Ruj.Tuan : Ruj.

kami : SMKx/06/15/05/010/2010(4) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada :

En. Ridzuan bin Hassan,
YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru, SMK xs,

Tuan; JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. 2. Sukacita dimaklumkan, pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 3. Sehubungan itu, pihak sekolah berhasrat menjemput tuan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6.00-10.00 malam Dewan

4. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih
Sekian, terima kasih. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah,

…………………………………… (EN.x) Pengetua SMKx,

Pulau Pinang.

00-10.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(5) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Pn. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. . …………………………………… (EN. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. Pulau Pinang. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. SMK Westlands. Pulau Pinang Tuan.Tuan : Ruj. Rosilawati binti Toleh. Sehubungan itu. terima kasih. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian.Ruj.00 malam Dewan Chessman (PKSW) 4. pihak sekolah berhasrat menjemput puan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. Naib YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru. 2. Sukacita dimaklumkan. 3.

terima kasih. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 13200 Kepala Batas.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. 3.Ruj. Melalui : Guru Besar. . JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah.Tuan : Ruj. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. Sukacita dimaklumkan. Tuan.00-10. Sehubungan itu. 2. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Pulau Pinang.

terima kasih. Ruj. Tuan. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Pulau Pinang. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 2.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.Tuan : Ruj. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah. . Pulau Pinang. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.…………………………………… (EN. Sukacita dimaklumkan. Sehubungan itu. 13200 Kepala Batas.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. Melalui : Guru Besar.00-10. 3.

Pulau Pinang. . LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands.…………………………………… (EN.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful