Anda di halaman 1dari 17

SJK(T) LADANG KARMEN SUKAn tahunan 2009 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK

UAN/CIK MANIMUTHU A/L NADESAN hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 22.05.2009 (JUMAAT) Tempat : SJK(T) LADANG KARMEN Masa : 5.00 tengah hari Perasmian : En.Gan Hock Tee (Ketua Kampung Mengkarak) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. SJK(T) LADANG KARMEN SUKAN tahunan 2009 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK BHARATHITHASAN hadir ke majlis tersebut pada : AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA Tarikh : 22.05.2009 (JUMAAT) SJK (C) DAN SJK (T) Tempat : SJK(T) LADANG KARMEN Masa PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI : 5.00 tengah hari Perasmian : En.Gan KE-27 PERINGKAT DAERAH BERA Hock Tee (Ketua Kampung Mengkarak) Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

GURU BESAR & GURU-GURU SJK (C) TRIANG 1

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI PIBG YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) TRIANG 1 hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN : Dewan Wawasan SMK Kerayong AHLI MasaPenutup DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SYARAHAN : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: SJK (C) DAN SJK (T) En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS PerasmianPenutup: SJK (C) TRIANG 1 En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan GURU BESAR & GURU-GURU YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) KERAYONG hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ PENGERUSI PIBG SJK (C) KERAYONG hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) KERAYONG hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan GURU BESAR & GURU-GURU YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) KEMAYAN hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T)
PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan
PENGERUSI PIBG SJK (C) KEMAYAN YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________

hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera)
Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ AHLI JAWATANKUASA (C) KEMAYAN PERTANDINGAN PENGELOLA SJK SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA hadir ke majlis (C) DAN SJK (T) tersebut pada : SJK Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

GURU BESAR & GURU-GURU SJK (C) MENGKUANG

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI PIBG YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) MENGKUANG hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN En. Ramli bin Haji BAHASA MALAYSIA SYARAHAN DAN UJIAN BERTULISAwang, AMP (Pegawai Pelajaran(T) Daerah Bera) SJK (C) DAN SJK Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS En. Ramli bin Haji Awang, AMP SJK (C) MENGKUANG (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan GURU BESAR & GURU-GURU YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) MENGKARAK hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ PENGERUSI PIBG hadir ke majlis tersebut pada : SJK (C) MENGKARAK Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) MENGKARAK hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA PERINGKAT DAERAHDAN SJK (T) SJK (C) BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 GURU BESAR & GURU-GURU YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) TRIANG 2 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan hadir ke majlis tersebut pada : YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong hadir ke majlis tersebut pada : MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat :En. Ramli bin Haji SMK Kerayong Dewan Wawasan Awang, AMP MasaPenutup :(Pegawai Pelajaran Daerah Bera) 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

PENGERUSI PIBG SJK (C) TRIANG 2

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) TRIANG 2 AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN hadir ke UJIAN BERTULIS SYARAHAN DANmajlis tersebut pada : BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : DewanPERDANA MENTERI Wawasan SMK Kerayong PIALA PERPADUAN MasaPenutup : 12.00 tenga hari PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 PerasmianPenutup: En. Ramli menjemput dan mempersilakan Dengan segala hormat dan sukacitanya bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

GURU BESAR & GURU-GURU SJK (C) KEMASUL

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI PIBG YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) KEMASUL hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN En. Ramli bin Haji BAHASA MALAYSIA SYARAHAN DAN UJIAN BERTULISAwang, AMP (Pegawai Pelajaran(T) Daerah Bera) SJK (C) DAN SJK Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS PerasmianPenutup: SJK (C) KEMASUL En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan GURU BESAR & GURU-GURU YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) MENTERI hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI PIBG YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) MENTERI hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (C) MENTERI hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI AHLIPERINGKAT DAERAH BERA KE-27PERTANDINGAN JAWATANKUASA PENGELOLA SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan SJK (C) DAN SJK (T) GURU PIALA PERPADUAN BESAR & GURU-GURU PERDANA MENTERI MENTERI YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (T) LADANG PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 hadir ke majlis tersebut pada : Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: hadir ke majlis tersebut pada : En. Ramli bin Haji Awang, AMP Tarikh :(Pegawai Pelajaran Daerah Bera) 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

PENGERUSI PIBG SJK (T) LADANG MENTERI

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (T) LADANG MENTERI AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN hadir ke UJIAN BERTULIS SYARAHAN DANmajlis tersebut pada : BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : DewanPERDANA MENTERI Wawasan SMK Kerayong PIALA PERPADUAN MasaPenutup : 12.00 tenga hari PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 PerasmianPenutup: En. Ramli menjemput dan mempersilakan Dengan segala hormat dan sukacitanya bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

GURU BESAR & GURU-GURU SJK (T) LADANG KEMAYAN

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI PIBG YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (T) LADANG KEMAYAN hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN En. Ramli bin Haji Awang, AMP SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA Bera) (Pegawai Pelajaran Daerah MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS PerasmianPenutup: SJK (T) LADANG KEMAYAN AMP En. Ramli bin Haji Awang, (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PENGERUSI PIBG YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ SJK (T) LADANG KEMAYAN hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ PENGERUSI LEMBAGA PENGURUS hadir ke SJK (T) LADANG KEMAYAN majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan En. Ramli bin Haji Awang, AMP YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ Pegawai Pelajaran Daerah Bera hadir ke majlis tersebut pada : Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) PIALA PERPADUAN PERDANA MENTERI AHLI JAWATANKUASA PENGELOLA PERTANDINGAN PERINGKAT DAERAH BERA KE-27 SYARAHAN DAN UJIAN BERTULIS BAHASA MALAYSIA SJK (C) DAN SJK (T) Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput dan mempersilakan PIALA PERPADUAN PERDANABIN CHE RAMLI EN. ISMAIL MENTERI YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ PENOLONG BERA KE-27 PERINGKAT DAERAHPPD BERA (PEMBANGUNAN MANUSIA) hadir ke majlis tersebut pada : dan mempersilakan Dengan segala hormat dan sukacitanya menjemput Tarikh : 20.05.2009 (Rabu) Tempat : Dewan Wawasan SMK Kerayong YB/DATO/TUAN/PUAN/CIK ___________________________________________ MasaPenutup : 12.00 tenga hari hadir ke majlis tersebut pada : PerasmianPenutup: Tarikh :En. Ramli bin Haji Awang, AMP 20.05.2009 (Rabu) Tempat :(Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Dewan Wawasan SMK Kerayong Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini. MasaPenutup : 12.00 tenga hari PerasmianPenutup: En. Ramli bin Haji Awang, AMP (Pegawai Pelajaran Daerah Bera) Kerjasama dan kehadiran Tuan dan Puan akan memeriahkan lagi majlis ini.

EN. MOHD. FERHAT PENYELARAS KOKURIKULUM