SKKJ 05/04/002(01

)

Pengetua, Sek. Men. Keb. (A) Almashoor (L) Medan Lim Cheng Teik, Jalan Burma 10250, Georgetown. 5 May 2009

Tuan,

Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas

Merujuk perkara di atas, Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping

2. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.

Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.

Keb. ………………………………. Jalan Huton. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Sek. Pulau Pinang. 10050. 24 Mac 2010 . Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Guru Besar.Sekian. HJ MOHHAMMAD AZMI B. Pend. (TN. terima kasih. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. Khas Jalan Hutton.

………………………………. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Tarikh Masa Tempat : 15 April 2010 : 8. (En. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sekitar Pulau Pinang Merujuk perkara di atas. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Sekian. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan Lawatan Sekitar Pulau Pinang. Yacob Bin Shamsudin) Guru Besar .Tuan. terima kasih. Sehubungan dengan itu.00 pagi-12 tengah hari : Sekitar Pulau Pinang 2.

Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. . Men. 5 May 2009 Tuan. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Pengetua. Keb Penang Free Jalan Masjid Negeri 11600. Sehubungan dengan itu. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas Merujuk perkara di atas. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping 2. Georgetown.Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. Sek.

Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. terima kasih. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. ………………………………. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran . (TN. Sekian. HJ MOHHAMMAD AZMI B.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful