PEMERINTAH KABUPATEN TEGAL

DINAS PENDIDIKAN PEMUDA DAN OLAHRAGA

UPTD SMK NEGERI 1 ADIWERNA
JL.RAYA II PO BOX 24 TELP.(0283)443768 FAX(0283)445494 ADIWERNA 52194 TEGAL

E-mail:mail@smkn1adw.sch.id

WARA-WARA
Sehubungan pelaksanaan pengetan Hari Ulang Tahun Republik Indonesia ke-66 ing SMK Negeri 1 Adiwerna,maka dengan iki kula sampaiaken hal-hal,yaiku: 1.Upacara pengetan Hari Ulang Tahun Republik Indonesia ke-66 badhe dilaksanaaken padha dinten Rabu,17 Agustus 2011, jam 07.00 WIB. 2.Upacara pengetan Hari Ulang Tahun Republik Indonesia ke-66 diikuti angsal sedaya siswa,guru,lan karyawan. 3.Padha dinten kasebut siswa nganggo seragam biru putih nganggo dasi lan topi.Lan kanggo guru lan karyawan nganggo seragam korpri. 4.Dinten Kamis,18 Agustus 2011 siswa mlebu sekolah kaya biasane,kegiatan belajar berjalan kaya dinten-dinten biasane. Demikian wara-wara iki Kula sampaiaken.Atas perhatian Bapak/Ibu Guru lan para siswa kula ngaturaken agenging panuwun.

Adiwerna,16 Agustus 2011 SMK N 1 Adiwerna Kepala Sekolah ttd Drs.Zarnuji,MM

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful