SKKJ 05/04/002(01

)

Pengetua, Sek. Men. Keb. (A) Almashoor (L) Medan Lim Cheng Teik, Jalan Burma 10250, Georgetown. 5 May 2009

Tuan,

Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas

Merujuk perkara di atas, Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping

2. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.

Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.

Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Guru Besar. HJ MOHHAMMAD AZMI B. 10050. terima kasih. 24 Mac 2010 . (TN. Sek. Keb. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Pulau Pinang. ………………………………. Pend. Khas Jalan Hutton. Jalan Huton.Sekian. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa.

(En.00 pagi-12 tengah hari : Sekitar Pulau Pinang 2.Tuan. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Tarikh Masa Tempat : 15 April 2010 : 8. Sekian. terima kasih. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan Lawatan Sekitar Pulau Pinang. Yacob Bin Shamsudin) Guru Besar . Sehubungan dengan itu. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sekitar Pulau Pinang Merujuk perkara di atas. ……………………………….

Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Pengetua.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping 2. Keb Penang Free Jalan Masjid Negeri 11600. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8.Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. . Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas Merujuk perkara di atas. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan. Sehubungan dengan itu. Men. Sek. 5 May 2009 Tuan. Georgetown.

Sekian. HJ MOHHAMMAD AZMI B. (TN. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. ………………………………. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. terima kasih. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful