P. 1
Borang_a Potongan Gaji

Borang_a Potongan Gaji

|Views: 1,909|Likes:
Dipublikasikan oleh Samsul Akmar Abdullah

More info:

Published by: Samsul Akmar Abdullah on Jul 17, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/20/2013

pdf

text

original

BORANG A

BAHAGIAN BIASISWA KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA BORANG KEMASKINI MAKLUMAT PEMINJAM
I. MAKLUMAT PEMINJAM a) No. Rujukan Bahagian Biasiswa: (seperti Notis Tuntutan) b) c) No. Kad Pengenalan :
(Lama)

K

P

(

B

B

)

(Baru)

-

Nama :

d)

Alamat Surat-menyurat :

e) f) II.

No. Telefon : E-mail :

(R)

(H/P)

BUTIR-BUTIR PINJAMAN a) Jumlah Pinjaman KPM : RM . b) Peringkat : * Ijazah / Sijil [ *Sila potong mana yang tidak berkenaan ]

III.

BUTIR-BUTIR PEKERJAAN a) b) c) d) e) Nama Jawatan : No. Gaji : *Gelaran Ketua Jabatan : Majikan : Alamat Majikan : (Yang membayar gaji/PTJ) Gaji Sebulan(RM) .

f) h) IV.

No. Telefon : Kod Sekolah :

g) No. Faks :

CARA BAYARAN BALIK YANG DIPILIH [Sila pangkah ( x ) pada petak yang berkenaan sahaja] a) b) c) Bank Draf / Kiriman Wang (bayaran cara ini hendaklah dibuat atas nama KETUA AKAUNTAN KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA) Arahan Potongan Gaji (Bagi Kakitangan Kerajaan Sahaja) (sekiranya anda memilih bayaran cara ini, sila lengkapkan butir-butir di para V di bawah) **Arahan Kepada Bank (Standing Instruction) (bayaran cara ini hendaklah dibuat atas nama KETUA AKAUNTAN KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA)

V.

ARAHAN TETAP POTONGAN GAJI Saya dengan ini memberi kuasa kepada pihak Majikan untuk membuat bayaran balik pinjaman pelajaran saya secara ansuran bulanan melalui potongan gaji sehingga selesai pinjaman. KOD POTONGAN GAJI BAGI PINJAMAN KPM : 4323 (Bagi DG di Sekolah) 4307 (Lain-lain) (Tandatangan Peminjam)
Nota : * Sila rujuk * Gelaran Ketua Jabatan Contoh : Pengetua / Pengarah / Setiausaha Bahagian

(Tarikh)

** Arahan Kepada Bank (Standing Instruction) Dimaklumkan bahawa cara pembayaran ini melibatkan pihak peminjam, majikan dan bank. Jumlah pembayaran yang diterima oleh Kementerian ini adalah berdasarkan kepada cek yang diterima daripada bank terlibat bagi peminjam yang berkenaan sahaja.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->