P. 1
NEPIKEUN WAWARAN

NEPIKEUN WAWARAN

|Views: 3,128|Likes:
Dipublikasikan oleh Hadi Chester Bennington

More info:

Published by: Hadi Chester Bennington on Feb 07, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPTX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/30/2014

pdf

text

original

Pangertian Wawaran

Wawaran anu dina bahasa Indonesia mah pengumuman, nyaeta beja atawa bewara anu ditepikeun ka jalma rea.

Ngagunakeun kalimah anu lugas jeung sederhana . Cara Lisan y 2.Cara nepikeun wawaran y 1. Paham kana eusi pengumuman 2. 1. Ngagunakeun intonasi anu tepat 3. Cara Tulisan Wawaran anu kudu diperhatikeun nyaeta .

majlis ta lim jeung waktu upacara. Cara tulisan di mading.Cara lisan di musolla. koran/surat kabar majalah.Tempat nepikeun wawaran y 1. y 2. . jrrd.

ooo. S.Conto Tulisan SMP YAPIN bade ngayakeun acara sababudaya Ka MusieumSri Baduga. Kauninga ku Kepala SMP Nuurushshibyan Pupuhu panitia H.Pd. MM . Ahmad Kosasih. Bandung.I Ade Sopyan.sewangan HaHatur nuhun. Dupi waktosna dina: Dinten : Saptu Kaping : 16 Januari 2o12 Waragadna : Rp 1oo.oo sapuluh rebu rupia Anu bade ngiring tiasa daftar ka KM kelasna sewang.

Hatur nuhun.masing. Sakitu bewara ti sim kuring. tiasa daftar ka KM-na masing.Tempatna di pakarangan sakola SMPN I Cileungsi Anu ngalatihna kang Maman ti Paguron Penca Silat Aryagiri latihannana bade dikawitan minggu payun. unggal dinten Salasa sareng dinten Juma ah. Teu nganggo uang pendaftaran alias haratis Dupi latihanna saminggu dua kali.ngawitan tabuh tilu lima sonten. .CONTO WAWARAN LISAN y Assalamualaikum wr wb Sim kuring bade ngadugikeun bewara Para siswa anu aya minat ngiring latihan penca.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->