Anda di halaman 1dari 1

Ceuk batur mah Kuring teh budak jalanan Gawe ukur ngamen Dina kandaraan Sabenerna hate ngarasa

nalangsa Puguh hirup ragap taya Kolot teu apal dirupa Jeung deui duka di mana Mun panas . Kapanasan Mun hujan Kahujanan Mun reup peuting ngadon sare di emperan Da puguh hirup di jalan Hanteu boga petempatan Pikeun pangbalikan Timana timana.. atuh timana Diri kuring timana atuh asalna Kumaha kumaha.. atuh kumaha Diri kuring na kumaha mimitina Ya Allah paparin abdi pituduh Na dimana kolot abdi teh ayeuna..