Anda di halaman 1dari 6

Lacci directa no violenta

vol crear una crisis tal i originar tal tensi, que una comunitat que sha negat constantement a negociar es veu obligada a fer front a aquest problema. Tracta de dramatitzar tant la qesti, que ja no pot ser ignorada sota cap concepte. No em fa por la paraula tensi. s necessria per al creixement Martin Luther King Premi Nobel de la Pau (Extret de Carta des de

CONTRA LES RETALLADES...


ATUREM-NOS UN MOMENT
El proper dissabte 3 de setembre shauran consumat molts dels tancaments de serveis sanitaris bsics. Aquell dia ATURAREM TOTA LA XARXA VIRIA CATALANA.
El que est passant no s broma: milions de catalans senfronten al major atac a la seva salut de la histria. Des de grans hospitals fins a petits C.A.P. de poble tanquen serveis i deixen a la seva sort a milions de persones. Una decisi dels nostres governants que generar milers de morts que podrien evitar-se. Una decisi que el partit que governa NO VA INCLOURE AL PROGRAMA ELECTORAL AMB EL QUAL VA CONCRRER A LES ELECCIONS!

#tallscontraretallades
Un govern que, a ms, ha deixat clar en repetides ocasions que no far cas a les mobilitzacions ciutadanes. El mateix Andreu Mas-Collell, Conseller dEconomia admet que la resposta que est intentant articular la ciutadania no el sorprn i que ja esperava un cert nivell de contestaci s a dir: el neguit que impulsa a milers de catalans a manifestar-se contra les retallades sanitries sn per al govern efectes collaterals, poc ms que una pataleta. Davant daix, no queda cap altre sortida que augmentar el clima de tensi social. Ja hem pogut comprovar que les marxes, les pancartes i els comunicats que demanen una negociaci dels plans de retallades en sanitat no tenen cap efecte. Tenen posada la directa i no semblen prendre seriosament langoixa del poble catal. LA PRESSI QUE EL POBLE HA EXERCIT FINS ARA NO HA OBERT VIES DE NEGOCIACI A centenars de viles i pobles la gent intenta exercir pressi sense xit degut a la poca poblaci, a la manca de coordinaci amb altres vens, al poc impacte que aquestes reivindicacions tenen a nivell meditic.

#tallscontraretallades
Per aix, perqu s indispensable donar un tomb a aquesta situaci, coordinar les accions a tot el pas i crear un clima de tensi que no puguin ignorar.

CONTRA LES RETALLADES...

ATUREM-NOS UN MOMENT

LA PROPOSTA:
El proper dissabte 3 de setembre shauran consumat molts dels tancaments de serveis sanitaris bsics. Aquell dia ATURAREM TOTA LA XARXA VIRIA CATALANA.

#tallscontraretallades
Perqu ho farem?
> El dret a la vida que significa tenir accs a serveis sanitaris mnims s de vital importncia i no podem romandre indiferents. Si cal tallar carreteres per a que ens escoltin, es tallaran. > Per que una acci coordinada a tot Catalunya no podr ser aturada per les forces de seguretat. > Per que provocar conseqncies a nivell econmic i social. > Per que generar un impacte meditic que fins ara no han assolit les protestes i faran que les nostres reclamacions siguin escoltades ms enll de les nostres fronteres. > Per que fins ara totes les altres accions no han obligat a negociar al govern.

ATUREM-NOS UN MOMENT

#tallscontraretallades
Com ho farem?
> Arreu de la geografia catalana tallarem les principals vies de comunicaci. Es tallar la via 5 minuts i sobrir 5 minuts. > Durant el 5 minuts de tall els manifestants informaran als conductors aturats de la gravetat de la situaci que ens porta a prendre aquesta acci. > Durant els 5 minuts de tall els manifestants oferirem aigua als conductors i fruita fresca als nens que viatgin als vehicles. El tall s una manera dunir-nos per defensar la sanitat de tots i no un enfrontament manifestantsconductors. > La convocatria es fa pblica amb suficient antelaci com per alertar a tota la ciutadania, a la qual se li recomana fer servir el transport pblic. Es posar a disposici dels ciutadans un mapa actualitzat amb la informaci de les carreteres que es veuran afectades.

ATUREM-NOS UN MOMENT

#tallscontraretallades
> Les assemblees de cada poble sencarregaran de convocar als ciutadans de les seves poblacions, de difondre lacci i de triar les vies que es tallaran. > Es facilitar en tot moment el pas a tots els vehicles demergncies > Aix mateix, els membres dels grups que tallaran les carreteres estaran atents a qualsevol situaci demergncia dels vehicles particulars i facilitaran, en cas necessari, la circulaci. > Els participants evitaran en tot moment enfrontar-se a les forces de seguretat i es limitaran a exercir la resistncia passiva. > Per difrondre lacci a Twitter letiqueta s #tallscontraretallades. > Facebook trobareu levent Aturem-nos un moment > correu de contacte: moviment.ter.brugent@gmail.com

ATUREM-NOS UN MOMENT