abayan mbu

abayan mbu

abayan mbu abayan mbu abayan

contoh naskah drama 7 orang KABAYAN JANTEN BOYBAND Lima taun baheula Kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuacan eta,manehna dua·an ngikrarkeun janji satia. Geus lima taun teh Kabayan balik ka kampung tapina iteung mah henteu,kunaonnya?Kieu caritana :µNyokap«!Nyokap«! Kabayan uih!yeuh mawa TV khusus keur Nyokap.µ(Gogorowokan bari lulumpatan) :µNaon ari maneh,Ambu disebat make-up,asal maneh nyahonya Kabayan,kieu-kieu teh Ambu pas keur ngora tara make up-make upan da geus geulis Ambu mah,malah panggeulisna sakampung.µ :·Huuuu,si Ambu mah da mahiwal wae lain make-up ambu,nyokap,hartina teh ema,meuni kitu ge teu apal.µ :µAh maneh mah Kabayan,di kampung siga kieu mah,mana nyaho basa anu kararitu,geuslah maneh istirahat heula,buru hurungkeun TVna,ambu bade nongton Darso.µ :µHeu si Ambu mah ari Kabayan mawa anu dipikareseup Ambu,ngabageuran Kabayan.Geus ah Kabayan bade ka Nyi Iteung heula.µ :µNyi Iteung?Yeuh Nyi Iteung mah can balik ti Jakarta.µ :µMa·enya Ambu,Nyi Iteung can balik?µ :µBener,Ambu mah tara ngabohong,jig weh sampeurkeun ka imahna aya teu.µ :µAh nya tos weh,Kabayan rek istirahat heula.µ(Asup ka kamar sabari cirambai cai panon) Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan. Cenang :µKabayan..!Kabayan..!.µ Nanang :µKabayan«..!µ Ambu :µSabar-sabar.µ(Sabari mukakeun panto) Nanang :µKabayana aya?µ Ambu :µAya sok weh lebet.µ Cenang Nanang:µasik.µ(Sabari asup ka imah Kabayan) :µHey Kabayan,gaya lah ayeuna mah geus jadi juragan,boga TV gede,hayu urang nonton TV.µ :µAh,urang oge nyaho niat maneh ka dieu,rek milu nonton TV.µ :µAhhhh.Kabayan mah terang wae niat abdi,hihihi..µ :µGeuslah maraneh naronton ditu,urang mah lieur.µ

enang abayan anang abayan

µ Isukana Kabayan.di jamin araranjeun pasti terkenal.µ :µOh«he·euh nya bener.eh ari maneh cecep.perkenalkeun heula saha aranjeun.Iklan naon eta.anu aya di otak kuring teh ngan ngaran cecep hungkul.tapi naha beda pisan.µ .reporter Risis.Hayu enggal-enggal ngiringan. Cenang.Pamaeh dasar«µ(Sabari ngajitak tarang si Cenang) :µEnya atuh kuring teh lieur.µ :µHeu maneh mah (Sabari ngagetok tarang si Nanang).sok atuh tampilkeun penampilan aranjeun.enang anang abayan anang enang abayan abayan anang enang u entator yan ng ng yan ng ng ng entator :µEh«eh Kabayan.µ :µWasta abdi Kevin. :µAduh.gening aya oge si Kabayan teh .Demi nulungan sobat.David jeung Kevin.beuki geulis geuningan.naha ngarana janten Syahlacin?µ :µAh.Cenang! Nanang! Hayu urang ka Jakarta ambeh tiasa patepang jeung si Nyi Iteung.µ :µOke.µ :µAduh.aduh mana si Kabayan teh. sareng Nanang teh pamit ka Jakarta .maenya sok Iteung?Ganti ku anu leuwih keren.kabeneran pisan aya audisi jadi Boyband.Ambu anu teu sabar bade ningali anakna tampil di TV diuk di harepeu TV.µ :µGeus welah teu nanaon.nyaeta reporter Ripuh jeung Eksis. nu penting mah urang tiasa ngiluan audisi. kuring satuju.Kumaha atuhnya carana supaya urang tiasa nyusul Nyi Iteung?µ(Sabari nyepengan tarang) Kabayan keur bingung mikiran kumaha carana supaya manehna bias nyusul si Iteung ka Jakarta.jadi artis.µ (Sabari manehna kaluar tina layar TV sareng ngabagikeun formulir ka Kabayan) :µWah.hayu urang tinggal.ngaran urang jeung si Nanang teh geus alus-alus.naha eta teh asa siga«.µ :µBener tah Kabayan. Reporter Risis:µAbdi.ceunah rek audisi naha teu aya-aya? Tah.Iteung tos ganti ngarana mereun.µ :µTah.µ :µMana? mana? Oh beneur geuningan eta Nyi Iteung.Pas tiluannana keur malikir.Tos nepi di Jakarta tiluana teh langsung ngadatangan tempat audisi Boyband..maneh mah nya.satuju?µ :µAsyik.Iteungnya ?··(Sabari nunjuk-nunjuk ka TV) :µMana ? oh enya eta mah si Iteung .beneur ceuk si Nanang teh.µ (Sabari ningali TV) :µSok.µ :µPerkenalkeun wasta abdi David.aya hiji iklan di TV nu sakirana tiasa nulungan maranehna.Aranjeun hoyong jadi artis? Hoyong terkenal di saluruh jagat raya? Hayu urang ngiringan audisi Boyband di Jakarta.yeuh nya lamun geus jadi artis mah atuh ngarana kudu alus.maneh mah Kabayan.Ambu bade ningali ah.µ :(Nyepeng tarang sabari bingung mikirkeun ngaran)µNami abdi Cecep..

µ yan :µIteung«bener ieu mah iteung.Kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji acara.µ :µNaon Ambu ?µ(Sabari kaluar ti layar TV) :µIeu jahe.komentator nangtukeun saha pamenangna.nepika kabogoh ge poho.µ .buru atuh dahar jahena engke bisi komentatorna ngamuk.arek nampilkeun moal.µ :µNuhun bu!!!µ(Sabari ngabentuk formasi) Sanggeus audisina rengse. hayu urang tinggal adegana.jeung Nanang rek nampilkeun bakatna sora Kabaya Ujugujug serek.Teu di sangka-sangka Kabayan.µ(Sabari mere jahe ka Kabayan) :µEnya-Enya abdi emam jahena.abdi tiada tandinganana.si Komentator bingungeun. jahe.tong di turutan.µ(Sabari ngaharewos ka ceuli si Kabayan) :µBuru.hararese kitu oge. :µUhuk-Uhuk-Uhuk..yan u yan u yan u ng entator ng entator s Pas Kabayan . Cenang. yan :µIteung«Iteung anjeun teh Nyi Iteung pan?µ ng :µAduh anjeun sahanya abdi mah Syahlacin.jeung Nanang teh jantenanu meunang janten Boyband terkenal.µOMG menurut abdi mah nya.µ :µJahe jang.µ rter :µKumaha tanggepan anjeun ka Boyband Hotts anu pendatang anyar tapina tiasa naek daun?µ ng .jahe sok atuh emam heula jahena.!·· ng :µEh eta mah cirri kahas kuring.Cenang .anu ngarana Boyband Hotts.µ jug-ujug Kabayan jeung sobatna datang tuluy nanya ka Syahlacin.µ :µHehh!!! (Sabari nenggeul meja) :µTuh pan bener ceuk si Cenang.µ ng :µAstaghfirulohnya.µ ng :µKeun welah.µ rter :µAnjeun yakin?µ ng :µInsya allahnya abdi mah yakin sesuatu pisan.jahe. anjeun sadaya ge pasti bingung.nuhunnya Ambu nuhun.ah kang Kabayan mah pasti apal Iteung rek ngagentos ngaran naon ge !µ ng :µTong sok kenal atuh ieh meuni kampungan pisan!µ ng :µAri maneh Iteung sombonglah ayeuna mah geus jadi artis teh. Reporter :µKunaon nami anjeun Syahlacin?µ Iteung :µKusabab saya alay cin.µ(sabari asup deui ka layar TV) :µEnya sami-sami.µ :µKabayan. Ambu teh langsung mere jahe ka si Kabayan.

µ(Sabari malingkeun sirah) Pas dina acara eta Iteung teh papanggih jeung si Ayanti.aya kasempatan keur kuring atuh«!.tapina si Kabayan henteu bener) :µDavid.µ(Sabari seuri isin) ..µ yan :µTi payun nya neng Ayanti. :µEhem.µ ng :µAyanti.(Sabari mulai deui latihana) as tos rengse latihana.kamu tong loba omong.ng ti ti ng t ng ografer yan ng ng ografer s :µHey.!µ Isukannana.µ :µKoreografer lain korek.henteu heureuy ketang. ti :µEh David ti mana ?µ yan :µTi tempat latihan.eh geningan datangna kabeurangan.tapi Kabayan teu bener latihanana kusabab mikiran si Iteung wae.dangukeunnya urang teh telat lain pamalesan.Kabayan patepang jeung si Ayanti.ehem aya anu kabeurangan yeuh.ayeuna mah kuring jomblo.Syahlacin teh artis anu kasohor.dasar jalma gelo. cape yeuhµ ng :µTah.geuslah urang rek indit heula ka acara lain heula.enya.µ(Sabari seserian) yan :µEh«geus atuh ah.µ ng :µAsiiiiiik.Up to you lah!µ(Sabari ninggalkeun iteung) :µHuuuuh. jabaning koreografer na teh super galak.µ ti :µEnya.he·euh bener.µ ng :µAdeuuyy.µ ti :µNya enya atuh sanajan nanyana ka David hungkul teu nanaon atuh da sarua.µ :µTumben maneh pinter.maenya boga kabogoh siga saha eta Kabayan.µ (Sabari neggeul suku si Kabayan make mistar) :µHampura bu korek.meuni David wae anu di tanya ari urang jeung si Nanang teu di tanya.dua.tapi kusabab ti acara anu lain heula.geuslah.teu bareng jeung si Anangka ?µ ti :µTeu ah da tos putus jeung si eta mah.tilu mulai.µ :µAh. sok mulai deui latihanana.µ(Sabari ngadelekan Syahlacin) Iteung :µEnya urang telat kunaon kitu?µ :µUhh. Hotts teh keur latihan sareng koreograferna..cangor maneh mah..µ Hotts :(Latihan nari-nari.ari maneh kunaon meuni teu bener wae titadi. hayu atuh.µ :µHeh.enya.ku sabab Iteung datangna telat. hayu urang balik. teras manehna duaan teh pa·adu omongeun.ceunah artis terkenal. Koreografer :µHiji.you now?µ :µEnya. buruu !µ(Sabari ngangkat mistar) :µEnya bu.

keur naon urang cemburu ka ayanti pan urang jeung ayanti geulisan urang.Teras Ayanti the ngadeukeutan wae si Kabayan. lacin :µPunteun Kabayan«µ(Suara anu lembut) yan :µAya naon?µ(Raray sarius) ng :µUrang rek menta maaf nya ka maneh.Ayanti jeung David teh ngan rerencangan hungkul.µ ti :µHehehe.ngomong-ngomong Ceunah Ayanti jeung David the nuju caketnanya?µ ti :µHmmm.µ .!µ ti :µNaon Syahlacin pipilueun wae ? Nya salah maneh oge teu narima david ti baheula.µ(Sabari narik leungeun si Iteung) ng :µIhh tong narik-narik leungeun syahlacin atuh.µ ti :µHeu maneh mah ongkoh artis terkenal.µ jug-ujug Syahlacin datang. Oh My God aya naon sih? Meuni siga aya sesuatunya.µ(Sabari nutup telepon) Sanggeus Kabayan nutup telepon Syahlacin teh nyadar lamun manehna teh masih bogoh ka Kabayan.urang sabenerna bogoh keneh ka maneh.ayeuna David mah aya di leungeun kuring. ti :µHeh syahlacin kadieu..meni so pisan. Sanggeus kajadian eta teh Kabayan langsung nelepon Syahlacin dina telepon teh Kabayan ngomel-ngomel ka Syahlacin. Iteung :µHalo.µ yan :µGeus-geus tong ribut.µ(Sabari ngungudag Ayanti) Ayanti :µPunteunnya aya urusa naon?µ rter :µAbdi si Reporter Risis Ripuh jeung Eksis. rek kumaha oge David mah tetep bogoh ka Syahlacin salami-lamina.david. Ayanti ku abdi anteurkeun uih urang nunggu di mobilnya. tos nya abdi pan artis terkenal.Ti saprak Ayanti panggih jeung si Kabayan . jool sibuk kudu indit deui ka acara salanjutna.Teras isukana Syahlacin boga inisiatif nyemperkeun Kabayan sabari rek menta maaf.µ aentos si Kabayan angkat Ayanti megat Iteung teras ngabisikeun hiji hal.µ yan :µHenteu abdi jeung Ayanti mah rencang cakeut hungkul .Kumaha lanjutan caritana urang tinggal adegan ieunya.µ ng :µHeh tong sok nya janten jalma teh.µ(Sabari seuri sinis) ng :µMana si David ? eweuh di lengeun didinya. Reporter :µAyanti. Syahlacin teh cemburu.. Ayanti teh langsung bogoh ka si kabayan.tapi anu kitu ge teu ngarti eta teh paribahasa. teu bogoh deui ka maneh.µ(Raray narsis) yan :µIkh. ng :µBener.enya urang jujur yeuh.aya naon Kabayan ?Tumben nelpon ka urang?µ yan :µAi maneh teh kunaon? Ngomel-ngomel ka Ayanti? Cemburunya?µ (Raray kapedean) ng :µastagfirulohnya meuni ge·er pisan maneh the. maksadna teh si David keur dekeut ka urang.

awas maneh banci.bener eta teh.Akhirna mah kahirupan di desa balik deui siga baheula.yan ng yan ng anang yanti enang anang enang :µHmmm.µ Di tukangeun manehna aya Ayanti anu ngadangukeun manehna dua·an ngawengkong.Iteung jeung sobat-sobatna mutuskeun ninggalkeun dunia hiburan.kusabab Iteung isin ka infotaiment.Teras rencana Iteung bade naon ka dieu?µ :µIteung mutuskeun rek ngiring kang Kabayan ka Kampung.ketus kuya.da urang teh sabenerna Iteung punteun urang teu ngaku.µ(Sabari nabrak Cenang) :µAri maneh nakunaon nabrak kuring.µ :µBener.ahh maneh mah ngabohong.Kabayan.µ :µAh.µ :µTah ieu kakara iteung anu kang Kabayan kenal.tuh pan buuk kuring acak-acakan.µ Isukna.Ayanti ngarasa sedih teras mutuskeun angkat ka luar kota.µ :µSalah ari maneh lain kaktus.punteun nya Kabayan.!µ :µOh enya-enya.meuni kaktus pisan.Iteung ngiring mulang ka desa teu puguh jeung si kabayan. ITEUNG SARENG KABAYAN TEH HIRUP BAHAGIA ´TAMAT·· .µ(Sabari ninggalkeun Cenang jeung Nanang) :µIhh.. Ayanti :µAww.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful