P. 1
Format Nota Serah Tugas

Format Nota Serah Tugas

|Views: 566|Likes:
Dipublikasikan oleh Osman Chain

More info:

Published by: Osman Chain on Jan 24, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/04/2013

pdf

text

original

SERAH TUGAS

LAMPIRAN ‘A’

Surat Penyerahan Dan Akuan Terima Nota Serah Tugas i. Manual Prosedur Kerja vi. Senarai Tugas Jawatan ii. Kedudukan Terakhir Tugas-Tugas Yang Belum Selesai iii. 7. 2. 4. Fail Meja v. .SERAH TUGAS KANDUNGAN BIL PERKARA MUKA SURAT 1. Kedudukan Kewangan/Akuan Dan Lain-Lain iv. 6. 3. 5. Lain-Lain Hal vii.

. * Diterima oleh: T/tangan:………………………....…. mengaku telah menerima satu (1) salinan Nota Serah Tugas dan Fail Meja/Manual Prosedur Kerja. Surat Penyerahan Dan Akuan Terima Nota Serah Tugas (a) Adalah saya ………………………………………………………………………... JPA.... Nama:…………………………….…. Disemak oleh: T/tangan:…………………………...193/6/3-4(20) bertarikh 19 Julai 1985...... Nama:…………………………... di Universiti Pendidikan Sultan Idris dari tarikh ………………………. bersama-sama ini menyertakan Nota Serah Tugas sepertimana diarahkan Jabatan Perkhidmatan Awam melalui surat Bil....….…...…hingga ………….…. Disaksikan oleh: T/tangan:……………………….....………………….....SERAH TUGAS -iI...……….. .………….. Disertakan juga bersama-sama ini Fail Meja/Manual Prosedur Kerja.... (Pegawai yang akan bertukar) (Dekan/Ketua Bahagian) (b) Adalah saya …………………………………………………………………….. Nama:………………………….. yang mengambil alih tugas jawatan ………………………………………………….... di Universiti Pendidikan Sultan Idris mulai tarikh ……………………... * Diserahkan oleh: T/tangan:………………….. yang memegang jawatan ……………………………………………………………….….…. Nama:……………………………..

Senarai Tugas Jawatan .ii - II.SERAH TUGAS (Pegawai yang akan mengambilalih tugas) (Pegawai Tadbir) _______________________________________________________________________ Catatan: * Potong mana yang tidak berkaitan. .

SERAH TUGAS .

SERAH TUGAS . KedudukanTerakhir Tugas-Tugas Yang Belum Selesai TUGAS-TUGAS YANG BELUM SELESAI KEDUDUKAN SEKARANG TINDAKAN SUSULAN YANG DIPERLUKAN RUJUKAN FAIL.iii - III. PEGAWAI JABATAN YANG BERKAITAN CATATAN .

SERAH TUGAS .

Kedudukan Kewangan/Akaun Dan Lain-Lain (Hanya perlu disediakan oleh pegawai-pegawai yang berkaitan sahaja) .iv IV.SERAH TUGAS .

SERAH TUGAS -v V. Fail Meja (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’ 1) .

Manual Prosedur Kerja (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’ 2) - .SERAH TUGAS .vi VI.

vii VII. Lain-Lain Hal .SERAH TUGAS .

SERAH TUGAS .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->