAN.SEK REN KEB JEDOK TANAH MERAH KELANTAN. 5.STESEN MINYAK CALTEX BATU MELINTANG JELI. 5.MINI MARKET MACHANG KELANTAN.pemasangan dan penyelenggaraan aircond di SEK MEN PUTERI SAADONG BUKIT MARAK BACHOK KELANTAN.KOTA BHARU KELANTAN.3 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di KLINIK DESA DI SELURUH TANAH MERAH . 5. 5. JABATAN PERHUTANAN JAJAHAN KELANTAN BARAT TANAH MERAH KELANTAN dan EDEN MUSTEQ HYDRO SDN BHD.1.tanah merah majlis agama islam kelantan (maik)(jabatan pembangunan persekutuan) 3)kerja-kerja membaiki cerun dan memasang gabion di km 2 jalan kg ipoh/bukit durian/bkt pauh tanah merah kelantan (jabatan kerja raya) 4)membaik pulih pendawaian(pendawaian semula) masjid paloh tanah kelantan(jabatan pembangunan persekutuan) 5) kerja 2 mengetar jalan (meghampar primix) di jalan batu garam kg ipoh tanah .4 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di PEJABAT KESIHATAN TANAH MERAH.SEK MEN KEB ALOR PASIR TANAH MERAH KELANTAN. 5.2 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di IBU PEJABAT POLIS TANAH MERAH .5 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di SUPERMARKET BEE GAR TANAH MERAH.6 Membekal perkakasan elektrik .PEJABAT PELAJARAN DAERAH TANAH MERAH KELANTAN.1.SEK MEN TEKNIK TANAH MERAH KELANTAN. 5. SEK MEN KOTA BHARU .

.4 Membekal barangan pendawaian elektrik modal permulaan RM 20. 6. 6. tanah merah majlis agama islam kelantan ( maik )( jabatan pembangunan persekutuan ).1.2 Pemasangan pendawaian rumah banglo pensendirian di lorong pipit jalan kadir adabi tanah merah kelantan . buruh dan segala keperluan bagi kerja-kerja penyelenggaraan dan pembaikan am tandas dan pagar masjid kg padang siam.1 Projek yang sedang di jalankan bagi pendawaian elektrik/ Aircond / Kontraktor 6.00 .3 Membekal bahan binaan.merah kelantan(jabatan pembangunan persekutuan). 6.000.1.1 Musteq Hydro SDN BHD 6 bulan sekali bermula dari tahun 2001 hingga kini. 6.1.1.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->