Busu kutip telur ayam. Ada tiga biji telur. Busu beri pada Hani.

Hani simpan dalam peti.

Busu kutip telur ayam. Ada tiga biji telur. Busu beri pada Hani. Hani simpan dalam peti.

Busu kutip telur ayam. Ada tiga biji telur. Busu beri pada Hani. Hani simpan dalam peti.

Busu kutip telur ayam. Ada tiga biji telur. Busu beri pada Hani. Hani simpan dalam peti.

Lepas solat Akil baca doa. Lepas solat Akil baca doa. Akil solat Subuh. Akil solat dua rakaat.Akil solat Subuh. Lepas solat Akil baca doa. Akil solat dua rakaat. Baca doa untuk ibu bapa. Lepas solat Akil baca doa. Akil solat Subuh. Akil solat Subuh. Baca doa untuk ibu bapa. Baca doa untuk ibu bapa. Baca doa untuk ibu bapa. Akil solat dua rakaat. Akil solat dua rakaat. .

Lili bawa sana sini. Pasu Noni ada tiga. Noni beri pada Lili. Noni beri pada Lili. Noni beri pada Lili. . Noni beri pada Lili. Lili bawa sana sini. Noni beli pasu. Lili bawa sana sini. Lili bawa sana sini. Pasu Noni ada tiga. Noni beli pasu. Noni beli pasu.Noni beli pasu. Pasu Noni ada tiga. Pasu Noni ada tiga.

Ipin beri Sani kamus. Ipin beri Sani kamus. Kamus ini kamus baru. Zaki suka hati. Zaki suka hati. Zaki ucap terima kasih. Kamus ini kamus baru. Ipin beri Sani kamus. Kamus ini kamus baru. Zaki suka hati. Zaki suka hati.Ipin beri Sani kamus. Zaki ucap terima kasih. Kamus ini kamus baru. Zaki ucap terima kasih. Zaki ucap terima kasih. .

Samad cuci tangan. Samad cuci tangan. . Ibu masak nasi lemak. Samad cuci tangan.Ibu masak nasi lemak. Tangan Samad sudah bersih. Tangan Samad sudah bersih. Ibu masak nasi lemak. Tangan Samad sudah bersih. Samad mahu makan. Samad mahu makan. Tangan Samad sudah bersih. Samad mahu makan. Samad mahu makan. Samad cuci tangan. Ibu masak nasi lemak.

. Guru ajar adab dan sopan. Ini guru agama. Guru ajar adab dan sopan.Ini guru agama. Guru beri buku baca. Guru beri buku baca. Murid ikut kata guru. Ini guru agama. Guru ajar adab dan sopan. Murid ikut kata guru. Murid ikut kata guru. Ini guru agama. Guru beri buku baca. Guru ajar adab dan sopan. Guru beri buku baca. Murid ikut kata guru.

Jali tidur saja atas sofa. Jali ada sofa baru. Jali tidur saja atas sofa. . Sofa baru itu biru. Jali tidur saja atas sofa. Jali beli dari kota. Jali ada sofa baru. Sofa baru itu biru. Sofa baru itu biru. Sofa baru itu biru. Jali beli dari kota. Jali ada sofa baru. Jali tidur saja atas sofa.Jali ada sofa baru. Jali beli dari kota. Jali beli dari kota.

Ini kakak dan adik. Mereka minum tepi taman. Mereka minum tepi taman.Ini kakak dan adik. Ini kakak dan adik. Mereka minum petang. Mereka minum petang. Mereka cerita pasal merdeka. Mereka minum petang. Mereka minum tepi taman. Mereka minum tepi taman. Mereka minum petang. . Ini kakak dan adik. Mereka cerita pasal merdeka. Mereka cerita pasal merdeka. Mereka cerita pasal merdeka.

Adik juga minta baju. Ikin ucap terima kasih. Umi terus pergi beli. Adik juga minta baju. . Ikin ucap terima kasih.Umi beri Ikin baju. Umi beri Ikin baju. Ikin ucap terima kasih. Umi terus pergi beli. Umi beri Ikin baju. Adik juga minta baju. Umi beri Ikin baju. Umi terus pergi beli. Umi terus pergi beli. Ikin ucap terima kasih. Adik juga minta baju.

Zaki suka sama Hani. Hani suka baju itu Zaki suka sama Hani. Baju itu corak sawa. Zaki beri Hani baju. Zaki beri Hani baju. Baju itu corak sawa. Hani suka baju itu Zaki suka sama Hani. Hani suka baju itu . Baju itu corak sawa. Zaki beri Hani baju. Hani suka baju itu Zaki suka sama Hani. Baju itu corak sawa. Zaki beri Hani baju.