profil syarikat

RE ELECTRICAL & ENGINEERING KT0233577-M

PERKHIDMATAN KAMI :
SEDIA MEMBEKAL, MEMBAIK PULIH DAN MEMASANG AIR COND RUMAH & PEJABAT. SEDIA MEMBUAT PENDAWAIAN ELEKTRIK RUMAH & PEJABAT. SEDIA MEMBEKAL BARANGAN DAN PERALATAN ELEKTRIK. SEDIA MEMPROSES BORANG KEMASUKAN ELEKTRIK BARU TNB. SEDIA MENUKAR METER 1FASA KE 3FASA @ METER BARU.

Pengarah urusan syarikat ini ialah AHMAD RADZI BIN AB. 1.cidb (g2) dan taraf bumiputera kelas 111. menyelenggara penghawa dingin. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato Mahmud Paduka Raja 1 dan Sekolah Menengah Dato Manmud 2 di Tanah Merah Kelantan.1 BIODATA PENGARAH Secara ringkasnya. LATIFF. membaik pulih peralatan elektrik.perakuan pendaftaran suruhan jaya tenaga kelas c.Universiti Teknologi Malaysia ( Uitm Machang ) . 3.2 PENGURUSAN SYARIKAT Pengarah di syarikat ini adalah 100% bumiputera dan berpengalaman di dalam bidang pendawaian Elektrik dan penghawa dingin. Pusat Ternakan Haiwan Pantai Timur di Batu 11 Tanah Merah Kelantan. Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING telah berjaya menyiapkan beberapa projek rumah banglo / Teres kakitangan kerajaan sebagai sub kontrak elektrik dan mempunyai Beberapa tempat yang tetap bagi kerja-kerja menyelenggara penyaman udara seperti di jabatan perhutanan Jajahan Kelantan Kelantan Barat Tanah Merah Kelantan. biodata pengarah adalah seperti di bawah : Nama : AHMAD RADZI BIN AB LATIFF Alamat : PT 4163. dan juga berdaftar dengan kementerian kewangan dalam bidang bekalan dan perkhidmatan. mempunyai lesen kelas F yang berdaftar dengan pusat khidmat kontraktor ( PKK ) dan CIDB. Syarikat ini menjalankan kerja-kerja pendawaian elektrik.1. lesen elektrik kelas 111. Biodata dan pengalaman beliau secara ringkas di bawah adalah seperti berikut: 1. Musteq Hydro Sdn Bhd di Jelawang Kuala Krai Selatan.3 PENGALAMAN Sepanjang pertubuhan. JALAN ISMAIL PETRA 17500 TANAH MERAH KELANTAN. Supermarket Bee Gar.1 PENDAHULUAN Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING adalah syarikat bumiputera yang telah di ditubuhkan di Tanah Merah Kelantan. .

1 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan air-cond di Sekolah MEN KEB DATO MAHMUD PADUKA RAJA 1.MERAH KELANTAN dan SEK KEB IPOH TANAH MERAH KELANTAN.2 Menghadiri kursus pencetakan di giat mara school of printing bangi selangor pada tahun 1995. 4.1 PENGALAMAN DAN KURSUS / SEMINAR Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING mempunyai banyak pengalaman dalam bidang pendawaian elektrik dan kerja-kerja penyelengaraan alat penghawa dingin .1 Projek yang telah di jalankan bagi pendawaian elektrik/ aircond / kontraktor Syarikat RE ELECTRICAL & ENGINEERING telah menyiapkan beberapa projek bagi pendawaian elektrik dan pemasangan air cond.2 PENGALAMAN Pengarah urusan syarikat ini mempunyai pengalaman selama 14 tahun dalam pendawaian elektrik dan pernah bekerja di Syarikat PILCON di berek 12 Kota Bharu dan di kilang pencetakan CARNAUD METALBOX di Petaling Jaya dan juga di kilang F & N Daries SDN BHD di Petaling Jaya .3 KEHADIRAN KURSUS / SEMINAR 4. sebagai juruteknik aircond dan elektrik 4.3. 5. pasir mas kelantan dalam tahun 1993 HINGGA 1994 4. LONG BROTHER AIR COND SERVICE di Tanah Merah Kelantan dan juga pernah bekerja di syarikat BHARU BHASA ELEKTRIK MACHANG.3.SEK REN KEB TANAH MERAH .No telefon : H/P: 013-9609999 Tel/Fax : 09-9555251 Jawatan : Pengarah Urusan 4.1 Menghadiri kursus pendawaian elektrik di giat mara.1. Diantaranya adalah seperti berikut: 5. SEK MEN KEBANGSAAN BATU GAJAH T.Sekolah Men Keb Dato Mahmud 2 .

(jabatan pembangunan persekutuan) 2)mengadakan bahan binaan. JABATAN PERHUTANAN JAJAHAN KELANTAN BARAT TANAH MERAH KELANTAN dan EDEN MUSTEQ HYDRO SDN BHD.MINI MARKET MACHANG KELANTAN.1.1.KELANTAN.pemasangan dan penyelenggaraan aircond di SEK MEN PUTERI SAADONG BUKIT MARAK BACHOK KELANTAN. 5. 5. 5.6 Membekal perkakasan elektrik .SEK REN KEB JEDOK TANAH MERAH KELANTAN.3 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di KLINIK DESA DI SELURUH TANAH MERAH .KOTA BHARU KELANTAN.1.4 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di PEJABAT KESIHATAN TANAH MERAH.5 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di SUPERMARKET BEE GAR TANAH MERAH.7 Kontraktor: 1)Membekal tenaga buruh untuk kerja-kerja pemasangan calbox dan longkang di jalan kubur Tanah Merah Kelantan.SEK MEN KEB ALOR PASIR TANAH MERAH KELANTAN.buruh dan segala keperluan bagi kerja-kerja penyelenggaraan dan pembaikan am tandas dan pagar masjid kg padang siam.SEK MEN TEKNIK TANAH MERAH KELANTAN. SEK MEN KOTA BHARU .1.PEJABAT PELAJARAN DAERAH TANAH MERAH KELANTAN.tanah merah majlis agama islam kelantan (maik)(jabatan pembangunan persekutuan) 3)kerja-kerja membaiki cerun dan memasang gabion di km 2 jalan kg ipoh/bukit durian/bkt pauh tanah merah kelantan (jabatan kerja raya) 4)membaik pulih pendawaian(pendawaian semula) masjid paloh tanah kelantan(jabatan pembangunan persekutuan) 5) kerja 2 mengetar jalan (meghampar primix) di jalan batu garam kg ipoh tanah . 5.SEK REN KEB ULU KUSIAL TANAH MERAH KELANTAN.STESEN MINYAK CALTEX BATU MELINTANG JELI. 5.1.SEH REN KEB KUALA TIGA TANAH MERAH KELANTAN.1. 5.2 Menyiapkan kerja-kerja penyelenggaraan elektrik dan pemasangan aircond di IBU PEJABAT POLIS TANAH MERAH .

tanah merah majlis agama islam kelantan ( maik )( jabatan pembangunan persekutuan ). 6.1.1.2 Pemasangan pendawaian rumah banglo pensendirian di lorong pipit jalan kadir adabi tanah merah kelantan .1.merah kelantan(jabatan pembangunan persekutuan). 6.3 Membekal bahan binaan.1 Projek yang sedang di jalankan bagi pendawaian elektrik/ Aircond / Kontraktor 6.00 .4 Membekal barangan pendawaian elektrik modal permulaan RM 20.1. 6.1 Musteq Hydro SDN BHD 6 bulan sekali bermula dari tahun 2001 hingga kini. . 6.000. buruh dan segala keperluan bagi kerja-kerja penyelenggaraan dan pembaikan am tandas dan pagar masjid kg padang siam.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful