P. 1
Kerja Khusus Sej T3 2012

Kerja Khusus Sej T3 2012

|Views: 2,604|Likes:
Dipublikasikan oleh Hasfarinah Bt Abu Hassan

More info:

Published by: Hasfarinah Bt Abu Hassan on Apr 06, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/22/2013

pdf

text

original

PENGHARGAAN

.Anis Hakimah dan yang lain-lain kerana berkongsi maklumat bersama saya walaupun apa jua keadaan.Selain itu saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada ibubapa saya iaitu Pn Hasfarinah dan En Mohd Fauzi kerana member i sokongan kepada saya membuat kerja khusus ini dan juga kepada kawankawan saya iaitu Anis Asyiqeeen.Azira Bt Che Othman kerana membantu memberI saya maklumat yg lengkap pasal kerja khusus ini.Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada cikgu saya Pn.

KAEDAH KAJIAN 6.LAMPIRAN 9.SENARAI KANDUNGAN 3.TOPIK 2.RUMUSAN 8.OBJEKTIF KAJIAN 5.HASIL KAJIAN 7.SENARAI KANDUNGAN PERKARA 1.RUJUKAN M\S .PENGHARGAAN 4.

Objrktif Kajian .

.

kaedah kajian .

Selain itu juga saya menggunakan kaedah lawatan di Kuala Kangsar.Saya telah pergi ke Kuala Kangsar bersama kawan-kawan saya dan melihat cara menbuat labu sayong. saya membuat rujukan di perpustakaan awam.Saya menemuh ramah seorang penduduk yang berkerja sebagai pembuat labu sayong .Terdapat beberapa kaedah kajian antaranya ialah temu ramah.Seterusnya.di dalam buku itu terdapat beberapa jenis labu sayong.Saya menanya kan pelbagai soalan contohnya ialah cara membuat labu sayong. .Nama beliau ialah En Ridzuan Bin Hamli.Saya mencari makmulmat melalui buku ilimiah.Selain itu saya juga melayari internet untuk mengetahui tentang labu sayong.Kami melihat mereka menggunakan kaedah moden untuk membuat labu sayong ini.

Hasil Kajian .

.

rumusan .

Selain itu juga ia juga mengalakkan minat kita dalam bidang perniagaan.Kita juga dapat mengetahui cara-cara masyarakat kita berniaga pada zaman kini .banyak pengetahuan. Saya telah mempelajari sesuatu tentang labu sayong ialah kita boleh meningkatkat rasa cinta kepada Negara kita.Ketika menjalankan kerja kursus ini.Selain itu ia juga memberi pendedahan tentang kegiatan ekonomi masyarakat tempatan.Saya amat bersyukur kerana telah menyelesaikan Kerja Kursus Sejarah dalam tempohmasa yang ditetapkan.pengajaran dannilai yang telah saya pelajari.

Lampiran .

Jmn Jmn .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->