SKKJ 05/04/002(01

)

Pengetua, Sek. Men. Keb. (A) Almashoor (L) Medan Lim Cheng Teik, Jalan Burma 10250, Georgetown. 5 May 2009

Tuan,

Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas

Merujuk perkara di atas, Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping

2. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.

Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.

10050. Keb. Khas Jalan Hutton. (TN. Pulau Pinang. Sek. HJ MOHHAMMAD AZMI B. Jalan Huton. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. 24 Mac 2010 . “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.Sekian. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Guru Besar. terima kasih. ………………………………. Pend.

………………………………. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sekitar Pulau Pinang Merujuk perkara di atas. Sekian. Yacob Bin Shamsudin) Guru Besar . Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.Tuan.00 pagi-12 tengah hari : Sekitar Pulau Pinang 2. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Tarikh Masa Tempat : 15 April 2010 : 8. Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan Lawatan Sekitar Pulau Pinang. (En. Sehubungan dengan itu. terima kasih.

Kelas Pendidikan Khas Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa akan mengadakan lawatan sambil belajar pada 27 Jun 2009. . Memohon Menggunakan Bas Sekolah Untuk Lawatan Sambil Belajar Kelas Pendidikan Khas Merujuk perkara di atas. Sehubungan dengan itu. Men. Sek. 5 May 2009 Tuan. Georgetown. pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan penggunaan bas supaya lawatan sambil belajar ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan.00 pagi-6 Petang : Zoo Taiping 2. Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran SKKJ 05/04/002(01) Pengetua.Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa. Butiran lawatan adalah seperti berikut: Masa Tempat : 8. Keb Penang Free Jalan Masjid Negeri 11600.

Sk Jabatan Pelajaran Pulau Pinang u/p Unit Pentadbiran . HJ MOHHAMMAD AZMI B. Sekian. (TN. “BERKHDIMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. ………………………………. terima kasih. HJ OMAR) Guru Besar Sekolah Kebangsaan Kampong Jawa.Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.