P. 1
Format Nota Serah Tugas

Format Nota Serah Tugas

|Views: 566|Likes:
Dipublikasikan oleh Osman Chain

More info:

Published by: Osman Chain on Jan 24, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/04/2013

pdf

text

original

SERAH TUGAS

LAMPIRAN ‘A’

Kedudukan Terakhir Tugas-Tugas Yang Belum Selesai iii. 6. Manual Prosedur Kerja vi. 4. . Senarai Tugas Jawatan ii. 7. Kedudukan Kewangan/Akuan Dan Lain-Lain iv. 5. Surat Penyerahan Dan Akuan Terima Nota Serah Tugas i.SERAH TUGAS KANDUNGAN BIL PERKARA MUKA SURAT 1. 3. 2. Fail Meja v. Lain-Lain Hal vii.

.….………..…hingga …………. Disertakan juga bersama-sama ini Fail Meja/Manual Prosedur Kerja.…... Nama:……………………………... di Universiti Pendidikan Sultan Idris dari tarikh ……………………….. yang memegang jawatan ………………………………………………………………... (Pegawai yang akan bertukar) (Dekan/Ketua Bahagian) (b) Adalah saya ……………………………………………………………………. Disemak oleh: T/tangan:…………………………...….. Surat Penyerahan Dan Akuan Terima Nota Serah Tugas (a) Adalah saya ……………………………………………………………………….SERAH TUGAS -iI. * Diserahkan oleh: T/tangan:…………………. Nama:…………………………... * Diterima oleh: T/tangan:………………………...….... yang mengambil alih tugas jawatan ………………………………………………….... di Universiti Pendidikan Sultan Idris mulai tarikh ……………………. Nama:…………………………..193/6/3-4(20) bertarikh 19 Julai 1985.. ........ bersama-sama ini menyertakan Nota Serah Tugas sepertimana diarahkan Jabatan Perkhidmatan Awam melalui surat Bil. mengaku telah menerima satu (1) salinan Nota Serah Tugas dan Fail Meja/Manual Prosedur Kerja. JPA. Disaksikan oleh: T/tangan:……………………….…………...…....………………….....….…........ Nama:…………………………….

ii - II.SERAH TUGAS (Pegawai yang akan mengambilalih tugas) (Pegawai Tadbir) _______________________________________________________________________ Catatan: * Potong mana yang tidak berkaitan. . Senarai Tugas Jawatan .

SERAH TUGAS .

KedudukanTerakhir Tugas-Tugas Yang Belum Selesai TUGAS-TUGAS YANG BELUM SELESAI KEDUDUKAN SEKARANG TINDAKAN SUSULAN YANG DIPERLUKAN RUJUKAN FAIL.iii - III. PEGAWAI JABATAN YANG BERKAITAN CATATAN .SERAH TUGAS .

SERAH TUGAS .

iv IV. Kedudukan Kewangan/Akaun Dan Lain-Lain (Hanya perlu disediakan oleh pegawai-pegawai yang berkaitan sahaja) .SERAH TUGAS .

SERAH TUGAS -v V. Fail Meja (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’ 1) .

vi VI.SERAH TUGAS . Manual Prosedur Kerja (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’ 2) - .

SERAH TUGAS . Lain-Lain Hal .vii VII.

SERAH TUGAS .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->