Ruj.Tuan : Ruj.

kami : SMKx/06/15/05/010/2010(4) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada :

En. Ridzuan bin Hassan,
YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru, SMK xs,

Tuan; JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. 2. Sukacita dimaklumkan, pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 3. Sehubungan itu, pihak sekolah berhasrat menjemput tuan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6.00-10.00 malam Dewan

4. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih
Sekian, terima kasih. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah,

…………………………………… (EN.x) Pengetua SMKx,

Pulau Pinang.

00 malam Dewan Chessman (PKSW) 4. 2.Ruj. Pulau Pinang Tuan. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. . 3. pihak sekolah berhasrat menjemput puan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. Rosilawati binti Toleh. Pulau Pinang. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. Sehubungan itu. SMK Westlands. …………………………………… (EN.00-10. Naib YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru. Sukacita dimaklumkan. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian.Tuan : Ruj. terima kasih. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(5) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Pn.

Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Tuan. 3. 13200 Kepala Batas.00-10. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah.Tuan : Ruj.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. 2. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. . Sehubungan itu. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. terima kasih. Pulau Pinang. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. Melalui : Guru Besar. Sukacita dimaklumkan. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.Ruj.

. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah. Pulau Pinang. Sehubungan itu. Tuan. Ruj. 13200 Kepala Batas. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Pulau Pinang.Tuan : Ruj.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4.00-10. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. 2.…………………………………… (EN. 3. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. terima kasih. Melalui : Guru Besar. Sukacita dimaklumkan.

LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands.…………………………………… (EN. . Pulau Pinang.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful