P. 1
Kerja Khusus Sej T3 2012

Kerja Khusus Sej T3 2012

|Views: 2,604|Likes:
Dipublikasikan oleh Hasfarinah Bt Abu Hassan

More info:

Published by: Hasfarinah Bt Abu Hassan on Apr 06, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/22/2013

pdf

text

original

PENGHARGAAN

.Azira Bt Che Othman kerana membantu memberI saya maklumat yg lengkap pasal kerja khusus ini.Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada cikgu saya Pn.Selain itu saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada ibubapa saya iaitu Pn Hasfarinah dan En Mohd Fauzi kerana member i sokongan kepada saya membuat kerja khusus ini dan juga kepada kawankawan saya iaitu Anis Asyiqeeen.Anis Hakimah dan yang lain-lain kerana berkongsi maklumat bersama saya walaupun apa jua keadaan.

SENARAI KANDUNGAN 3.SENARAI KANDUNGAN PERKARA 1.PENGHARGAAN 4.HASIL KAJIAN 7.OBJEKTIF KAJIAN 5.TOPIK 2.RUMUSAN 8.LAMPIRAN 9.RUJUKAN M\S .KAEDAH KAJIAN 6.

Objrktif Kajian .

.

kaedah kajian .

di dalam buku itu terdapat beberapa jenis labu sayong.Saya mencari makmulmat melalui buku ilimiah.Saya telah pergi ke Kuala Kangsar bersama kawan-kawan saya dan melihat cara menbuat labu sayong.Saya menemuh ramah seorang penduduk yang berkerja sebagai pembuat labu sayong .Selain itu juga saya menggunakan kaedah lawatan di Kuala Kangsar.Terdapat beberapa kaedah kajian antaranya ialah temu ramah. saya membuat rujukan di perpustakaan awam.Seterusnya.Selain itu saya juga melayari internet untuk mengetahui tentang labu sayong.Saya menanya kan pelbagai soalan contohnya ialah cara membuat labu sayong.Nama beliau ialah En Ridzuan Bin Hamli.Kami melihat mereka menggunakan kaedah moden untuk membuat labu sayong ini. .

Hasil Kajian .

.

rumusan .

Saya telah mempelajari sesuatu tentang labu sayong ialah kita boleh meningkatkat rasa cinta kepada Negara kita.pengajaran dannilai yang telah saya pelajari.Ketika menjalankan kerja kursus ini.Saya amat bersyukur kerana telah menyelesaikan Kerja Kursus Sejarah dalam tempohmasa yang ditetapkan.banyak pengetahuan.Kita juga dapat mengetahui cara-cara masyarakat kita berniaga pada zaman kini . Selain itu juga ia juga mengalakkan minat kita dalam bidang perniagaan.Selain itu ia juga memberi pendedahan tentang kegiatan ekonomi masyarakat tempatan.

Lampiran .

Jmn Jmn .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->