P. 1
Contoh Surat Kebenaran Menjalankan Kajian Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat

Contoh Surat Kebenaran Menjalankan Kajian Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat

5.0

|Views: 12,470|Likes:
Dipublikasikan oleh Azli Yeop

More info:

Published by: Azli Yeop on Jun 21, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/05/2015

pdf

text

original

SURAT KEBENARAN MENJALANKAN KAJIAN KES ISU SOSIAL DI KAWASAN SETEMPAT Rujukan Kami : SMKSI Rujukan Tuan: SMK

Saujana Impian 43000 Kajang, Selangor.

Ahli Kumpulan 1, Kajian Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat, Tingkatan 5 Cendekia, SMK Saujana Impian. Tuan, Kebenaran Menjalankan Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat Dengan segalan hormatnya perkara di atas dirujuk. 2. Dengan ini dimaklumkan bahawa pihak sekolah membenarkan ahli Kumpulan 1, dari Tingkatan 5 Cendekia sekolah ini untuk menjalankan Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat di luar kawasan sekolah dan di luar waktu persekolahan. 3. Kajian Kes Isu Sosial di Kawasan Setempat iaitu Melepak yang dijalankan merupakan satu daripada komponen wajib dalam Sukatan Pelajaran mata pelajaran Pendidikan Sivik dan Kewargenagaraan KBSM Tingkat 5. 4. Dengan kebenaran ini, diharapkan murid-murid akan menjalankan tanggungjawab dalam melaksanakan projek ini dengan bersungguh-sungguh dan mematuhi segala peraturan yang ditetapkan oleh pelbagai pihak yang terbabit. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menjalankan tugas, ………………….............. (BASINAH BINTI HAJI TAIB) Pengetua, SMK Saujana Impian, 43000 Kajang, Selangor 17 April 2011

Selangor.. Sesiapa yang berkenaan. Dengan ini dimaklumkan bahawa pembawa surat ini merupakan ahli Kumpulan 1. Selangor. 2.. 3. 17 April 2011 . Sekian... ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menjalankan tugas. 43000 Kajang. dari Tingkatan 5 Cendekia SMK Saujana Impian.. KAJIAN KES ISU SOSIAL DI KAWASAN SETEMPAT Dengan segalan hormatnya perkara di atas dirujuk. Diharapkan agar pihak tuan dapat memberikan kerjasama kepada murid ini agar kajian yang telah dirancang dapat dijalankan dengan sempurna. Pihak sekolah ingin merakamkan setinggi-tinggi pernghargaan dan ribuan terima kasih atas kerjasama pihak tuan. Murid ini sedang menjalankan Kajian Kes Isu Sosial di Kawasan Setempat iaitu Melepak yang merupakan satu daripada komponen wajib dalam Sukatan Pelajaran mata pelajaran Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan KBSM Tingkatan 5. 43000 Kajang.. (BASINAH BINTI HAJI TAIB) Pengetua. …………………. SMK Saujana Impian....SURAT PENGENALAN DIRI MURID Rujukan Kami : SMKSI Rujukan Tuan : SMK Saujana Impian.. 4. Kepada.... Datuk/Datin/Tuan/Puan.

Sekiranya kami dibenarkan menjalankan kajian ini di tempat tuan. SMK Saujana Impian . murid Tingkatan 5 Cendekia bersama-sama lima ahli kumpulan yang lain dari SMK Saujana Impian. Tuan. Saya. (AISYA BINTI MOHD YUSOF) Pengerusi Kumpulan 1. Yang menjalankan tugas. Untuk pengetahuan tuan. Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat. kami akan berbincang dengan pihak tuan tentang kajian yang akan dijalankan dengan lebih terperinci pada masa yang akan ditetapkan. 4. Kami amat berharap agar permohonan ini diluluskan dan kerjasama daripada tuan amat kami hargai. ………………………. 5.SURAT PERMOHONAN UNTUK MENJALANKAN KAJIAN ISU SOSIAL DIKAWASAN SETEMPAT SMK Saujana Impian. 18 April 2011 2. 43000 Kajang. Tingkatan 5 Cendekia. kami ingin memohon kebenaran daripada pihak tuan untuk menjalankan satu projek yang bertemakan “ Isu Sosial di Kawasan Setempat”. Sekian. sedang menjalankan kajian isu sosial iaitu melepak. Aida Batrisyia bin Anuar.kesan dan cara untuk menanganinya. Memohon Menjalan Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk. 3. Kami ingin merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan dankeprihatinan tuan. Tajuk kajian ini ialah “Kajian Budaya Melepak”. Selangor. Sehubungan dengan itu. projek ini merupakan komponen wajib dalam mata pelajaran Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan Tingkatan 5. Tujuan projek ini adalah untuk mengkaji remaja di kawasan setempat tentang budaya melepak dan mengetahui punca.

Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat (Melepak) Tingkatan 5 Cendekia SMK Saujana Impian . Untuk pengetahuan tuan. (AISYA BINTI MOHD YUSOF) Pengerusi Kumpulan 1.SURAT PENGHARGAAN KEPADA PERSATUAN PENDUDUK IMPIAN INDAH SMK SAUJANA IMPIAN 43000 Kajang. ahli Kumpulan 1 yang menjalankan kajian tentang melepak yang bertemakan isu sosial di kawasan setempat ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih atas kerjasama yang diberikan kepada kami untuk menjayakan projek ini. 43000 Kajang. Tuan. Ucapan Penghargaan Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk. 2. sekali lagi kami ingin mengucapkan terima kasih dan berharap agar tuan dapat memberikan kerjasama yang serupa pada masa akan dating. Kami. Banyak nilai dan pengajaran yang telah kami peroleh semasa menjalankan projek ini. Selangor Pengerusi. 20 APRIL 2011 1. Akhir kata. Yang menjalankan tugas ………………………. Selangor. kami telah berjaya melaksanakan kajian kami pada tahun ini dengan lancar dan sempurna. Persatuan Penduduk Impian Indah. 3.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->