abayan mbu

abayan mbu

abayan mbu abayan mbu abayan

contoh naskah drama 7 orang KABAYAN JANTEN BOYBAND Lima taun baheula Kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuacan eta,manehna dua·an ngikrarkeun janji satia. Geus lima taun teh Kabayan balik ka kampung tapina iteung mah henteu,kunaonnya?Kieu caritana :µNyokap«!Nyokap«! Kabayan uih!yeuh mawa TV khusus keur Nyokap.µ(Gogorowokan bari lulumpatan) :µNaon ari maneh,Ambu disebat make-up,asal maneh nyahonya Kabayan,kieu-kieu teh Ambu pas keur ngora tara make up-make upan da geus geulis Ambu mah,malah panggeulisna sakampung.µ :·Huuuu,si Ambu mah da mahiwal wae lain make-up ambu,nyokap,hartina teh ema,meuni kitu ge teu apal.µ :µAh maneh mah Kabayan,di kampung siga kieu mah,mana nyaho basa anu kararitu,geuslah maneh istirahat heula,buru hurungkeun TVna,ambu bade nongton Darso.µ :µHeu si Ambu mah ari Kabayan mawa anu dipikareseup Ambu,ngabageuran Kabayan.Geus ah Kabayan bade ka Nyi Iteung heula.µ :µNyi Iteung?Yeuh Nyi Iteung mah can balik ti Jakarta.µ :µMa·enya Ambu,Nyi Iteung can balik?µ :µBener,Ambu mah tara ngabohong,jig weh sampeurkeun ka imahna aya teu.µ :µAh nya tos weh,Kabayan rek istirahat heula.µ(Asup ka kamar sabari cirambai cai panon) Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan. Cenang :µKabayan..!Kabayan..!.µ Nanang :µKabayan«..!µ Ambu :µSabar-sabar.µ(Sabari mukakeun panto) Nanang :µKabayana aya?µ Ambu :µAya sok weh lebet.µ Cenang Nanang:µasik.µ(Sabari asup ka imah Kabayan) :µHey Kabayan,gaya lah ayeuna mah geus jadi juragan,boga TV gede,hayu urang nonton TV.µ :µAh,urang oge nyaho niat maneh ka dieu,rek milu nonton TV.µ :µAhhhh.Kabayan mah terang wae niat abdi,hihihi..µ :µGeuslah maraneh naronton ditu,urang mah lieur.µ

enang abayan anang abayan

Iteungnya ?··(Sabari nunjuk-nunjuk ka TV) :µMana ? oh enya eta mah si Iteung ..µ :(Nyepeng tarang sabari bingung mikirkeun ngaran)µNami abdi Cecep.enang anang abayan anang enang abayan abayan anang enang u entator yan ng ng yan ng ng ng entator :µEh«eh Kabayan.Hayu enggal-enggal ngiringan.Tos nepi di Jakarta tiluana teh langsung ngadatangan tempat audisi Boyband.hayu urang tinggal.David jeung Kevin.naha eta teh asa siga«.ngaran urang jeung si Nanang teh geus alus-alus. Cenang.Pas tiluannana keur malikir.satuju?µ :µAsyik. sareng Nanang teh pamit ka Jakarta .maenya sok Iteung?Ganti ku anu leuwih keren.Cenang! Nanang! Hayu urang ka Jakarta ambeh tiasa patepang jeung si Nyi Iteung.Pamaeh dasar«µ(Sabari ngajitak tarang si Cenang) :µEnya atuh kuring teh lieur.maneh mah nya.perkenalkeun heula saha aranjeun.µ :µMana? mana? Oh beneur geuningan eta Nyi Iteung.µ Isukana Kabayan. kuring satuju..µ :µPerkenalkeun wasta abdi David.µ (Sabari ningali TV) :µSok.Ambu bade ningali ah.Aranjeun hoyong jadi artis? Hoyong terkenal di saluruh jagat raya? Hayu urang ngiringan audisi Boyband di Jakarta.sok atuh tampilkeun penampilan aranjeun.beneur ceuk si Nanang teh.µ :µOke.Ambu anu teu sabar bade ningali anakna tampil di TV diuk di harepeu TV.naha ngarana janten Syahlacin?µ :µAh.kabeneran pisan aya audisi jadi Boyband.Kumaha atuhnya carana supaya urang tiasa nyusul Nyi Iteung?µ(Sabari nyepengan tarang) Kabayan keur bingung mikiran kumaha carana supaya manehna bias nyusul si Iteung ka Jakarta.di jamin araranjeun pasti terkenal.µ :µWasta abdi Kevin.eh ari maneh cecep.µ .aduh mana si Kabayan teh.µ :µOh«he·euh nya bener.jadi artis.µ :µAduh.tapi naha beda pisan. :µAduh.maneh mah Kabayan.Iteung tos ganti ngarana mereun.Iklan naon eta.anu aya di otak kuring teh ngan ngaran cecep hungkul.yeuh nya lamun geus jadi artis mah atuh ngarana kudu alus.µ :µTah.µ :µHeu maneh mah (Sabari ngagetok tarang si Nanang).ceunah rek audisi naha teu aya-aya? Tah. nu penting mah urang tiasa ngiluan audisi.nyaeta reporter Ripuh jeung Eksis.gening aya oge si Kabayan teh .beuki geulis geuningan.Demi nulungan sobat.µ :µBener tah Kabayan.reporter Risis.aya hiji iklan di TV nu sakirana tiasa nulungan maranehna. Reporter Risis:µAbdi.µ (Sabari manehna kaluar tina layar TV sareng ngabagikeun formulir ka Kabayan) :µWah.µ :µGeus welah teu nanaon.

hayu urang tinggal adegana.tong di turutan.µ ng :µAstaghfirulohnya.µ :µJahe jang. Ambu teh langsung mere jahe ka si Kabayan.Cenang .µOMG menurut abdi mah nya.µ(Sabari ngaharewos ka ceuli si Kabayan) :µBuru.yan u yan u yan u ng entator ng entator s Pas Kabayan .µ :µHehh!!! (Sabari nenggeul meja) :µTuh pan bener ceuk si Cenang.µ ng :µKeun welah.!·· ng :µEh eta mah cirri kahas kuring.µ :µNuhun bu!!!µ(Sabari ngabentuk formasi) Sanggeus audisina rengse.ah kang Kabayan mah pasti apal Iteung rek ngagentos ngaran naon ge !µ ng :µTong sok kenal atuh ieh meuni kampungan pisan!µ ng :µAri maneh Iteung sombonglah ayeuna mah geus jadi artis teh. anjeun sadaya ge pasti bingung.µ(sabari asup deui ka layar TV) :µEnya sami-sami.Kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji acara.µ rter :µKumaha tanggepan anjeun ka Boyband Hotts anu pendatang anyar tapina tiasa naek daun?µ ng ..arek nampilkeun moal.abdi tiada tandinganana.µ :µKabayan.hararese kitu oge.buru atuh dahar jahena engke bisi komentatorna ngamuk.jahe sok atuh emam heula jahena. Cenang.anu ngarana Boyband Hotts.µ .µ :µNaon Ambu ?µ(Sabari kaluar ti layar TV) :µIeu jahe. Reporter :µKunaon nami anjeun Syahlacin?µ Iteung :µKusabab saya alay cin.nuhunnya Ambu nuhun.si Komentator bingungeun.µ(Sabari mere jahe ka Kabayan) :µEnya-Enya abdi emam jahena. jahe.µ rter :µAnjeun yakin?µ ng :µInsya allahnya abdi mah yakin sesuatu pisan. :µUhuk-Uhuk-Uhuk.nepika kabogoh ge poho. yan :µIteung«Iteung anjeun teh Nyi Iteung pan?µ ng :µAduh anjeun sahanya abdi mah Syahlacin.jeung Nanang rek nampilkeun bakatna sora Kabaya Ujugujug serek.jeung Nanang teh jantenanu meunang janten Boyband terkenal.komentator nangtukeun saha pamenangna.Teu di sangka-sangka Kabayan.jahe.µ yan :µIteung«bener ieu mah iteung.µ jug-ujug Kabayan jeung sobatna datang tuluy nanya ka Syahlacin.

