Anda di halaman 1dari 1

PRACTIC N STRINTATE

Facultatea de Inginerie Mecanic, n colaborare cu Departamentul ERASMUS din cadrul Universitii Transilvania din Braov anun organizarea unui concurs pentru selectarea studenilor care s efectueze practica productiv de 3 luni n strintate, pe perioada verii anului 2012, 1.0730.09.2012, practic finanat prin programul european ERASMUS.

Firmele care au fost contactate pentru acord : Firma Mahle -Stuttgart (1-2 locuri) Firma Hyundai Motor Europe Rsselsheim ( 1-2 locuri sisteme de injectie) Firma "Hofer Powertrain" Lenting, (1- 2 locuri -motor, sisteme de ungere) Firma Opel + GM Powertrain Europe,Adam Opel GmbHRsselsheim,( 2-3 locuri) Firma MTU Friedrichshafen GmbH (1-2 locuri) Firma Continental Regensburg, (1-2 locuri)
GRUPURI INT: studeni din anii III sau Master I de la programele de studii ale Facultii de Inginerie Mecanic. Activitate: practic productiv la firme n domeniul proiectrii, cercetrii i fabricaiei de automobile sau a unor componentelor mecanice. CRITERII DE SELECIE: Studeni integraliti; Rezultatele profesionale bune, medie peste 7 50; Fluen n limba rii gazd sau cel puin n limba engleza; Cunotine n domeniul calculatorului: abiliti de proiectare n programe informatice CAD/CAE; Experien n mnuirea aparaturii i echipamentelor de cercetare din laboratoarele facultatii; Abiliti de comunicare nivel bun i foarte bun i abiliti pentru munca n echip; Motivaie pentru a desfura activiti n cadrul aplicaiilor tehnice inginereti. DOSARUL DE NSCRIERE VA CONINE: 1. Cerere de nscriere la concurs. Inscrierea se face pe site la adresa http://socrates.unitbv.ro/. Ca urmare a inscrierii pe site rezulta si cererea. De asemenea cererea se poate obtine in format electronic la adresa http://www.unitbv.ro/erasmus/studentioutgoing.aspx. Inscrierea pe site este obbligatorie. 2. Scrisoare de intenie (Ro si limba tarii gazda) 3. Foaie matricola (Ro si limba tarii gazda) 4. Atestat de cunoatere a limbii strine ( se da un test de limba, obligatoriu, conform planificarii facute de Oficiul ERASMUS al UTBv ) 5. CV format Europass (Ro si limba tarii) se descarca de la adresa http://www.unitbv.ro/erasmus/studentioutgoing.aspx 6. Recomandri profesori ( opional) (Ro si limba tarii) Doritorii care respect grupul int i criteriile de selecie sunt ateptai la interviu. Interviul cu reprezentantul firmelor are loc in ziua de 24.04.2012 ora 10 in sala INA (corpul N ) i este eliminatoriu. Pentru interviu vei pregti documentele 1, 4 i 5 i dup confirmarea seleciei pe celelalte. Inscrieti-v urgent pe site-ul ERASMUS pn in 16.03.2012 i susinei testul de limb programat pe 24.03.2012. Alte date la responsabilul cu activitatea de practic Conf.dr.ing.Veneia Sandu. Adresa de contact, e-mail: sandu@unitbv.ro