Anda di halaman 1dari 2

Njalok dipegat

Pr : Pancene bener omonge tacik Remuk kabeh dadi bojomu Mbendinane mbok keplaki Mbok gebuki mbok pisui Lk : Sebab kakean cangkem, Dadi wong wedok Jok cerewet dik, Karo wong lanang Pr : Yo mesti wae , Ora mbok ingoni, Ora mbok openi Wani rabi mas..Kudu tanggung jawab Yen jek seneng kelon mas Ojo moro tangan (Ojo kereng kereng to mas karo aku) Reff : Pr : Melarat tak belani, Mbumbung tak openi Opo ngene dibukak Kelonan nomer siji, Mergawe nomor pitu mangan watu Nganggur taun taunan Mangan gak melok adang Cek nggantenge raimu Aku wis ora kuwat Cepet golekno surat Ndang di pegat Lk: Ojo nekat dik ojo ojo njaluk dipegat Sebab pegatan saiki surate larang Reff : Kembali ke atas