. hayu urang balik..maenya boga kabogoh siga saha eta Kabayan. cape yeuhµ ng :µTah.µ(Sabari seserian) yan :µEh«geus atuh ah.geuslah urang rek indit heula ka acara lain heula. Hotts teh keur latihan sareng koreograferna.µ yan :µTi payun nya neng Ayanti.ayeuna mah kuring jomblo.Up to you lah!µ(Sabari ninggalkeun iteung) :µHuuuuh.ehem aya anu kabeurangan yeuh.teu bareng jeung si Anangka ?µ ti :µTeu ah da tos putus jeung si eta mah.µ :µAh.enya. ti :µEh David ti mana ?µ yan :µTi tempat latihan. :µEhem.µ (Sabari neggeul suku si Kabayan make mistar) :µHampura bu korek.dangukeunnya urang teh telat lain pamalesan.!µ Isukannana.cangor maneh mah.µ(Sabari ngadelekan Syahlacin) Iteung :µEnya urang telat kunaon kitu?µ :µUhh.µ Hotts :(Latihan nari-nari.aya kasempatan keur kuring atuh«!.dua.µ :µKoreografer lain korek. buruu !µ(Sabari ngangkat mistar) :µEnya bu.tilu mulai.µ ti :µNya enya atuh sanajan nanyana ka David hungkul teu nanaon atuh da sarua. sok mulai deui latihanana.(Sabari mulai deui latihana) as tos rengse latihana.µ ng :µAsiiiiiik.enya.henteu heureuy ketang.µ ng :µAyanti.dasar jalma gelo.ceunah artis terkenal.kamu tong loba omong.Syahlacin teh artis anu kasohor. teras manehna duaan teh pa·adu omongeun.tapina si Kabayan henteu bener) :µDavid.tapi Kabayan teu bener latihanana kusabab mikiran si Iteung wae.µ :µTumben maneh pinter.eh geningan datangna kabeurangan.he·euh bener.Kabayan patepang jeung si Ayanti.µ ng :µAdeuuyy.µ :µHeh.geuslah.ng ti ti ng t ng ografer yan ng ng ografer s :µHey.meuni David wae anu di tanya ari urang jeung si Nanang teu di tanya.ku sabab Iteung datangna telat.. jabaning koreografer na teh super galak.tapi kusabab ti acara anu lain heula. hayu atuh.µ(Sabari seuri isin) .µ ti :µEnya. Koreografer :µHiji.ari maneh kunaon meuni teu bener wae titadi.you now?µ :µEnya.µ(Sabari malingkeun sirah) Pas dina acara eta Iteung teh papanggih jeung si Ayanti.

keur naon urang cemburu ka ayanti pan urang jeung ayanti geulisan urang.µ ti :µHehehe. ti :µHeh syahlacin kadieu.µ ti :µHeu maneh mah ongkoh artis terkenal.!µ ti :µNaon Syahlacin pipilueun wae ? Nya salah maneh oge teu narima david ti baheula.Ayanti jeung David teh ngan rerencangan hungkul. tos nya abdi pan artis terkenal.µ .enya urang jujur yeuh. jool sibuk kudu indit deui ka acara salanjutna. ng :µBener.µ aentos si Kabayan angkat Ayanti megat Iteung teras ngabisikeun hiji hal.david. maksadna teh si David keur dekeut ka urang.aya naon Kabayan ?Tumben nelpon ka urang?µ yan :µAi maneh teh kunaon? Ngomel-ngomel ka Ayanti? Cemburunya?µ (Raray kapedean) ng :µastagfirulohnya meuni ge·er pisan maneh the. Sanggeus kajadian eta teh Kabayan langsung nelepon Syahlacin dina telepon teh Kabayan ngomel-ngomel ka Syahlacin. Oh My God aya naon sih? Meuni siga aya sesuatunya. Ayanti teh langsung bogoh ka si kabayan. teu bogoh deui ka maneh. Ayanti ku abdi anteurkeun uih urang nunggu di mobilnya.Kumaha lanjutan caritana urang tinggal adegan ieunya.urang sabenerna bogoh keneh ka maneh. lacin :µPunteun Kabayan«µ(Suara anu lembut) yan :µAya naon?µ(Raray sarius) ng :µUrang rek menta maaf nya ka maneh.µ yan :µGeus-geus tong ribut.µ(Sabari seuri sinis) ng :µMana si David ? eweuh di lengeun didinya.Ti saprak Ayanti panggih jeung si Kabayan . Reporter :µAyanti.Teras isukana Syahlacin boga inisiatif nyemperkeun Kabayan sabari rek menta maaf.µ(Sabari narik leungeun si Iteung) ng :µIhh tong narik-narik leungeun syahlacin atuh.tapi anu kitu ge teu ngarti eta teh paribahasa..meni so pisan..ngomong-ngomong Ceunah Ayanti jeung David the nuju caketnanya?µ ti :µHmmm.ayeuna David mah aya di leungeun kuring.µ(Sabari nutup telepon) Sanggeus Kabayan nutup telepon Syahlacin teh nyadar lamun manehna teh masih bogoh ka Kabayan.µ ng :µHeh tong sok nya janten jalma teh.µ(Raray narsis) yan :µIkh.Teras Ayanti the ngadeukeutan wae si Kabayan.µ yan :µHenteu abdi jeung Ayanti mah rencang cakeut hungkul . rek kumaha oge David mah tetep bogoh ka Syahlacin salami-lamina. Syahlacin teh cemburu.µ jug-ujug Syahlacin datang. Iteung :µHalo.µ(Sabari ngungudag Ayanti) Ayanti :µPunteunnya aya urusa naon?µ rter :µAbdi si Reporter Risis Ripuh jeung Eksis.

da urang teh sabenerna Iteung punteun urang teu ngaku.µ :µTah ieu kakara iteung anu kang Kabayan kenal.yan ng yan ng anang yanti enang anang enang :µHmmm.Ayanti ngarasa sedih teras mutuskeun angkat ka luar kota.µ :µBener.bener eta teh.ahh maneh mah ngabohong.awas maneh banci.µ Di tukangeun manehna aya Ayanti anu ngadangukeun manehna dua·an ngawengkong.ketus kuya. ITEUNG SARENG KABAYAN TEH HIRUP BAHAGIA ´TAMAT·· . Ayanti :µAww.meuni kaktus pisan.µ Isukna.Teras rencana Iteung bade naon ka dieu?µ :µIteung mutuskeun rek ngiring kang Kabayan ka Kampung.punteun nya Kabayan.kusabab Iteung isin ka infotaiment.Akhirna mah kahirupan di desa balik deui siga baheula.µ(Sabari ninggalkeun Cenang jeung Nanang) :µIhh.tuh pan buuk kuring acak-acakan.µ(Sabari nabrak Cenang) :µAri maneh nakunaon nabrak kuring.Iteung jeung sobat-sobatna mutuskeun ninggalkeun dunia hiburan.µ :µSalah ari maneh lain kaktus.Iteung ngiring mulang ka desa teu puguh jeung si kabayan..µ :µAh.!µ :µOh enya-enya.Kabayan.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful