P. 1
Contoh Surat Kebenaran Menjalankan Kajian Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat

Contoh Surat Kebenaran Menjalankan Kajian Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat

5.0

|Views: 12,915|Likes:
Dipublikasikan oleh Azli Yeop

More info:

Published by: Azli Yeop on Jun 21, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/05/2015

pdf

text

original

SURAT KEBENARAN MENJALANKAN KAJIAN KES ISU SOSIAL DI KAWASAN SETEMPAT Rujukan Kami : SMKSI Rujukan Tuan: SMK

Saujana Impian 43000 Kajang, Selangor.

Ahli Kumpulan 1, Kajian Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat, Tingkatan 5 Cendekia, SMK Saujana Impian. Tuan, Kebenaran Menjalankan Kes Isu Sosial Di Kawasan Setempat Dengan segalan hormatnya perkara di atas dirujuk. 2. Dengan ini dimaklumkan bahawa pihak sekolah membenarkan ahli Kumpulan 1, dari Tingkatan 5 Cendekia sekolah ini untuk menjalankan Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat di luar kawasan sekolah dan di luar waktu persekolahan. 3. Kajian Kes Isu Sosial di Kawasan Setempat iaitu Melepak yang dijalankan merupakan satu daripada komponen wajib dalam Sukatan Pelajaran mata pelajaran Pendidikan Sivik dan Kewargenagaraan KBSM Tingkat 5. 4. Dengan kebenaran ini, diharapkan murid-murid akan menjalankan tanggungjawab dalam melaksanakan projek ini dengan bersungguh-sungguh dan mematuhi segala peraturan yang ditetapkan oleh pelbagai pihak yang terbabit. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menjalankan tugas, ………………….............. (BASINAH BINTI HAJI TAIB) Pengetua, SMK Saujana Impian, 43000 Kajang, Selangor 17 April 2011

... 17 April 2011 . ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menjalankan tugas.SURAT PENGENALAN DIRI MURID Rujukan Kami : SMKSI Rujukan Tuan : SMK Saujana Impian. Sekian. SMK Saujana Impian.. Datuk/Datin/Tuan/Puan. Diharapkan agar pihak tuan dapat memberikan kerjasama kepada murid ini agar kajian yang telah dirancang dapat dijalankan dengan sempurna.. Pihak sekolah ingin merakamkan setinggi-tinggi pernghargaan dan ribuan terima kasih atas kerjasama pihak tuan. 4. dari Tingkatan 5 Cendekia SMK Saujana Impian. Kepada. Selangor.. 2. Murid ini sedang menjalankan Kajian Kes Isu Sosial di Kawasan Setempat iaitu Melepak yang merupakan satu daripada komponen wajib dalam Sukatan Pelajaran mata pelajaran Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan KBSM Tingkatan 5. (BASINAH BINTI HAJI TAIB) Pengetua. 3. Dengan ini dimaklumkan bahawa pembawa surat ini merupakan ahli Kumpulan 1.. 43000 Kajang..... Selangor. 43000 Kajang.. Sesiapa yang berkenaan. ………………….. KAJIAN KES ISU SOSIAL DI KAWASAN SETEMPAT Dengan segalan hormatnya perkara di atas dirujuk.

Sehubungan dengan itu. 18 April 2011 2. Sekian. kami akan berbincang dengan pihak tuan tentang kajian yang akan dijalankan dengan lebih terperinci pada masa yang akan ditetapkan. (AISYA BINTI MOHD YUSOF) Pengerusi Kumpulan 1. 5. sedang menjalankan kajian isu sosial iaitu melepak. Kami amat berharap agar permohonan ini diluluskan dan kerjasama daripada tuan amat kami hargai. Memohon Menjalan Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk. Saya. Kami ingin merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan dankeprihatinan tuan. projek ini merupakan komponen wajib dalam mata pelajaran Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan Tingkatan 5. Tuan. 43000 Kajang. Sekiranya kami dibenarkan menjalankan kajian ini di tempat tuan. Yang menjalankan tugas. murid Tingkatan 5 Cendekia bersama-sama lima ahli kumpulan yang lain dari SMK Saujana Impian. Tajuk kajian ini ialah “Kajian Budaya Melepak”. Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat.SURAT PERMOHONAN UNTUK MENJALANKAN KAJIAN ISU SOSIAL DIKAWASAN SETEMPAT SMK Saujana Impian.kesan dan cara untuk menanganinya. Selangor. Aida Batrisyia bin Anuar. kami ingin memohon kebenaran daripada pihak tuan untuk menjalankan satu projek yang bertemakan “ Isu Sosial di Kawasan Setempat”. 4. Untuk pengetahuan tuan. ………………………. Tingkatan 5 Cendekia. 3. Tujuan projek ini adalah untuk mengkaji remaja di kawasan setempat tentang budaya melepak dan mengetahui punca. SMK Saujana Impian .

20 APRIL 2011 1. Ucapan Penghargaan Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk. Persatuan Penduduk Impian Indah. (AISYA BINTI MOHD YUSOF) Pengerusi Kumpulan 1. 3. sekali lagi kami ingin mengucapkan terima kasih dan berharap agar tuan dapat memberikan kerjasama yang serupa pada masa akan dating. Selangor Pengerusi. ahli Kumpulan 1 yang menjalankan kajian tentang melepak yang bertemakan isu sosial di kawasan setempat ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih atas kerjasama yang diberikan kepada kami untuk menjayakan projek ini. Kami. Banyak nilai dan pengajaran yang telah kami peroleh semasa menjalankan projek ini. Yang menjalankan tugas ………………………. 2. kami telah berjaya melaksanakan kajian kami pada tahun ini dengan lancar dan sempurna. Selangor. Akhir kata. Untuk pengetahuan tuan.SURAT PENGHARGAAN KEPADA PERSATUAN PENDUDUK IMPIAN INDAH SMK SAUJANA IMPIAN 43000 Kajang. Tuan. 43000 Kajang. Kajian Isu Sosial di Kawasan Setempat (Melepak) Tingkatan 5 Cendekia SMK Saujana Impian .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->