P. 1
Jangan Asem Kecut

Jangan Asem Kecut

|Views: 25|Likes:
Dipublikasikan oleh Mitha Rahma

More info:

Published by: Mitha Rahma on Jul 30, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/30/2011

pdf

text

original

Jangan Asem Kecut Cak Diken enake jangan asem kecut sambele kemangi mangane bubar nyambut gawe

senajano lawuh tempe neng sehat awake segere ngombe banyu kendi rokok nglinting dewe senajan mung manggon ono deso nyatane ayem tentrem kumpul sak keluwargo aku nrimo watone pokok seger waras kayaku klumpukno kanggo ngragati sawah ugo tuku bibit lan rabuk'e mangan sakbendinane sego sambel kemangi enak opo wong urip ono ing alam dunyo yen wegah rekoso urip ora biso mulyo kudangane romo lan ibune sregepo nyambut gawe ojo lali gustine

Pepeleng. Ki Anom Suroto wes wancine tansah dilengke wes wancine podo nindak ake adzan wus kumandang wayahe sembahyang netepi wajib dawuhe pengeran sholat iki cagak ing agama limang wektu kudu tansah dijogo kanti istiqomah lan seng tumakninah luweh sampurna yen berjamaah subuh luhur lan ngasar magrib lan isya¶ genepe prayugone lan sholat sunate jo sembrono iku prentah agomo

ilingono neng donyo mung sedelo sabar lan tawakal pasrah seng kuwoso yen kepengin mbesok munggah suwargo .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->