abayan mbu

abayan mbu

abayan mbu abayan mbu abayan

contoh naskah drama 7 orang KABAYAN JANTEN BOYBAND Lima taun baheula Kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuacan eta,manehna dua·an ngikrarkeun janji satia. Geus lima taun teh Kabayan balik ka kampung tapina iteung mah henteu,kunaonnya?Kieu caritana :µNyokap«!Nyokap«! Kabayan uih!yeuh mawa TV khusus keur Nyokap.µ(Gogorowokan bari lulumpatan) :µNaon ari maneh,Ambu disebat make-up,asal maneh nyahonya Kabayan,kieu-kieu teh Ambu pas keur ngora tara make up-make upan da geus geulis Ambu mah,malah panggeulisna sakampung.µ :·Huuuu,si Ambu mah da mahiwal wae lain make-up ambu,nyokap,hartina teh ema,meuni kitu ge teu apal.µ :µAh maneh mah Kabayan,di kampung siga kieu mah,mana nyaho basa anu kararitu,geuslah maneh istirahat heula,buru hurungkeun TVna,ambu bade nongton Darso.µ :µHeu si Ambu mah ari Kabayan mawa anu dipikareseup Ambu,ngabageuran Kabayan.Geus ah Kabayan bade ka Nyi Iteung heula.µ :µNyi Iteung?Yeuh Nyi Iteung mah can balik ti Jakarta.µ :µMa·enya Ambu,Nyi Iteung can balik?µ :µBener,Ambu mah tara ngabohong,jig weh sampeurkeun ka imahna aya teu.µ :µAh nya tos weh,Kabayan rek istirahat heula.µ(Asup ka kamar sabari cirambai cai panon) Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan. Cenang :µKabayan..!Kabayan..!.µ Nanang :µKabayan«..!µ Ambu :µSabar-sabar.µ(Sabari mukakeun panto) Nanang :µKabayana aya?µ Ambu :µAya sok weh lebet.µ Cenang Nanang:µasik.µ(Sabari asup ka imah Kabayan) :µHey Kabayan,gaya lah ayeuna mah geus jadi juragan,boga TV gede,hayu urang nonton TV.µ :µAh,urang oge nyaho niat maneh ka dieu,rek milu nonton TV.µ :µAhhhh.Kabayan mah terang wae niat abdi,hihihi..µ :µGeuslah maraneh naronton ditu,urang mah lieur.µ

enang abayan anang abayan

Reporter Risis:µAbdi.Ambu anu teu sabar bade ningali anakna tampil di TV diuk di harepeu TV.aduh mana si Kabayan teh.reporter Risis.yeuh nya lamun geus jadi artis mah atuh ngarana kudu alus. kuring satuju. nu penting mah urang tiasa ngiluan audisi.eh ari maneh cecep. sareng Nanang teh pamit ka Jakarta .anu aya di otak kuring teh ngan ngaran cecep hungkul.Demi nulungan sobat.Iklan naon eta.µ ..µ :µOh«he·euh nya bener.µ :(Nyepeng tarang sabari bingung mikirkeun ngaran)µNami abdi Cecep.ngaran urang jeung si Nanang teh geus alus-alus..Hayu enggal-enggal ngiringan.naha eta teh asa siga«.Ambu bade ningali ah.tapi naha beda pisan.Tos nepi di Jakarta tiluana teh langsung ngadatangan tempat audisi Boyband.satuju?µ :µAsyik.Aranjeun hoyong jadi artis? Hoyong terkenal di saluruh jagat raya? Hayu urang ngiringan audisi Boyband di Jakarta.jadi artis.Kumaha atuhnya carana supaya urang tiasa nyusul Nyi Iteung?µ(Sabari nyepengan tarang) Kabayan keur bingung mikiran kumaha carana supaya manehna bias nyusul si Iteung ka Jakarta.Cenang! Nanang! Hayu urang ka Jakarta ambeh tiasa patepang jeung si Nyi Iteung.maneh mah Kabayan.naha ngarana janten Syahlacin?µ :µAh.aya hiji iklan di TV nu sakirana tiasa nulungan maranehna.µ (Sabari manehna kaluar tina layar TV sareng ngabagikeun formulir ka Kabayan) :µWah. Cenang.µ :µBener tah Kabayan.Iteung tos ganti ngarana mereun. :µAduh.Iteungnya ?··(Sabari nunjuk-nunjuk ka TV) :µMana ? oh enya eta mah si Iteung .µ :µWasta abdi Kevin.µ :µHeu maneh mah (Sabari ngagetok tarang si Nanang).µ :µAduh.perkenalkeun heula saha aranjeun.maenya sok Iteung?Ganti ku anu leuwih keren.maneh mah nya.enang anang abayan anang enang abayan abayan anang enang u entator yan ng ng yan ng ng ng entator :µEh«eh Kabayan.ceunah rek audisi naha teu aya-aya? Tah.µ Isukana Kabayan.µ :µGeus welah teu nanaon.gening aya oge si Kabayan teh .µ :µPerkenalkeun wasta abdi David.µ (Sabari ningali TV) :µSok.µ :µOke.David jeung Kevin.sok atuh tampilkeun penampilan aranjeun.hayu urang tinggal.µ :µTah.Pamaeh dasar«µ(Sabari ngajitak tarang si Cenang) :µEnya atuh kuring teh lieur.nyaeta reporter Ripuh jeung Eksis.kabeneran pisan aya audisi jadi Boyband.Pas tiluannana keur malikir.µ :µMana? mana? Oh beneur geuningan eta Nyi Iteung.di jamin araranjeun pasti terkenal.beneur ceuk si Nanang teh.beuki geulis geuningan.

µ :µKabayan.!·· ng :µEh eta mah cirri kahas kuring.Teu di sangka-sangka Kabayan.arek nampilkeun moal.µ :µJahe jang..ah kang Kabayan mah pasti apal Iteung rek ngagentos ngaran naon ge !µ ng :µTong sok kenal atuh ieh meuni kampungan pisan!µ ng :µAri maneh Iteung sombonglah ayeuna mah geus jadi artis teh.µ rter :µKumaha tanggepan anjeun ka Boyband Hotts anu pendatang anyar tapina tiasa naek daun?µ ng . Ambu teh langsung mere jahe ka si Kabayan.µ jug-ujug Kabayan jeung sobatna datang tuluy nanya ka Syahlacin.µ yan :µIteung«bener ieu mah iteung. anjeun sadaya ge pasti bingung.komentator nangtukeun saha pamenangna.µ(Sabari mere jahe ka Kabayan) :µEnya-Enya abdi emam jahena.abdi tiada tandinganana.yan u yan u yan u ng entator ng entator s Pas Kabayan .µ ng :µAstaghfirulohnya.µ(Sabari ngaharewos ka ceuli si Kabayan) :µBuru.buru atuh dahar jahena engke bisi komentatorna ngamuk.µ :µHehh!!! (Sabari nenggeul meja) :µTuh pan bener ceuk si Cenang. jahe.µ :µNaon Ambu ?µ(Sabari kaluar ti layar TV) :µIeu jahe.µ rter :µAnjeun yakin?µ ng :µInsya allahnya abdi mah yakin sesuatu pisan.µ ng :µKeun welah. Reporter :µKunaon nami anjeun Syahlacin?µ Iteung :µKusabab saya alay cin.anu ngarana Boyband Hotts.Cenang .tong di turutan.nuhunnya Ambu nuhun.µ .µOMG menurut abdi mah nya.µ :µNuhun bu!!!µ(Sabari ngabentuk formasi) Sanggeus audisina rengse.jeung Nanang rek nampilkeun bakatna sora Kabaya Ujugujug serek.si Komentator bingungeun. yan :µIteung«Iteung anjeun teh Nyi Iteung pan?µ ng :µAduh anjeun sahanya abdi mah Syahlacin.jahe. Cenang.jahe sok atuh emam heula jahena.nepika kabogoh ge poho.hararese kitu oge. :µUhuk-Uhuk-Uhuk.jeung Nanang teh jantenanu meunang janten Boyband terkenal.Kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji acara. hayu urang tinggal adegana.µ(sabari asup deui ka layar TV) :µEnya sami-sami.

teu bareng jeung si Anangka ?µ ti :µTeu ah da tos putus jeung si eta mah.meuni David wae anu di tanya ari urang jeung si Nanang teu di tanya.Kabayan patepang jeung si Ayanti.µ yan :µTi payun nya neng Ayanti.enya.µ :µKoreografer lain korek. jabaning koreografer na teh super galak.µ(Sabari ngadelekan Syahlacin) Iteung :µEnya urang telat kunaon kitu?µ :µUhh. cape yeuhµ ng :µTah.µ (Sabari neggeul suku si Kabayan make mistar) :µHampura bu korek.aya kasempatan keur kuring atuh«!.ku sabab Iteung datangna telat.ehem aya anu kabeurangan yeuh.µ :µAh. hayu atuh.dangukeunnya urang teh telat lain pamalesan.Up to you lah!µ(Sabari ninggalkeun iteung) :µHuuuuh.maenya boga kabogoh siga saha eta Kabayan.µ(Sabari seserian) yan :µEh«geus atuh ah.!µ Isukannana..dasar jalma gelo..µ ng :µAdeuuyy.µ ti :µNya enya atuh sanajan nanyana ka David hungkul teu nanaon atuh da sarua.geuslah urang rek indit heula ka acara lain heula.µ Hotts :(Latihan nari-nari.tilu mulai. Hotts teh keur latihan sareng koreograferna.he·euh bener.dua.ayeuna mah kuring jomblo. :µEhem. sok mulai deui latihanana. ti :µEh David ti mana ?µ yan :µTi tempat latihan.µ(Sabari seuri isin) .you now?µ :µEnya.henteu heureuy ketang.Syahlacin teh artis anu kasohor.kamu tong loba omong.µ ng :µAyanti.µ ti :µEnya.µ :µHeh.tapi Kabayan teu bener latihanana kusabab mikiran si Iteung wae.µ ng :µAsiiiiiik.(Sabari mulai deui latihana) as tos rengse latihana. Koreografer :µHiji.cangor maneh mah.tapi kusabab ti acara anu lain heula.tapina si Kabayan henteu bener) :µDavid.ng ti ti ng t ng ografer yan ng ng ografer s :µHey.geuslah. hayu urang balik.µ :µTumben maneh pinter. buruu !µ(Sabari ngangkat mistar) :µEnya bu.enya.ceunah artis terkenal. teras manehna duaan teh pa·adu omongeun.ari maneh kunaon meuni teu bener wae titadi.eh geningan datangna kabeurangan.µ(Sabari malingkeun sirah) Pas dina acara eta Iteung teh papanggih jeung si Ayanti..

µ yan :µHenteu abdi jeung Ayanti mah rencang cakeut hungkul .david.!µ ti :µNaon Syahlacin pipilueun wae ? Nya salah maneh oge teu narima david ti baheula.µ yan :µGeus-geus tong ribut.µ aentos si Kabayan angkat Ayanti megat Iteung teras ngabisikeun hiji hal.keur naon urang cemburu ka ayanti pan urang jeung ayanti geulisan urang.. Ayanti teh langsung bogoh ka si kabayan.Ti saprak Ayanti panggih jeung si Kabayan .enya urang jujur yeuh.meni so pisan. teu bogoh deui ka maneh.µ . Oh My God aya naon sih? Meuni siga aya sesuatunya.µ ti :µHehehe. Sanggeus kajadian eta teh Kabayan langsung nelepon Syahlacin dina telepon teh Kabayan ngomel-ngomel ka Syahlacin. Syahlacin teh cemburu. rek kumaha oge David mah tetep bogoh ka Syahlacin salami-lamina.µ(Sabari seuri sinis) ng :µMana si David ? eweuh di lengeun didinya. ti :µHeh syahlacin kadieu.Kumaha lanjutan caritana urang tinggal adegan ieunya.aya naon Kabayan ?Tumben nelpon ka urang?µ yan :µAi maneh teh kunaon? Ngomel-ngomel ka Ayanti? Cemburunya?µ (Raray kapedean) ng :µastagfirulohnya meuni ge·er pisan maneh the.tapi anu kitu ge teu ngarti eta teh paribahasa.. lacin :µPunteun Kabayan«µ(Suara anu lembut) yan :µAya naon?µ(Raray sarius) ng :µUrang rek menta maaf nya ka maneh.urang sabenerna bogoh keneh ka maneh.µ(Raray narsis) yan :µIkh.ngomong-ngomong Ceunah Ayanti jeung David the nuju caketnanya?µ ti :µHmmm. Iteung :µHalo. ng :µBener.µ(Sabari narik leungeun si Iteung) ng :µIhh tong narik-narik leungeun syahlacin atuh.µ(Sabari ngungudag Ayanti) Ayanti :µPunteunnya aya urusa naon?µ rter :µAbdi si Reporter Risis Ripuh jeung Eksis.Teras isukana Syahlacin boga inisiatif nyemperkeun Kabayan sabari rek menta maaf.Teras Ayanti the ngadeukeutan wae si Kabayan. Ayanti ku abdi anteurkeun uih urang nunggu di mobilnya.µ ti :µHeu maneh mah ongkoh artis terkenal. maksadna teh si David keur dekeut ka urang.µ(Sabari nutup telepon) Sanggeus Kabayan nutup telepon Syahlacin teh nyadar lamun manehna teh masih bogoh ka Kabayan. Reporter :µAyanti.ayeuna David mah aya di leungeun kuring.µ jug-ujug Syahlacin datang.µ ng :µHeh tong sok nya janten jalma teh.Ayanti jeung David teh ngan rerencangan hungkul. jool sibuk kudu indit deui ka acara salanjutna. tos nya abdi pan artis terkenal.

awas maneh banci.µ(Sabari nabrak Cenang) :µAri maneh nakunaon nabrak kuring.µ(Sabari ninggalkeun Cenang jeung Nanang) :µIhh.yan ng yan ng anang yanti enang anang enang :µHmmm.Teras rencana Iteung bade naon ka dieu?µ :µIteung mutuskeun rek ngiring kang Kabayan ka Kampung.Kabayan.µ :µAh.Iteung jeung sobat-sobatna mutuskeun ninggalkeun dunia hiburan.Ayanti ngarasa sedih teras mutuskeun angkat ka luar kota.Iteung ngiring mulang ka desa teu puguh jeung si kabayan.bener eta teh..kusabab Iteung isin ka infotaiment.ketus kuya.meuni kaktus pisan.tuh pan buuk kuring acak-acakan.µ :µBener.punteun nya Kabayan. Ayanti :µAww.Akhirna mah kahirupan di desa balik deui siga baheula.µ :µSalah ari maneh lain kaktus.da urang teh sabenerna Iteung punteun urang teu ngaku. ITEUNG SARENG KABAYAN TEH HIRUP BAHAGIA ´TAMAT·· .µ Di tukangeun manehna aya Ayanti anu ngadangukeun manehna dua·an ngawengkong.ahh maneh mah ngabohong.!µ :µOh enya-enya.µ Isukna.µ :µTah ieu kakara iteung anu kang Kabayan kenal.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful