SKKJ 05/04/002(01

)

Pengetua, Sek. Men. Keb. (A) Almashoor (L) Medan Lim Cheng Teik, Jalan Burma 10250, Georgetown. 5 May 2009

Tuan,

Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas

Merujuk perkara di atas, Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping

2. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.

Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.

………………………………. terima kasih. Jalan Huton.Sekian. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Guru Besar. Sek. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. 24 Mac 2010 . 10050. HJ MOHHAMMAD AZMI B. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. Khas Jalan Hutton. Pend. (TN. Keb. Pulau Pinang.

Tuan. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Tarikh Masa Tempat : 15 April 2010 : 8. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Sekian. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih. (En. terima kasih. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan Lawatan Sekitar Pulau Pinang. Sehubungan dengan itu.00 pagi-12 tengah hari : Sekitar Pulau Pinang 2. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sekitar Pulau Pinang Merujuk perkara di atas. Yacob Bin Shamsudin) Guru Besar . ………………………………. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.

pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan. Georgetown. Sek. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. 5 May 2009 Tuan.Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. Sehubungan dengan itu. Men. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas Merujuk perkara di atas. Keb Penang Free Jalan Masjid Negeri 11600. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping 2. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Pengetua. .

(TN. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih. HJ MOHHAMMAD AZMI B. Sekian. ………………………………. terima kasih. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran . “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful