Anda di halaman 1dari 1

Allohumma sholli wa sallim ala Sayyidina wa maulana muhammadin Adadama fiilmillahi sholatan Daimatan bidawamim mulkillahi..

Elingono copote nyowo iku loro...... Nyowo mangkat neng akhirat saking dunyo... Kari badan lumah lumeh eneng kloso... Sedulur akeh sanak kadang kang podho teko...

Den adusi den sholati kaji jowo..... Sak untoro dipikul nyang siti loyo... Den pendemi den tutupi blabak nongko... Mayit ijen kilang kiling tanpo konco...

Nyowo tilik maring badan den telung dino... Nyowo bali karo nangis keronto-ronto.. Ileng-ileng mumpung urip ojo bungah-bungah.. Nang akhirat siro bakal nemu susah..

Neng akhirat siro bakal biso nemu... Opo wae lelakonmu bakal ketemu.. Mulo podho ayo sholat limang wektu... Ben ketemu karo Gusti pengeranmu....