P. 1
Cerito Boso Jowo

Cerito Boso Jowo

|Views: 506|Likes:
Dipublikasikan oleh Yogika Yuniartna

More info:

Published by: Yogika Yuniartna on Jan 06, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/09/2012

pdf

text

original

Cerito Boso Jowo

TOM LAN JERRY
Tom lan jerry tindak ing Hawai. Tom nyambut gawe ing kapal kang tindak ing Hawai. Tom di kengken nahkodane supaya jaga kapale ing kang tikus, yen ana tikus mlebu ing kapal tom uga di pecat ing kang penggaweane. Jerry ndeleng selembaran ingkang gambare kapal panggonane tom nyambut gawe, terus jerry numpak ing kapal lan tom ngerti, jerry ora nyerah jerry ngelewati tali gawe munggah ing kapal, terus tom ngerti, jerry di tendang kale tom terus jerry tibo ing tumpukan kelapa. Lan jerry ora nyerah jerry ngelewati tali gawe munggah lan jerry tibo ing laut. Terus jerry munggah ing duwur jangkar kepale tom lan jerry saiki munggah ing kapal tom lan jerry kejar-kejaran mlebu ing ruang bioskop jerry lan tom ndeleng fileme ing texas. Jerry lan tom ngguyu-guyu ndeleng film iku terus nahkoda kapal iku deleng jerry ing kapale tom langsung di lebokake ing sell an jerry seneng-seneng ing hawai.

Nama No absen Kelas

: Ika Yurist Maulidiya : 21 :V

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->