P. 1
Dialog Bahasa Sunda

Dialog Bahasa Sunda

|Views: 991|Likes:
Dipublikasikan oleh subiaktos

More info:

Published by: subiaktos on Oct 08, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/04/2013

pdf

text

original

Dialog Bahasa Sunda Bi Kulsum : Para pemirsa kaom dangu nu mulya.

Wilujeng tepang deui dina acara “Tembang Pasundan”, nu dipidangkeun ku Radio Swara Sunda, kalayan gelombang 105,3 FM di Bandung, sarta biasa midang ti tabuh 10.00 enjingenjing dugi ka tabuh 11.00. Bi Kulsum : Ieu acara teh diasuh ku Bi Kulsum sareng Mang Anang Sujana. Sakumaha biasana, ieu acara teh mangrupa pidangan lagu-lagu Pop Sunda Kiwari. Mangga ka para pemirsa, anu bade request atawa ngintun sareng nyuhunkeun hariring asing ti radio Swara Sunda Bandung, dihaturunan. Mang Anang: Request lagu tiasa langsung nelepon atanapi ngalangkungan SMS. Telepon nu tiasa ditepangan nyaeta nomer 022 1356792 kanggo luar Bandung, 022 5691324 kanggo wewengkon Bandung. Atanapi para pamirsa tiasa nga-SMS ka nomer 08562127360. Namung aya pamundutnya, ka para pamirsa nu lebet ngalangkungan telepon kedah nyebatkeun heula “Tembang Pasundan”! Lusi, Anita : Hallow “Tembang Pasundan!” Bi Kulsum, Mang Anang: Mangga, sareng saha ieu? Di mana? Lusi : Ah, Bi Kulsum, Mang Anang maenya hilap ka urang. Ieu teh kapan Lusi sareng Anita ti Jatinangor! Mang Anang: Oh, muhun si eneng geulis tea, neng Lusi, Anita kumaha damang? Anita : Damang atuh Mang Anang, ari mang Anang sareng Bi Kulsum daramang deuih? Bi Kulsum, Mang Anang : Pangesto Neng! Mang Anang: Naha geuning maraneh meni nembe deui nelepon ka Mamang, kamana wae geuning meni lawas ti lawas? Lusi : Ih, kapan kuring sareng Anita teh kiwari ngiringan kursus modelling di LPK Ariana, Mang, kenging tilu sasih. Nya Alhamdulillah ayeuna mah tos rengse kursusna, malihan kuring teh kalebet kana jajaran modelling anu engke

bilih pajar kuring promosi sareng adigung saur nu sanes teh. daaahh. Mang Anang nu kasep sareng Bi Kulsum nu geulis. Anita : Oge teu hilap haturan Mang Anang sareng Bi Kulsum. nya Bi! Bi Kulsum : Pamiarsa sadaya. Radio Swara Sunda Bandung milik urang balarea. mangga wilujeng ngadangukeun lagu ‘Mojang Priangan’. Oh kitu kutan teh. Tambi lumayan. ieu lagu teh bade dikintunkeun kanggo Kang Bambang di Cikudapateh. lakuning istri nu sajati oge. teu karaos geuning waktos parantos nyerelek. Lusi. mudah-mudahan janten Modelling anu sajati. Mugia ‘tetap jaya di udara’. sarta para pamiarsa nu ku Embi sareng Emang dipikacinta. Mangga anu sanesna bilih bade ngiringan request. mugia tiasa nyugemakeun sareng janten pangbeberah kana manah! Mang Anang: Para pamiarsa anu micinta lagu-lagu Pop Sunda. sareng Ceu Ayu di Bale Endah. Bi Kulsum: Nya atuh Mang Anang sareng Bi Kulsum ngawilujengkeun ka Neng Lusi sareng Neng Anita. dina waktos anu maneuh. . Kang Yayat di Pasir Koja. Atos ah. Mangga wilujeung kantun para pamiarsa. Mangga engke ku Mang Aneng sareng Bi Kulsum urang puterkeun laguna. Anita : Hatur nuhun ka Mang Anang sareng Bi Kulsum ngawilujengkeun kana pidu’ana. nembe parantos diputerkeun lagu ‘Mojang Priangan’. Ua Eni di Cisarua. Embi sareng Emang sateuacan pamitan. Ah kum we kanggo para pamiarsa Radio Swara Sunda di Bandung. Wilujeng tepang enjing. Anita : Hatur nuhun Mang Anang sareng Bi Kulsum! Mang Anang: Sami-sami. ku Lusi katampi pisan. omat putarkeun laguna.kapaercantan ngawakilan kota Bandung ka Jakarta. tiasa ngalangkungan SMS atanapi langsung nelepon ka urang. Bi Kulsum : Ka Neng Lusi sareng Neng Anita. Lusi teh bade nyungkeun lagu ‘Mojang Priangan’ tiasa henteu? Eta teh lagu nostalgia kuring sareng Lusi wayah SMA. nya! Lusi : Eh.

 f½f  Df° .

¾ff f°–ff 9f¾©f ¾f °–.

f°–°f°– 9ff½f¯f¾ff°¯n°ff– f–9½° f ° ¯ ½ff°¾ ½  °f–#.f°–°f°–¾f °– ¾¯ .–f# f½©ff  ff# f ff° f f° °–¯f°– ff f  ¾ °f f°°.f°–°f°–  f¯ ¾f¯    f°    .f°–°f°–¾f °– ¾¯" .©f°– 9f°–f°# ¯–ff¾f°– ¯f °¾f °–©f° °½f°– ff°f¯f°f" .f°– ° °– ¾f °– ¾¯f°–½  °f–°f  ¾¯ f- °–¾¾f °–- °–°f ¾ff½ff½f¯f¾f°¯  ¾f °– ¯f°– ½fn°f  ¯f°––f © °– °–f f°– ° f– #.f°––f °–   .f°––ff°¾f° ¾°f  f °–°–f°   ¾ f¾f°–ff°–°–f°.©f°–9f°–f°# .ff°f½f°–¾°–°  ½°ff°– °f " ¾¯ 9f¯f¾f ¾f ff  ff¾ – °°– f¾½ff°¾°     @f¯  ¯ff°  ¯  ¾f °– ¯f°– ¾f fnf° ½f¯f°  J© °–  ½f°– °©°–  °f f¾ f° ¯f°   .   f  ° f ¯ f°––½ff½f¯f¾ff ff° f  f° °–  °f –  f½ff°.f°––f © °– f°° ½ff ½f¯f¾f  fff  .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->