Ruj.Tuan : Ruj.

kami : SMKx/06/15/05/010/2010(4) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada :

En. Ridzuan bin Hassan,
YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru, SMK xs,

Tuan; JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. 2. Sukacita dimaklumkan, pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 3. Sehubungan itu, pihak sekolah berhasrat menjemput tuan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6.00-10.00 malam Dewan

4. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih
Sekian, terima kasih. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah,

…………………………………… (EN.x) Pengetua SMKx,

Pulau Pinang.

SMK Westlands. pihak sekolah berhasrat menjemput puan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(5) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Pn. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Sukacita dimaklumkan. JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. .Ruj. terima kasih.Tuan : Ruj. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands.00 malam Dewan Chessman (PKSW) 4. Pulau Pinang Tuan. Naib YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru. Rosilawati binti Toleh. …………………………………… (EN.00-10. 2. Sehubungan itu. Pulau Pinang. 3.

JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. 3.Tuan : Ruj. Sehubungan itu. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah. 13200 Kepala Batas. . Sukacita dimaklumkan. Melalui : Guru Besar.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. terima kasih. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. 2. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Pulau Pinang.00-10.Ruj. Tuan.

pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 3. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. . Ruj.Tuan : Ruj. 13200 Kepala Batas. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah. terima kasih. Pulau Pinang. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. Melalui : Guru Besar.00-10. Pulau Pinang. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Tuan. Sukacita dimaklumkan. Sehubungan itu.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli.…………………………………… (EN. 2.

.…………………………………… (EN. Pulau Pinang. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful