P. 1
Amanat Uwa Ajengan

Amanat Uwa Ajengan

|Views: 141|Likes:
Dipublikasikan oleh Acep Luki Lukman Hakim

More info:

Published by: Acep Luki Lukman Hakim on Sep 21, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/05/2015

pdf

text

original

Amanat Uwa Ajengan

1. Sholat awal waktu berjamaah 2. Jangan berhenti mencari ilmu 3. Jangan terjun ke dunia politik 4. Jangan berhenti mencari teman 5. Pertahankan akidah ahlu sunnah wal jama’ah 6. Lamun hayang maju ulah eureun mikir 7. Lamun hayang maju kudu daek cape 8. Ulah embung disebut bodo 9. Ulah embung disebut sahandapeun 10. Sagala anu tumiba kadiri, gara –gara diri 11. Ubar diri aya di diri 12. Euweuh nu nyaaah ka diri kajaba nu boga diri 13. Harga diri kumaha diri 14. Ari ngitung kudu ti hiji, ulah ujug –ujug angka salapan 15. Mun keur nyieun pondasi tong sok waka mikirn kenteng 16. Sanajan teu lumpat, tapi ulah cicing 17. Sagede gede na jalan syare’at, ulah matak ngurangan tawakal ka alloh 18. Tong lempang dina hayang, tong cicing dina embung, tapi, kudu lepaang dina kudu, kudu eureun dina ulah 19. Tong lesot hate tina eling ka alloh dina kaayaan kumaha wae, sedih, susah jeung bungah

20. Sarebu sobat saeutik teuing. hiji musuh loba teuing .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->