P. 1
Wawancara Basa Sunda

Wawancara Basa Sunda

|Views: 4,820|Likes:
Dipublikasikan oleh miucciabella

More info:

Published by: miucciabella on Jul 24, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/14/2013

pdf

text

original

TUGAS BASA SUNDA

WAWANCARA

Sarah Merianita XI IPA 4 SMA Negeri 23 Bandung

Naon wae pakasaban bapa teh? Narasumber : Tukang bubur aja neng. naha bapa milih jadi tukang bubur? Narasumber : Sabab bapa teh tiasa nyieun bubur. Pewawancara : Di daerah mana jualanana? . 2 Februari 1973 Tong pernah putus asa Dagangan : TTL Motivasi : : Wawancara Basa Sunda Tanggal wawancara 5 Juni 2010 Pewawancara : Assalamualaikum Pa. Pewawancara : Oh. Pewawancara : Nuhun Pa. Pewawancara : Tina jam iraha tina jam iraha bapa jualan teh? Narasumber : Tina jam 6 sampai jam 9. sok mangga. kaci teu Pa? Narasumber : Kaci atuh neng. abdi bade wawancara keur pancen basa sunda sakeudeung. Teras. Pewawancara : Geus sabaraha taun bapa jadi tukang bubur teh? Narasumber : Kirang leuwih geus 5 taun neng.Biodata Narasumber Nami Umur Profesi : : : Mang Doni 38 taun Pedagang Bubur Tasikmalaya.

nyebarna teh gampang. Salami berjualan. Lamun aya nu kaciwa. Pewawancara : Naon anu bikin bubur bapa teh dikenal di masyarakat? Narasumber : Sabab bapa teh sok kaliling komplek. Teras hargana ge terjangkau. Pewawancara : Wah alus atuh pa. kitu nya pa. Pewawancara : Oh. cita rasa bubur bapa ge harus ditingkatkeun. asa sepi pisan.Narasumber : Di daerah Arcamanik neng. Ari bapa udah berkulawarga? Boga berapa anak pa? Narasumber : Alhamdulilah neng bapa geus boga 2 anak. Pewawancara : Bapa pernah teu rugi kitu salila berjualan? Narasumber : Pernah neng. teras kudu someah ka pembeli. bapa mah teu gampang putus asa. jeung kudu jujur. . teras aya nu bilang bubur bapa teh rasana khas. aya teu pengalaman nu teu bisa dilupakeun? Narasumber : Hmm. Pewawancara : Naon kitu pa tujuanana? Narasumber : Sangkan teu aya pembeli nu kaciwa. aya neng. Pewawancara : Naon nu bapa pigawe sangkan dagangan bapa teh laris? Narasumber : Kabersihan gerobak kudu dijaga. pas awal jualan. Pewawancara : Oh kitu nya? Naha bapa neruskeun jualan lamun rugi waktos eta? Narasumber : Nyaa atuh neng. waktos aya bule nu meuli bubur bapa. Pewawancara : Ari penghasilan bapa cukup teu keur minuhan kaperluan kulawarga? Narasumber : Alhamdulillah cukup neng.

Pewawancara : Oh bagus atuh pa. lumayan loba. Pewawancara : Oh. kitu nya. Pewawancara : Naon kainginan bapa lamun geus sukses jadi tukang bubur? Narasumber : Ingin punya usaha lain neng. Hatur nuhun pa. sami-sami neng. Sakitu wae pa patarosan ti abdi.Pewawancara : Oh kitu nya pa. pasti beak tiap poenna. . Ari bapa tiap poe nyieun bubur teh sok beak teu? Narasumber : Alhamdulilah neng. mugi-mugi dagangannya laris nya. Teras bapa ingin ngabantu fakir miskin. Pewawancara : Naon visi misi bapa? Narasumber : Tong pernah putus asa. sukses pa. Narasumber : Nuhun. Teras aya teu pa nu jadi pelanggan tetep bapa? Narasumber : Alhamdulilah aya neng.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->