Anda di halaman 1dari 7

Teppan #101 Awak mengharap? Saya tak mengharap!

Tapi apa yang sepatutnya datang belum tiba lagi, bukan? Itu berlaku setiap masa. Saya sungguh berselera. Rasa loya apabila awak lapar itu adalah rasa mual(tsuwari). Apa yang berlaku apabila gempa bumi melanda itu adalah tsunami. Apa halnya? Dia tidak mahu awak risaukan dia dan menghantar awak pulang? Ada satu perkara yang dirisaukan. Apa itu? Keturunan. Anak damit. Anak damit? Adakah dia Nozomi? Apa yang patut saya buat? Bukankah dia tidak ada kaitan dengan encik Kanda atau... ...apa pun? Dia adalah anak kesayangan kepada seseorang yang saya kenali. Tapi awak baru saja berjumpa dengannya. Saya tahu tapi Terima kasih. Saya akan pergi ke hospital esok. Saya mungkin tak balik tepat masa untuk makan tengah hari.

dia bersalah. Akari. Apa? Awak tinggal dengan kawan lagi hari ini? Betul. Awak terlalu melindungi. Bukankah awak akan memasuki . Adakah saya timbulkan masalah? Tidak.. Awak mungkin takkan dapat tidur jika awak seorang diri. Tunggu. Selamat malam.. saya perlu mengemas. Bagaimana dengan awak? Saya juga begitu. Awak lulus? Tahniah! Entah macam mana saya dapat buat.. Kana. Melainkan saya tunjukkan dia bukti yang tidak boleh dinafikan yang. Jumpa nanti.. Saya nak pergi kolej muzik di sini bermula bulan April. bolehkah saya tinggal dengan awak malam ini? Sunyi rasanya menginap di hotel perniagaan. bolehkah awak terus saja naik? Terima kasih. nenek awak takkan percaya. . Terima kasih atas kerja keras awak.Janganlah bimbang tentang restoran. Saya rasa gembira.

Cik Kobayakawa? Betul. . tapi dia sukakan awak. Diamlah. contohnya pekerja sambilan itu. Teppei. Itu menyakitkan hati! Mengapa semua ini tiba-tiba saja? Encik Takizawa nampaknya jauh lebih baik daripada ketika saya. Saya tertanya-tanya sama ada dia ada kawan atau tidak. ada sesuatu yang tidak dapat dilihat. Lagipula. Secara dekat. Saya tak rasa begitu.. Mengapa pula? Saya memang fikir begitu.Olimpik menjadi pelari maraton? Itulah yang Akari kata.. Ini sebuah rumah besar dengan karakter yang banyak.. memang rasa selesa bersama awak.melihat dia pada tahun baru. Duduklah. Dia selalu cari kesalahan awak. . Akari? Apa awak kata tadi? Kami mengumpat tentang awak. Benarkah macam tu? Ya. Saya tahu! Saya pernah ke rumah cik Tanaka beberapa kali. Saya tertanya-tanya kalau saya boleh cari kawan baru.. duduk. Saya cuma bercakap tentang awak.

di situ.Apabila awak buka pintu restoran Akari... . Jo? Awak telah menentukan sesuatu tanpa betul-betul memahami apa. Apa yang Akari buat tentang penghantaran bawa balik? Penghantaran bawa balik. Hanya awak seorang yang tidak pernah ke sana. bukankah.. . Orang macam tu bekerja di restoran Akari? Dia berada di sana sebagai ganti percutian.membantu dia. Kyu. .. Saya ada Saya hampir saja membeli syiling peringatan dari negara lain suatu.. ada pemanggang besar.. Itu perkara baru yang saya cuma tahu. Ada seorang wanita bekerjaya dari syarikat yang terbaik di sana.... .. penjualannya telah meningkat. Percutian? Tapi dia menghantar hidangan bawa balik dan memakai sut... Mengapa? Dia tahu bertutur dalam bahasa Inggeris. .... Inggeris! Itu juga berlaku pada awak. Dia memakai sut yang lengkap. bukankah begitu.. Betul...yang mereka katakan.itu menyebabkan dia akan kehilangan pelanggan? Disebabkan itulah.

Bolehkah kita pergi.yang tidak jujur sekarang? Saya cuma menggunakan satu contoh. .. Saya pergi dulu. Itu betul. Dia memang bagus dalam penjualan. Akari hanya menarik perhatian orang baik-baik. Akari dah mula menggunakan amalan perniagaan.. Saya tertanya-tanya sama ada dia akan baik-baik saja.. Nampak dia macam orang baik.. Bukankah begitu? Tapi dia tidak terlalu disenangi. ada Masa yang tidak sesuai.. Minggu ke tujuh? Kira-kira satu inci setengah.masa dulu. Satu inci setengah? Kira-kira sebesar ini. Personalitinya betul-betul bertentangan dengan Akari. Jangan risau... Tidak dapat mengagak suasana . ayah? Ada baiknya saya pergi juga. Benarkah? Kalau begitu. Jadi. Teppei. Tunggu sekejap. Berikan semua yang awak ada! Machiko? Bagaimana perkembangannya? Sudah dalam minggu ke tujuh.

. Nampaknya seperti gerak hati saya itu betul... .tentunya ciri-ciri daripada dia.pekerjaan saya. Tidak ada gunanya awak risau pasal itu. menyibukkan diri membuatkan saya tidak memikirkan. Tidak mengapa.. Janganlah keterlaluan. Saya tahu. Siapalah yang terfikir perkara begini akan berlaku? Terpulanglah pada awak. ..kan? Tembok-tembok di sini nipis.. Saya tidak pernah gagal peperiksaan kemasukan saya untuk sekolah atau. Makan tengah hari baru saja bermula. Awak rasa patutkah saya melahirkan anak? Itu adalah keputusan awak. Tapi Adakah itu amat menganggu awak? Jangan buatkan dia keliru dengan Chiharu! Saya tidak mengelirukan mereka berdua. Jangan risau.. Janganlah ambil kerja saya. Saya takkan apa-apa. Saya tak tahu sama ada itu baik atau buruk.. Terima kasih! Bagaimana keadaannya? Pergilah berehat.perkara itu.. berehatlah.

. saya akan cakap dengan. Ibu saya selalu kata jangan pernah menjadi orang yang meminta simpati....Sepertinya itu bukanlah satu penyakit.. Cik Kobayakawa! Tenangkan diri awak.kerana bersikap baik pada saya.ejen hartanah. Bagaimana dengan berpindah di sini? Awak pergi berjalan-jalan dan bermalam dengan kawan-kawan yang berlainan. itu mungkin membuatkan rasa.. Kalau awak ubah persekitaran awak.... .bukankah begitu? Kalau awak beritahu saya apa yang awak mahu... ...lebih selesa. Tidak perlu risau tentang cik Kobayakawa! Saya tak apa-apa. Tidak perlu. Awak tak apa-apa? Air! Bolehkah awak minum air? ... Saya tidak rasa simpati pada awak. Saya cuma mahu menunaikan kewajipan saya kepada ibu awak. ... terima kasih. .