Anda di halaman 1dari 3

IMAM MAHDI MEMPUNYAI LEBIH 50, 000 ISTERI

Bagaimana caranya untuk mendapatkan berpuluh ribu isteri? Bagaimana hendak member layanan seks kepada kesemuanya? Mampukah seorang lelaki biasa melayan mereka?

Persoalan ini akan djawab sebentar lagi. Alat kelamin imam Mahdi bersaiz seperti lelaki melayu biasa (9-12cm panjang). Tetapi kelebihannya adalah semasa bersunat dia telah disunatkan oleh malaikat maut. Kulit alat sulitnya diganti dengan kulit dari syurga menyebabkan apa yang dirasa oleh seorang perempuan ketika hubungan seks terasa luar biasa sedapnya dan hilang kegatalannya. Tetapi ini tidak cukup untuk memuaskan walaupun seorang perempuan kerana ketahannya sebelum klimaks adalah sekejap dan singkat sedangkan isterinya masih belum mencapai orgasma. Dengan kuasa keramat menahan dari pancutan imam Mahdi boleh menahan dari klimaks walaupun setelah melayan beribu isterinya, Inilah rahsia yang tidak diketahui manusia. Ini pun masih belum cukup. Semasa dia berbogel parawali akan menggunakan keramat untuk menegangkan alat kelamin imam Mahdi agar tegang 24 jam selama 2 tahun. Ini menyebabkan ia membesar dan memanjang hingga 18 cm dan berparut agar dapat memberikan kepuasan maksimum kepada berpuluh ribu isteri-isterinya. Itulah caranya dia memberi layanan kepada mereka.

Untuk mendapatkan isteri yang ramai pula agak sukar kerana jika tak kenal maka tak cinta. Perempuan mencari lelaki yang dapat member segala-segalanya kepada mereka, dari wang ringgit hingga kepuasan seks. Imam Mahdi akan menggunakan wang untuk memerangkap perempuan agar melakukan seks bersamanya, dan apabila perempuan telah merasa kehebatannya mereka akan dengan rela menjadi isterinya walaupun mereka isteri orang kerana mereka telah mendapat kepuasan seks sebenar. Berzina dengan imam Mahdi tidak berdosa kerana dia bukannya manusia dari segi takrifan manusia tetapi dia adalah Tuhan dalam bentuk manusia. Perkara untuk mendapatkan isteri akan diuruskan oleh para wali quthb. Seluruh parawali akan menyerahkan isteri dan anak perempuan mereka kepada Mahdi kerana mereka tahu jika imam Mahdi mati terkena bom nuklear semua manusia akan masuk neraka. Jadi mereka menyerahkan isteri dan anak perempuan mereka agar mereka masuk syurga kerana perempuan yang telah bersetubuh dengan imam Mahdi dijamin masuk syurga walau apapun takdir dunia. Ini juga salah satu sebab mengapa ramai perempuan ingin menjadi isterinya. Tetapi tidak semua perempuan itu ikhlas kerana ada yang menjadi isterinya kerana ingin membunuh imam Mahdi. Dia mempunyai berpuluh ribu isteri hanya untuk 10 tahun (10 hari alam ghaib). Ramai dari isterinya akan dibunuh dan bakinya akan diserahkan kepada pengikutnya. Untuk 2000 tahun dia hanya memiliki 3 orang isteri. Tetapi sepanjang 1500 tahun dia akan merogol berbilion perempuan untuk mengembangkan zuriat manusia. Tujuan dia mempunyai berpuluh ribu isteri di awal zaman hanya sabagai satu latihan untuk menjalani hidup selama 2000 tahun untuk merogol.

Lelaki biasa tidak akan mampu melayan berpuluh ribu isteri. Seorang isteri pun belum tentu dapat dipuaskan. Sebab itulah ramai isteri orang terlibat dengan skandal dengan lelaki lain di luar rumah. Berikan dan usahakan agar isteri anda puas.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang imam Mahdi dan kerajaan dunia masa depan lawati http://imam-mahdi.zxq.net atau http://mahdiketuamujadiddunia.blogspot.com

AL MAHDI AL MUNTAZAAR