P. 1
Folio Kerjaya Saya

Folio Kerjaya Saya

|Views: 1,024|Likes:
Dipublikasikan oleh Syazwan Brown

More info:

Published by: Syazwan Brown on Mar 06, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/08/2014

pdf

text

original

Folio Kerjaya Saya

NAMA : Muhammad Syazwan bin Johari KELAS : 5 Bestari

Folio Kerjaya Saya

Ayah saya juga mempunyai pelbagai kemahiran dalam bidang ini dan oleh kerana itu. saya boleh memohon kerja di pelbagai tempat. Masa depan saya juga dijamin untuk menjadi cerah. saya amat tertarik dengan elektronik.i. saya telah bertekad untuk mempelajari lebih lagi tentang elektronik. diploma atau ijazah yang berkaitan dengan Jurutera Elektronik Terdapat pelbagai pusat pengajian yang menawarkan saya kursus ini untuk dipelajari. Prospek masa depan kerjaya yang saya minati di Malaysia Jika saya mengambil jurusan Jurutera Elektronik ataupun Electrical Engineering . Sejak kecil lagi. Sejak daripada itu. iii. Antaranya adalah : *Universiti Teknologi Malaysia *Universiri Tun Hussein Onn *Universiti Teknologi Mara . saya telah didedahkan dengan pelbagai objek-objek yang berunsurkan elektronik. Projek elektronik pertama saya hanya melibatkan sebiji LED dengan bateri 9v dan beberapa gulung wayar. Kolej atau universiti yang menawarkan latihan. kursus. Kerjaya yang saya minati Saya ingin menjadi seorang Jurutera Elektronik. ii.

Nota-nota yang berkaitan dengan jurusan saya juga mudah didapati di lawan sesawang. Selain itu. kos program pendidikan sepanjang hayat pasti dapat dikurang kerana terdapat biasiswa yang ditawarkan oleh badanbadan berkanun dan swasta. Kemudahan program pendidikan sepanjang hayat yang ditawarkan oleh badan-badan berkanun dan swasta jika anda ingin bekerja sambil belajar Jika saya ingin bekerja sambil belajar. . dari segi kewangan pula. pelbagai kemudahan program pendidikan sepanjang hayat ditawarkan oleh badan-badan berkanun dan swasta.*Universiti Selangor (UniSEL) *HELP University College *Pusat Teknologi dan Pengurusan Lanjutan (PTPL) Shah Alam *Kolej Universiti Insaniah iv.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->