Ruj.Tuan : Ruj.

kami : SMKx/06/15/05/010/2010(4) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada :

En. Ridzuan bin Hassan,
YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru, SMK xs,

Tuan; JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. 2. Sukacita dimaklumkan, pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 3. Sehubungan itu, pihak sekolah berhasrat menjemput tuan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6.00-10.00 malam Dewan

4. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih
Sekian, terima kasih. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah,

…………………………………… (EN.x) Pengetua SMKx,

Pulau Pinang.

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. pihak sekolah berhasrat menjemput puan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. Naib YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru. Sukacita dimaklumkan. Rosilawati binti Toleh. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Pulau Pinang Tuan. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands.00-10. SMK Westlands. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 3.Tuan : Ruj.Ruj. . Pulau Pinang. Sehubungan itu.00 malam Dewan Chessman (PKSW) 4. 2. terima kasih. …………………………………… (EN.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(5) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Pn. JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.

Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. Tuan. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. 3. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. Sehubungan itu. . Sukacita dimaklumkan. terima kasih. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.00-10. 2.Tuan : Ruj. Pulau Pinang. Melalui : Guru Besar. 13200 Kepala Batas.Ruj. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah.

Sukacita dimaklumkan. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. . 13200 Kepala Batas.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. 2. Pulau Pinang. Melalui : Guru Besar.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4.Tuan : Ruj. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini.00-10. Ruj. Tuan. 3. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. Pulau Pinang.…………………………………… (EN. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah. terima kasih. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. Sehubungan itu.

…………………………………… (EN. Pulau Pinang. . LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful