Anda di halaman 1dari 1

TJKOZTAT

(SZLK RSZRE)

1. A foglalkozs hetente egy alkalmat vesz ignybe, melynek idtartama: 45 perc. 2. Az ra felptse ltalnos ravzlat (a foglalkozs alatt nem csak kizrlag orientlis tnc mozdulatokat tanulnak a gyermekek): - Bemelegts (testi-lelki rhangolds a tncra) jtkkal egybektve - Kzponti rsz: * ismtls * j anyag (mozdulat s/vagy koreogrfia) - Levezets jtkkal egybektve: ssztnc s/vagy nyjts 3. Krem a Szlket az ra kezdsnek s befejezsnek pontos betartsra. Az ra kezdetekor a gyerekek legyenek tltzve a teremben, a vgre pedig krem, pontosan jjjenek vissza a gyermekkrt. 4. Szksges felszerels: pl, nadrg, zokni vagy tornapapucs, esetleg cspre kthet kend vagy sl. (Kezdetben krem, ne hasznljon a gyermek csrgkendt). 5. Krem, gyeljenek arra, hogy a gyerekek a foglalkozs eltt legalbb 1 rval semmilyen szilrd tpllkot ne fogyasszanak, azonban mindenkppen a hozzanak magukkal sznsavmentes svnyvizet, hogy az esetleges folyadkvesztesget ptolni tudjk. Az rn tilos a rggumizs! 6. Abban az esetben, ha az ra valamely okbl kifolylag elmaradna, akkor a megadott telefonszmon rtestem nket. 7. radj: 900 Ft/alkalom, azonban lehetsg van kedvezmnyes brletvsrlsra is, mely 3.200 Ft (4 alkalom), ez a megvsrlstl szmtva 6 htig rvnyes. 8. Az ltzben hagyott trgyakrt felelssget nem vllalok.
Figyelem! Mieltt j edzsprogramba kezd, minden esetben krje ki kezelorvosa vlemnyt! Az orientlis tnc is, mint minden tudatosan vgzett s szakszeren vezetett mozgsforma, j hatssal van az egszsgre, azonban nem helyettesti az orvosi kezelst. A hastnc tanfolyamon mindenki sajt felelssgre vehet rszt! (Gyermek esetben a szl felelssgre.)

Budapest, ____________________________________ Dobos Krisztina Mirjam (MIRA) Gyermek orientlis tnc- s hastnc-oktat 06-20/9975-426 www.mirahastanc.hu mira.dk@gmail.com

A gyermek szemlyes adatai: Nv: Cm (nem ktelez): Szl neve s telefonszma: letkor: A fentieket tudomsul vettem s elfogadom: _____________________________________ Szl alrsa
A tjkoztat 2 pldnyban kszlt. Az 1. pldny a szl, a 2. pldnyt kitltve szveskedjenek visszajuttatni a rszemre, a gyermek hozza magval az els foglalkozsra.