abayan mbu

abayan mbu

abayan mbu abayan mbu abayan

contoh naskah drama 7 orang KABAYAN JANTEN BOYBAND Lima taun baheula Kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuacan eta,manehna dua·an ngikrarkeun janji satia. Geus lima taun teh Kabayan balik ka kampung tapina iteung mah henteu,kunaonnya?Kieu caritana :µNyokap«!Nyokap«! Kabayan uih!yeuh mawa TV khusus keur Nyokap.µ(Gogorowokan bari lulumpatan) :µNaon ari maneh,Ambu disebat make-up,asal maneh nyahonya Kabayan,kieu-kieu teh Ambu pas keur ngora tara make up-make upan da geus geulis Ambu mah,malah panggeulisna sakampung.µ :·Huuuu,si Ambu mah da mahiwal wae lain make-up ambu,nyokap,hartina teh ema,meuni kitu ge teu apal.µ :µAh maneh mah Kabayan,di kampung siga kieu mah,mana nyaho basa anu kararitu,geuslah maneh istirahat heula,buru hurungkeun TVna,ambu bade nongton Darso.µ :µHeu si Ambu mah ari Kabayan mawa anu dipikareseup Ambu,ngabageuran Kabayan.Geus ah Kabayan bade ka Nyi Iteung heula.µ :µNyi Iteung?Yeuh Nyi Iteung mah can balik ti Jakarta.µ :µMa·enya Ambu,Nyi Iteung can balik?µ :µBener,Ambu mah tara ngabohong,jig weh sampeurkeun ka imahna aya teu.µ :µAh nya tos weh,Kabayan rek istirahat heula.µ(Asup ka kamar sabari cirambai cai panon) Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan. Cenang :µKabayan..!Kabayan..!.µ Nanang :µKabayan«..!µ Ambu :µSabar-sabar.µ(Sabari mukakeun panto) Nanang :µKabayana aya?µ Ambu :µAya sok weh lebet.µ Cenang Nanang:µasik.µ(Sabari asup ka imah Kabayan) :µHey Kabayan,gaya lah ayeuna mah geus jadi juragan,boga TV gede,hayu urang nonton TV.µ :µAh,urang oge nyaho niat maneh ka dieu,rek milu nonton TV.µ :µAhhhh.Kabayan mah terang wae niat abdi,hihihi..µ :µGeuslah maraneh naronton ditu,urang mah lieur.µ

enang abayan anang abayan

David jeung Kevin.µ :µOke.µ :(Nyepeng tarang sabari bingung mikirkeun ngaran)µNami abdi Cecep.µ :µMana? mana? Oh beneur geuningan eta Nyi Iteung.µ .Hayu enggal-enggal ngiringan.maneh mah Kabayan. :µAduh.di jamin araranjeun pasti terkenal.reporter Risis.tapi naha beda pisan.ngaran urang jeung si Nanang teh geus alus-alus.yeuh nya lamun geus jadi artis mah atuh ngarana kudu alus.maenya sok Iteung?Ganti ku anu leuwih keren.ceunah rek audisi naha teu aya-aya? Tah.Cenang! Nanang! Hayu urang ka Jakarta ambeh tiasa patepang jeung si Nyi Iteung.Pas tiluannana keur malikir.enang anang abayan anang enang abayan abayan anang enang u entator yan ng ng yan ng ng ng entator :µEh«eh Kabayan..µ :µTah. Cenang.naha eta teh asa siga«.beuki geulis geuningan.µ :µGeus welah teu nanaon.anu aya di otak kuring teh ngan ngaran cecep hungkul.Kumaha atuhnya carana supaya urang tiasa nyusul Nyi Iteung?µ(Sabari nyepengan tarang) Kabayan keur bingung mikiran kumaha carana supaya manehna bias nyusul si Iteung ka Jakarta.Pamaeh dasar«µ(Sabari ngajitak tarang si Cenang) :µEnya atuh kuring teh lieur.naha ngarana janten Syahlacin?µ :µAh.Tos nepi di Jakarta tiluana teh langsung ngadatangan tempat audisi Boyband.satuju?µ :µAsyik.eh ari maneh cecep. sareng Nanang teh pamit ka Jakarta .aya hiji iklan di TV nu sakirana tiasa nulungan maranehna.gening aya oge si Kabayan teh .µ :µHeu maneh mah (Sabari ngagetok tarang si Nanang).µ (Sabari manehna kaluar tina layar TV sareng ngabagikeun formulir ka Kabayan) :µWah.Iteungnya ?··(Sabari nunjuk-nunjuk ka TV) :µMana ? oh enya eta mah si Iteung .nyaeta reporter Ripuh jeung Eksis.µ :µPerkenalkeun wasta abdi David.µ :µBener tah Kabayan.aduh mana si Kabayan teh. kuring satuju.kabeneran pisan aya audisi jadi Boyband.µ Isukana Kabayan.Demi nulungan sobat.µ (Sabari ningali TV) :µSok.maneh mah nya.sok atuh tampilkeun penampilan aranjeun.µ :µOh«he·euh nya bener.Iklan naon eta. nu penting mah urang tiasa ngiluan audisi.perkenalkeun heula saha aranjeun. Reporter Risis:µAbdi.Ambu bade ningali ah.jadi artis.Aranjeun hoyong jadi artis? Hoyong terkenal di saluruh jagat raya? Hayu urang ngiringan audisi Boyband di Jakarta.µ :µWasta abdi Kevin.µ :µAduh.Ambu anu teu sabar bade ningali anakna tampil di TV diuk di harepeu TV..beneur ceuk si Nanang teh.Iteung tos ganti ngarana mereun.hayu urang tinggal.

µ(Sabari ngaharewos ka ceuli si Kabayan) :µBuru.tong di turutan.µ :µJahe jang.µ .µ rter :µKumaha tanggepan anjeun ka Boyband Hotts anu pendatang anyar tapina tiasa naek daun?µ ng ..jeung Nanang rek nampilkeun bakatna sora Kabaya Ujugujug serek.Kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji acara.µ :µNaon Ambu ?µ(Sabari kaluar ti layar TV) :µIeu jahe.abdi tiada tandinganana.jahe.hararese kitu oge.µ(Sabari mere jahe ka Kabayan) :µEnya-Enya abdi emam jahena.µ :µNuhun bu!!!µ(Sabari ngabentuk formasi) Sanggeus audisina rengse.µ(sabari asup deui ka layar TV) :µEnya sami-sami.ah kang Kabayan mah pasti apal Iteung rek ngagentos ngaran naon ge !µ ng :µTong sok kenal atuh ieh meuni kampungan pisan!µ ng :µAri maneh Iteung sombonglah ayeuna mah geus jadi artis teh.µ rter :µAnjeun yakin?µ ng :µInsya allahnya abdi mah yakin sesuatu pisan.Teu di sangka-sangka Kabayan.komentator nangtukeun saha pamenangna.anu ngarana Boyband Hotts.si Komentator bingungeun.jeung Nanang teh jantenanu meunang janten Boyband terkenal.nepika kabogoh ge poho.arek nampilkeun moal. yan :µIteung«Iteung anjeun teh Nyi Iteung pan?µ ng :µAduh anjeun sahanya abdi mah Syahlacin. hayu urang tinggal adegana.!·· ng :µEh eta mah cirri kahas kuring.µ :µKabayan.buru atuh dahar jahena engke bisi komentatorna ngamuk.µ jug-ujug Kabayan jeung sobatna datang tuluy nanya ka Syahlacin.Cenang .µ yan :µIteung«bener ieu mah iteung. :µUhuk-Uhuk-Uhuk.nuhunnya Ambu nuhun. Cenang. Ambu teh langsung mere jahe ka si Kabayan. Reporter :µKunaon nami anjeun Syahlacin?µ Iteung :µKusabab saya alay cin. jahe.yan u yan u yan u ng entator ng entator s Pas Kabayan .µ ng :µAstaghfirulohnya. anjeun sadaya ge pasti bingung.µ :µHehh!!! (Sabari nenggeul meja) :µTuh pan bener ceuk si Cenang.µOMG menurut abdi mah nya.µ ng :µKeun welah.jahe sok atuh emam heula jahena.

sok mulai deui latihanana.Kabayan patepang jeung si Ayanti.µ(Sabari seserian) yan :µEh«geus atuh ah..µ ti :µNya enya atuh sanajan nanyana ka David hungkul teu nanaon atuh da sarua.aya kasempatan keur kuring atuh«!.dua. hayu urang balik.µ ng :µAyanti.geuslah urang rek indit heula ka acara lain heula. Hotts teh keur latihan sareng koreograferna. teras manehna duaan teh pa·adu omongeun.µ (Sabari neggeul suku si Kabayan make mistar) :µHampura bu korek.teu bareng jeung si Anangka ?µ ti :µTeu ah da tos putus jeung si eta mah. buruu !µ(Sabari ngangkat mistar) :µEnya bu.µ(Sabari ngadelekan Syahlacin) Iteung :µEnya urang telat kunaon kitu?µ :µUhh.kamu tong loba omong.ari maneh kunaon meuni teu bener wae titadi. :µEhem.µ :µKoreografer lain korek.µ :µAh.. hayu atuh.(Sabari mulai deui latihana) as tos rengse latihana.meuni David wae anu di tanya ari urang jeung si Nanang teu di tanya.he·euh bener.ku sabab Iteung datangna telat.µ(Sabari seuri isin) . jabaning koreografer na teh super galak.maenya boga kabogoh siga saha eta Kabayan.tapi kusabab ti acara anu lain heula.µ :µTumben maneh pinter.eh geningan datangna kabeurangan.tapina si Kabayan henteu bener) :µDavid.µ yan :µTi payun nya neng Ayanti.!µ Isukannana. Koreografer :µHiji.dasar jalma gelo. ti :µEh David ti mana ?µ yan :µTi tempat latihan.µ ng :µAdeuuyy.µ :µHeh. cape yeuhµ ng :µTah.µ ng :µAsiiiiiik..ceunah artis terkenal.ehem aya anu kabeurangan yeuh.henteu heureuy ketang.µ ti :µEnya.Up to you lah!µ(Sabari ninggalkeun iteung) :µHuuuuh.ayeuna mah kuring jomblo.tilu mulai.enya.enya.µ(Sabari malingkeun sirah) Pas dina acara eta Iteung teh papanggih jeung si Ayanti.ng ti ti ng t ng ografer yan ng ng ografer s :µHey.µ Hotts :(Latihan nari-nari.geuslah.Syahlacin teh artis anu kasohor.you now?µ :µEnya.dangukeunnya urang teh telat lain pamalesan.cangor maneh mah.tapi Kabayan teu bener latihanana kusabab mikiran si Iteung wae.

