surat pinjam bas

SKKJ 05/04/002(01

)

Pengetua, Sek. Men. Keb. (A) Almashoor (L) Medan Lim Cheng Teik, Jalan Burma 10250, Georgetown. 5 May 2009

Tuan,

Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas

Merujuk perkara di atas, Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping

2. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.

Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.

Keb. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Pulau Pinang. Khas Jalan Hutton. Jalan Huton. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. HJ MOHHAMMAD AZMI B. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Guru Besar. (TN. terima kasih. 10050. 24 Mac 2010 . Sek. ………………………………. Pend.Sekian.

………………………………. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan. Sehubungan dengan itu. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Tarikh Masa Tempat : 15 April 2010 : 8. Sekian. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan Lawatan Sekitar Pulau Pinang. (En. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sekitar Pulau Pinang Merujuk perkara di atas. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Yacob Bin Shamsudin) Guru Besar .00 pagi-12 tengah hari : Sekitar Pulau Pinang 2. terima kasih.Tuan.

Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8. Sek. 5 May 2009 Tuan. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Pengetua. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas Merujuk perkara di atas. Georgetown. Sehubungan dengan itu. Men. .Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping 2. Keb Penang Free Jalan Masjid Negeri 11600.

Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih. (TN. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa.Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. HJ MOHHAMMAD AZMI B. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran . Sekian. terima kasih. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. ……………………………….

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful