P. 1
Contoh Surat Jemputan Buka Puasa

Contoh Surat Jemputan Buka Puasa

|Views: 8,616|Likes:
Dipublikasikan oleh Diyana Razak

More info:

Published by: Diyana Razak on Jun 20, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/20/2013

pdf

text

original

Ruj.Tuan : Ruj.

kami : SMKx/06/15/05/010/2010(4) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada :

En. Ridzuan bin Hassan,
YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru, SMK xs,

Tuan; JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. 2. Sukacita dimaklumkan, pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. 3. Sehubungan itu, pihak sekolah berhasrat menjemput tuan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6.00-10.00 malam Dewan

4. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih
Sekian, terima kasih. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah,

…………………………………… (EN.x) Pengetua SMKx,

Pulau Pinang.

pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.Ruj. SMK Westlands. . Pulau Pinang.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(5) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Pn.Tuan : Ruj. Rosilawati binti Toleh. Pulau Pinang Tuan. Sukacita dimaklumkan. JEMPUTAN KE MAJLIS BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. Naib YDP Persatuan Ibu Bapa dan Guru. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian.00 malam Dewan Chessman (PKSW) 4. Sehubungan itu. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. terima kasih.00-10. 3. pihak sekolah berhasrat menjemput puan bagi menyerikan majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. 2. …………………………………… (EN.

Tuan : Ruj. 13200 Kepala Batas. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Sehubungan itu. Melalui : Guru Besar.00-10. 2. 3. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Pulau Pinang. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah. terima kasih.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. Sukacita dimaklumkan.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. Tuan. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini.Ruj. .

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. 3. Melalui : Guru Besar.Tuan : Ruj.…………………………………… (EN. Sukacita dimaklumkan. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands. JEMPUTAN SEBAGAI IMAM DAN PENCERAMAH SEMPENA BERBUKA PUASA DAN SOLAT HAJAT PERINGKAT SEKOLAH Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas. Tuan. SK Bertam Indah Taman Bertam Indah. . 2. 13200 Kepala Batas. pihak sekolah berhasrat menjemput tuan sebagai imam dan penceramah pada majlis tersebut seperti ketetapan berikut: Tarikh Hari Masa Tempat : : : : 2 hb September 2010 Khamis 6. terima kasih.kami : SMKW/06/15/05/010/2010(3) Tarikh : 25 hb Ogos 2010 Kepada : Ustaz Hafiz Adnin bin Zulkifli. Kerjasama daripada pihak tuan amatlah dihargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih Sekian. Ruj. pihak sekolah akan mengadakan majlis berbuka puasa dan solat hajat bagi meraikan bulan yang penuh berkat dan mulia ini. Sehubungan itu.00-10. Pulau Pinang.00 malam Dewan Chessman (PKSW) MAJLIS 4. Pulau Pinang.

Pulau Pinang. LOH KOK KIT) Pengetua SMK Westlands.…………………………………… (EN. .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->