ngomong-ngomong Ceunah Ayanti jeung David the nuju caketnanya?µ ti :µHmmm. Syahlacin teh cemburu. ng :µBener.µ(Sabari nutup telepon) Sanggeus Kabayan nutup telepon Syahlacin teh nyadar lamun manehna teh masih bogoh ka Kabayan. Ayanti teh langsung bogoh ka si kabayan. teu bogoh deui ka maneh.µ aentos si Kabayan angkat Ayanti megat Iteung teras ngabisikeun hiji hal.µ(Sabari seuri sinis) ng :µMana si David ? eweuh di lengeun didinya.µ(Raray narsis) yan :µIkh. tos nya abdi pan artis terkenal..urang sabenerna bogoh keneh ka maneh.david. Reporter :µAyanti.µ(Sabari narik leungeun si Iteung) ng :µIhh tong narik-narik leungeun syahlacin atuh. lacin :µPunteun Kabayan«µ(Suara anu lembut) yan :µAya naon?µ(Raray sarius) ng :µUrang rek menta maaf nya ka maneh.keur naon urang cemburu ka ayanti pan urang jeung ayanti geulisan urang.µ ti :µHeu maneh mah ongkoh artis terkenal.meni so pisan.µ ng :µHeh tong sok nya janten jalma teh. ti :µHeh syahlacin kadieu. Ayanti ku abdi anteurkeun uih urang nunggu di mobilnya.Kumaha lanjutan caritana urang tinggal adegan ieunya. Sanggeus kajadian eta teh Kabayan langsung nelepon Syahlacin dina telepon teh Kabayan ngomel-ngomel ka Syahlacin. maksadna teh si David keur dekeut ka urang.µ yan :µGeus-geus tong ribut.. Iteung :µHalo. Oh My God aya naon sih? Meuni siga aya sesuatunya. rek kumaha oge David mah tetep bogoh ka Syahlacin salami-lamina.ayeuna David mah aya di leungeun kuring.µ jug-ujug Syahlacin datang.µ yan :µHenteu abdi jeung Ayanti mah rencang cakeut hungkul .µ(Sabari ngungudag Ayanti) Ayanti :µPunteunnya aya urusa naon?µ rter :µAbdi si Reporter Risis Ripuh jeung Eksis.!µ ti :µNaon Syahlacin pipilueun wae ? Nya salah maneh oge teu narima david ti baheula.Teras Ayanti the ngadeukeutan wae si Kabayan.Ti saprak Ayanti panggih jeung si Kabayan .tapi anu kitu ge teu ngarti eta teh paribahasa.Teras isukana Syahlacin boga inisiatif nyemperkeun Kabayan sabari rek menta maaf.Ayanti jeung David teh ngan rerencangan hungkul.enya urang jujur yeuh. jool sibuk kudu indit deui ka acara salanjutna.µ ti :µHehehe.µ .aya naon Kabayan ?Tumben nelpon ka urang?µ yan :µAi maneh teh kunaon? Ngomel-ngomel ka Ayanti? Cemburunya?µ (Raray kapedean) ng :µastagfirulohnya meuni ge·er pisan maneh the.

µ Di tukangeun manehna aya Ayanti anu ngadangukeun manehna dua·an ngawengkong.bener eta teh.!µ :µOh enya-enya.kusabab Iteung isin ka infotaiment.ahh maneh mah ngabohong. Ayanti :µAww.tuh pan buuk kuring acak-acakan.meuni kaktus pisan.µ :µBener.Akhirna mah kahirupan di desa balik deui siga baheula.Kabayan.Ayanti ngarasa sedih teras mutuskeun angkat ka luar kota.punteun nya Kabayan.yan ng yan ng anang yanti enang anang enang :µHmmm.µ Isukna.µ :µSalah ari maneh lain kaktus.Iteung jeung sobat-sobatna mutuskeun ninggalkeun dunia hiburan.Iteung ngiring mulang ka desa teu puguh jeung si kabayan..µ(Sabari nabrak Cenang) :µAri maneh nakunaon nabrak kuring.µ :µTah ieu kakara iteung anu kang Kabayan kenal.Teras rencana Iteung bade naon ka dieu?µ :µIteung mutuskeun rek ngiring kang Kabayan ka Kampung.µ :µAh. ITEUNG SARENG KABAYAN TEH HIRUP BAHAGIA ´TAMAT·· .µ(Sabari ninggalkeun Cenang jeung Nanang) :µIhh.awas maneh banci.ketus kuya.da urang teh sabenerna Iteung punteun urang teu ngaku.