P. 1
Contoh Tembang Macapat Jenis Pangkur

Contoh Tembang Macapat Jenis Pangkur

|Views: 5,462|Likes:
Dipublikasikan oleh Muthofar Hadi

More info:

Published by: Muthofar Hadi on Nov 20, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/18/2013

pdf

text

original

Contoh Tembang Macapat jenis Pangkur adalah: Mingkar-mingkuring angkara Akarana karenan mardi siwi sinawung resmining

kidung sinuba sinukarta mrih kertarta pakartining ngelmu luhung kang tumrap neng tanah jawa agama ageming aji Contoh tembang macapat jenis dhandhanggula adalah: Dhuh kusuma ingkang milangoni, buron arum ingkang sobeng wana, yen panggih sun arasane, sumber gung ngisor gunung, wreksa langking sisaning agni, sun sandhang pinarenga nedya amemanuh, wit saking tresananing maneh, surya ratri wong kuning sun kawulani, sun adhep saben dina.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->