Anda di halaman 1dari 3

FAZILAH BTE HASHIM

Beliau adalah isteri pertama dan utama (wanita pertama bagi kerajaan dunia) imam Mahdi dan menyimpan kuasa keramat imam Mahdi dan menyalurkannya kepada suaminya apabila diperlukan. Dia sendiri memiliki pelbagai keramat untuk kegunaanya sendiri. Beliau telahpun melipat waktu (merentas masa) dan melihat segala perkara yang dilakukan suaminya sepanjang 2000 tahun semasa pemerintahannya di muka dunia dan akan memastikan perkara itu berlaku di dunia nyata. Beliau juga berbogel semasa imam Mahdi berbogel selama 100 tahun. Dia mengatur dan mengurus perjalanan dan tindakan selama 2000 tahun dan tidak pernah merasa jemu. Dia adalah perempuan berdarjat tertinggi di syurga. Beliau adalah kenalan imam Mahdi semasa di pengajian dan pemegang ijazah dan orang pertama yang mengenali imam Mahdi sebagai Ketua Mujadid Dunia melalui mimpi-mimpinya setiap malam. Beliau sanggup melakukan apa saja untuk imam Mahdi. Dia juga adalah isteri imam Mahdi semasa di syurga. Di samping imam Mahdi ada lagi dua orang isteri yang mengikutinya sepanjang 2000 tahun. Tetapi kedua-duanya adalah orang Duduk di Atas Arasy dan bukannya penduduk syurga. Fazilah berbadan sederhana tinggi, berkulit cerah, berambut ikal dan sederhana cantik dan umurnya sebaya dengan imam Mahdi. Semua bidadari syurga mirip wajahnya. Wajah Fazilah mirip kepada Hawa (isteri nabi Adam). Beliau adalah seorang yang berpandangan jauh dan seorang yang penyabar dan tidak pernah merungut sepanjang hidupnya bersama imam Mahdi. Dia juga melakukan kerja-kerja harian yang dilakukan oleh seorang perempuan biasa. Imam Mahdi tidak mempunyai orang gaji atau suruhan oleh itu semua kerja-kerja harian dilakukan oleh ister-isterinya sendiri. Bapanya bernama Hashim dan ibunya bernama Marziah. Dia juga mempunyai tiga orang adik-beradik.

Dia memiliki istana haidah mas kahwin dari imam Mahdi. Walaubagaimanapun pernikahan yang berlaku pada 1998 masih belum lagi selesai hingga ke hari ini (2013) dan masih lagi tergantung dan menanti persedian dan penyelesaian segala masalah antara imam Mahdi dan para mujadid dunia dan persandingan akan dilakukan dalam beberapa masa yang belum ditetapkan. Melalui perkahwinan inilah baru boleh kerajaan imam Mahdi terbentuk dan memulakan penaklukan dunia. Dia juga orang yang mengenali imam Mahdi sekenal-kenal pekenalan dan mengetahui segala kebaikan dan keburukan imam Mahdi. Ketigatiga isterinya tidak dibenarkan mengandung atau melahirkan anak kerana anak akan menjadi liabiliti kepada imam Mahdi kerana musuh-musuhnya akan menggunakan anak-anak tersebut untuk melemahkannya dan menggagalkan kerajaan 1000 tahun, itulah pengorbanan yang harus dilakukan oleh keluarga Al Mahdi demi untuk kejayaan dan keberlangsungan kerajaan dunia. Isteriisterinya setia dan tidak akan mengkhianatinya dan isteri-isterinya adalah perempuan berdarjat tinggi dan merupakan pembesarpembesar di akhirat.

Orang-orang di awal zaman seperti pembesar dan para sahabatnya memanggil imam Mahdi dan Fazilah 'tuanku', tetapi orang-orangg di zaman selepas itu memanggilnya 'abang' dan 'kakak'.

Imam Mahdi mengadakan hubungan seks sekaligus bersama ketiga-tiga isterinya dalam satu sesi dan kesemua isterinya puas setiap kali, itulah kehebatan yang dimiliki oleh imam Mahdi. Di awal zaman imam Mahdi mempunyai lebih 50, 000 orang isteri, dan untuk melayan tiga orang isteri adalah lebih mudah dari keadaan ketika mempunyai beribu isteri.

Fazilah tetap setia dan mencintai imam Mahdi walaupun kerjanya membunuh manusia bukanlah pekerjaan yang glamour dan disukai ramai, tetap setia di sisinya dan sentiasa menyokongnya walaupun menerima cemuhan, tentangan dan kemarahan dari umat manusia pada zamannya.
Untuk mendapatkan lebih banyak maklumat tentang imam Mahdi dan kerajaan zaman baharu pergi ke http://mahdiketuamujadiddunia.blogspot.com atau http://imam-

mahdi.zxq.net

AL MAHDI AL MUNTAZAAR