P. 1
Drama Bahasa Jawa

Drama Bahasa Jawa

|Views: 240|Likes:
Dipublikasikan oleh Kakek Rahman Rohmatulloh Alaih

More info:

Published by: Kakek Rahman Rohmatulloh Alaih on Mar 12, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/14/2012

pdf

text

original

DRAMA BAHASA JAWA

Drama niki didamel kangge syarat melu uijan Praktik Bahasa Jawa

Pangracik 1. Agung Hardianto 2. Rio Arismawanto (IXC/01) (IXC/01)

SMP NEGERI 1 DAMPIT JL. GUNUNGJATI NO. 33 2012

H. M. Kaliyan niku wonten kasempatan niki kula ngaturaken matur sembah nuwun marang: 1) Sri Mulyani Puji Hastuti.Pd. Nggih puniko kale drama niku ingkang adoh dugi kesempurnaan. Kerana welas saha asihe Gusti. Kaliyan niku prangcarik pengarepaken kritik lan saran ingkang inovatif ingkang kasempurnaan drama niki. guru pembimbing 2) Drs. Pangracik .PURWAKA Kawula nuwun Puji syukur ing ngarsaning Gusti ingkang Maha Welas tuwin Maha Asih. Drama niki saget terlaksana kaliyan dukungan dugi pihak-pihak. Mboten wonten gading ingkang mboten retak.Si. Ali Arifin. M. Kepala SMP Negeri 1 Dampit 3) Tiyang sepah ingkang sampun menehi dukungan lan motivasi 4) Rencang-rencang kang sampun menehi saran lan masukan. pangracik saged ngerampungaken pangrakiting ”Drama”. S.

gelangmu kok apik? : Wong jik tas tuku. Dika! : Wa’alaykum salam. : Owh. wis suwe. Dika Aldi Dika Aldi : Di. Ono opo? : Gelangku ilang mbok jupuk tah? : Orai? : Sing genah? (Wis suwe engkel-engkelan Aldi kait eling gelang ndek kesake) . Ka.KELANGAN GELANG (Sore-sore Aldi lan Dika arepe budhal maghriban wonten musholla) Aldi Dika Aldi Dika Aldi : Assalamualaikum. Ka. Opo Di? : Ayo budhal sembayang! : Ayo! : Ayo wis! (Aldi lan Dika budhal maghriban ing musholla) Dika Aldi Dika : Gelangmu anyara Di? : Ora. engkok ilang! (Mene isuke Aldi bingung nggoleki gelange) Aldi Dika Aldi Dika Aldi : Assalamualaikum. Dika! : Wa’alaykum salam. : Oleh di siliha? : Ojo. (Pas penak omong-omongan ndek langgar wis qomat) Aldi Dika : Ayo cepetan wis qomat! : Iyo. ayo! (Sawise maghriban Aldi lan Dika mandhek sik ning pos ronda.

Aldi Dika Aldi : Ya Allah .. lha iki? : mulakne di eling-eling dhisek ojo langsung nuduh kancane! : Sepurane! (Ali lan Dika bali nang omahe dhewe-dhewe karo kudu ngguyu) .

mmmmmmmmmmmmm ii . 2012.Si.Pd. Mengetahui Kepala SMP Negeri 1 Dampit Drs. Pembimbing. NIP. SRI MULYANI PUJI HASTUTIK. TRI PUSPANDARI NIP. S. NIP. H. M. M.LEMBAR PENGESAHAN Drama niki dirampungaken tanggal …………………………………. Wali Kelas IXC Dra. ALI ARIFIN.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->