Amanat Uwa Ajengan

1. Sholat awal waktu berjamaah 2. Jangan berhenti mencari ilmu 3. Jangan terjun ke dunia politik 4. Jangan berhenti mencari teman 5. Pertahankan akidah ahlu sunnah wal jama’ah 6. Lamun hayang maju ulah eureun mikir 7. Lamun hayang maju kudu daek cape 8. Ulah embung disebut bodo 9. Ulah embung disebut sahandapeun 10. Sagala anu tumiba kadiri, gara –gara diri 11. Ubar diri aya di diri 12. Euweuh nu nyaaah ka diri kajaba nu boga diri 13. Harga diri kumaha diri 14. Ari ngitung kudu ti hiji, ulah ujug –ujug angka salapan 15. Mun keur nyieun pondasi tong sok waka mikirn kenteng 16. Sanajan teu lumpat, tapi ulah cicing 17. Sagede gede na jalan syare’at, ulah matak ngurangan tawakal ka alloh 18. Tong lempang dina hayang, tong cicing dina embung, tapi, kudu lepaang dina kudu, kudu eureun dina ulah 19. Tong lesot hate tina eling ka alloh dina kaayaan kumaha wae, sedih, susah jeung bungah

20. hiji musuh loba teuing . Sarebu sobat saeutik teuing.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful