Program Kutu Pintar

RM121 RM4.8 JUTA!!!
Program Ini Khas Untuk Orang Yang Inginkan Income Lebih. Modal sekali seumur hidup (RM121.00) Duit dapat berkali-kali (Setiap Minggu)

# IA BUKAN SKIM CEPAT KAYA. # BUKAN SKIM PYRAMID / ALI BABA. # BUKAN SKIM PELABURAN INTERNET / E-GOLD. # BUKAN E-DAGANG / MLM / SISTEM METRIX. # BUKAN JUALAN LANGSUNG / E-BOOK. # TIADA RISIKO. # TIADA LAGI MAINTAIN BULANAN. # TIADA JUAL DAN BELI BARANG. # TIADA LAGI ISTILAH UPLINE / DOWNLINE. # YANG PALING PENTING ADA SYARIKAT YANG MENGURUSKAN, ADA LESEN & HALAL/SAH DISISI UNDANG-UNDANG. Program ini mendapat sokongan KPDN & HEP Malaysia, lihat POTENSI PROGRAM dalam majalah POTENSI di bawah. TIADA RUGINYA ANDA MENGKAJI PROGRAM INI KALAU TIDAK PASTI ATAU UNTUK PENJELASAN HUBUNGI atau SMS ke:

BAIZURA :- 014 222 7970 http://programkutupintar.blogspot.com/

CARA PENYERTAAN

Dapatkan dari PEJABAT / WAKIL POS berdekatan:
o

WANG POS bernilai RM10 sebanyak 11 keping; kemudian o 8 keping WANG POS, tuliskan setiap satu WANG POS dengan nama peserta 1,2,3,4,5,6,7,8 pada ruangan BAYAR KEPADA. (Jumlah = RM80.00) o 2 keping WANG POS, tuliskan NAMA PENGENAL di ruangan BAYAR KEPADA. (Jumlah RM20.00) o 1 keping WANG POS, tuliskan WANG POS terakhir di ruangan BAYAR KEPADA ke EIGHT AUGUST RESOURCES sebagai kos pengurusan. (Jumlah RM10.00)

SAMPUL POS EKSPRESS

Dapatkan sampul-sampul berikut di PEJABAT / WAKIL POS berdekatan
o

Surat POS EKSPRESS kecil berharga RM2.50 o Surat POS EKSPRESS kecil (220mm X 110 mm), tuliskan NAMA ANDA diruangan KEPADA dan (tuliskan no. tel. jika ada), masukkan kesemua WANG POS dan BORANG PENYERTAAN ke dalam sampul ini. JANGAN TUTUP SAMPUL INI, masukkan sahaja ke dalam Surat POS EKSPRESS sederhana (229mm X 162 mm) Surat POS EKSPRESS sederhana berharga RM 3.00 o Surat POS EKSPRESS sederhana (229mm X 162 mm), tuliskan nama dan alamat syarikat EIGHT AUGUST RESOURCES, P.O. BOX 10235, 50708 KUALA LUMPUR di ruangan KEPADA dan NAMA ANDA di ruangan DARIPADA, TUTUP SAMPUL SURAT INI, tanggalkan kod penampal berwarna

o

kuning (Untuk Simpanan Pengirim)

POS EKSPRESS
Kemudian poskan Sampul Surat POS EKSPRESS sederhana yang telah diisi dengan sampul POS EKSPRESS kecil dalam peti POS EKSPRESS (Warna Kuning).

TUGAS ANDA
Borang Penyertaan Ahli Baru
• •

Tunggu penerimaan semula Surat POS EKSPRESS kecil (220mm X 110 mm) berisi BORANG PENYERTAAN di mana nama anda di level 8. Buat salinanan BORANG PENYERTAAN di mana nama anda di level 8 dan isikan nama anda di bahagian PENGENAL. Kenalkan kepada rakan-rakan atau sesiapa sahaja yang ingin menyertai program ini. (kalau 5 orang yang menjadi peserta, lihatlah jadual disertakan), Kalau lebih atau kurang anda bolehlah kira sendiri potensi sumbangan yang akan diperolehi.

Cari Kenalan & Sahabat Perkenalkan kepada 5 orang rakan,

• •

Anda akan menerima dua WANG POS RM10.00 sebagai pengenal bagi setiap peserta baru. (Jumlah RM10.00 x 2 x 5 orang = RM100.00) dan RM10.00 bagi kedudukan level 8. (Jumlah RM10.00 x 5 = RM50.00). Jumlah keseluruhan RM150.00. Wang bagi menyertai program ini RM121.00 ditambah wang salinan semula dan ++ = kurang dari RM150.00. Jadi ikhlaskan wang anda sebagai peserta. Jangan ingatkan rugi tanpa berusaha. Tiada dakwaan tentang sumber datangnya wang kerana ada bukti WANG POS dari rakan-rakan peserta.

EIGHT AUGUST RESOURCES

Dari POTENSI Edisi 4' 08
Kenapa Program Ini Berjaya
o o

Dr Thokha Muhammad

o

o

Ramai yang memerlukan sumber kewangan bagi meneruskan kehidupan. Inilah salah satu cara untuk meningkatkan ekonomi rakyat Malaysia. Tak rugi memperkenalkan pada rakan kerana anda akan menerima sumbangan sebagai PENGENAL dan tentunya rakan anda amat berterima kasih kerana memperkenalkan sistem ini. Yang penting tiada PENIPUAN kerana wang anda, andalah yang uruskan sendiri kepada kepada siapa yang hendak diberikan. Begitu juga dengan WANG POS yang diterima adalah di atas nama anda, tiada siapa boleh ambil alih. Tukarkan sahaja di POS Malaysia atau di Bank. WANG POS dan urusan POS Malaysia, dijamin oleh kerajaan Malaysia.