Anda di halaman 1dari 19

Nasib Imah 7 "Abang.uuuuuhhhhh!!!!!!" Keluh Imah. Jimie ter ulai di atas dadanya. Imah bernafas pende -pende .

Bala suaminya masih besar terendam di dalam cipapnya yang banji r dengan air mani yang baru dipancut oleh suaminya. Mere a dah bersetubuh 2 ali malam itu dan pastinya Atan ana nya pun dah tidur. Setelah tenaga masing-masing pulih, Jimie bangun bersandar di epala atil. Di c apainya botol air di atas meja ecil dan dituang an e dalam gelas. Imah mengamb il tuala ecil dan dileta annya di mulut cipapnya sambil mengesat air mani yang sema in meleleh di atas tilam. Dia dapat merasa an tuala yang ditangannya itu m asih lembab oleh air mani yang terdahulu dilap an pada malam itu. "Abang minta cuti satu minggu dengan Dato' Tan" ata jimie sambil minum air. "Dia bagi e bang?" Tanya Imah sambil turut bersandar di epala atil. "Hehem!" jawab Jimie pende .

"Elo juga bang.. se arang pun musim buah-buahan tentu abah dan mama sibu di du sun, ita boleh turut bantu mere a.Atan tentu su a.peri sa Atan pun dah habis.boleh lah ita lepa sana lama-lama"

Jimie membisi an sesuatu e telinga isterinya. "Yang ada ni pun dah cu up besar bang" jawab Imah. "Imah ta su a e?" Tanya Jimie. Imah Cuma senyum. "su a hati abanglahImah i ut saja" tangannya mula mengurut bala suaminya.

"Se ali sebelum tidureso na bawa ereta jauh" Jimie mula nai e atas tubuh ist erinya. Imah membu a ang angnya. Dengan mudah Jimie memasu i tubuhnya. "Ohh te an banggggg." Jimie memi ir an tentang ereta yang dia a an pandu eso yang diberi an oleh Dat u Tan bosnya. Kereta syari at tapi cu uplah tu. Puas dia be erja dengan maji an yang begitu bai , serono . Tanpa disedarinya hayunannya ma in ranca . Imah meng erang uat di bawahnya. Imah lime s rupanya. "Lagi bangggggggg lagiiii bagiii lagiiiiiiiii!!!!!" Malam berlalu dengan suara Imah yang nyaring di selang seli sala an anjing sayup -sayup di hujung taman perumahan mere a. Setelah memanggil beberapa ali Jimie membuat eputusan yang abahnya tida ada d i rumah, Jimie pasti mere a berada di dusun di lereng bu it di tepi sungai. Di s ana ada pondo tempat mere a menunggu durian. Abah dan mama pasti di sana. Jimie

"Abang na

se ali lagi

e?" Imah lihat bala suaminya ma in eras.

"Kalau Imah setuju baguslah, sebab abang na

e ampung untu ."

"Kita bali "

ampung jumpa abah abang, lama benar rasanya ta jumpa abah dan mama

"Elo lah tu sebab Atan pun cuti juga se arang ni, bolehlah berana " pinta Imah.

ita emana-mana ana

Dari jauh Atan telah dapat melihat dangau yang dibuat oleh atu nya di tengah dus un. Lebih urang 30 meter dari dangau itu mere a berhenti. Ayahnya mengang at ta ngan supaya senyap. Imah diam. Atan diam. Dalam esunyian itu mere a terdengar s uara orang mengerang. "Uhhhhh banggggg yah yahhhh ayohhhh bangggg eghhhah!" Mere a melang ah perlahanlahan. "Laju bang yahhhhh hanyun bala abang yang besar bagi pada Som bangggggg si it la giiiiii biar Som pancut se ali lagiiiiii " Jimie, Imah dan Atan cuba sedaya upaya agar lang ah mere a tida berbunyi. Danga u beratap zing dengan etinggian lantai dua a i dari paras bumi dengan dinding paras dada memboleh an orang menjengu e dalamnya sambil berdiri ditanah dengan tiada masalah.

"Abang na pancut se arang erhhhh!!!" Keluh Pa Dir.

Ma mertua Imah menjerit. Kepalanya mengeleng e iri dan e anan. Matanya peja m. Tangannya menceng am lengan suaminya. "Abang pancutttttt sommmmmmm!!!!!!!!" "Aghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!" je rit ibu mertua Imah. Pa Dir mengehenta dalam bala nya yang besar e cipap iste rinya. Imah memegang tangan Jimie. Dia juga terangsang dengan perla uan edua mertuanya itu. Jimie memelu erat dari bela ang Imah. Imah dapat merasa an bala Jimie e ras di lurah bontotnya. Tiba-tiba Atan menepu tangan. "Yeee Atu dan nene berserono " "Hah!!!" Pa Dir tersenta e bela ang, mencabut bala nya dari cipap isterinya. Mama Som cepat-cepat menutup cipapnya dengan tangan iri dan buah dadanya dengan tangan anan.

"Hah Imah ..Jimie dah lama

au sampai?"

"Huh Atan rupanya, mana ayah dan ema ?" Tanya Pa n etawa.

Dir. Imah menutup mulut menaha

"Som punnn

uat si it lagi..yahhh si ittttt laggiiiiiiii yahhhhhhhh!!!!!!!!!"

Atan dapat melihat datu nya berpeluh di atas nene nya. Kedua-duanya tida berpa aian seurat benang. Tete nene nya yang bulat itu bergoyang mengi ut hayunan dat u nya. Imah yang menjengu dari hujung a i tersirap darah berahinya apabila mel ihat dengan tepat bala mertuanya yang jauh lebih besar dari bala Jimie eluar masu e dalam cipap ibu mertua tirinya. Punggung bulat ibu mertuanya yang putih mengaya mengi ut aya an bala bapa mertuanya. Kelihatan lubang anusnya yang su dah basah menai dan menurun dari pandangannya.

mendahului dii uti oleh Imah yang berseluar jeans etat yang lusuh dan Atan dib ela ang se ali. Saja Atan di bela ang sebab na tengo punggung bulat ema nya. S eja ayahnya bali ni Atan ta dapat merasa lancapan ema nya lagi. Kebetulan Ci gu Suzi juga pergi ursus lebih awal daripada cuti. Kalu tida pasti dia dapat " berserono " dengan Ci gu Suzi. Seja peristiwa dia dan Ci gu Suzi "berserono " d irumahnya pada malam tu, dia selalu e rumah Ci gu Suzi. Mere a terus sahaja mel a u an hubungan "berserono " di rumah ci gu Suzi dari masa e semasa. Ci gu Suzi selalu jemput dia bertandang e rumahnya. Kalau pergi dia a an buat dua atau ti ga ali sebelum bali e rumah.

Jimie nai e atas dangau menghulur an ain epada ibu tirinya. Abahnya masih la gi bersandar di dinding. Jimie meramas buah dada Mama Som sambil mengucup dahiny a "Mama apa habar" Tangan Mama Som terus sahaja menuju antara dua paha Jimie. "Imah,bala Jimie au tengah eras nie" gurau Mama Som. "Abang Jimie tu bila dia ta eras mamabagilah banya mana pun se ejap-se ejap e ras se ejap-se ejap eras" Imah memegang bala bapa mertuanya.

"Mana na eluar habis..ter ejut beru a u ditegur oleh Atan tadi" Imah mengurut -urut bala mertuanya.

Sambil bangun menyarung an ain bati nya dan mencapai baju T yang dihulur an ole h Atan. Atan sempat menjeling bulu sejemput yang menutupi cipap nene nya di samp ing lelehan cecair antara dua pahanya.

"Mari nene chec " tangannya terus meraba bala Atan.

Imah menundu menjilat air mani yang meleleh perlahan dari epala bala bapa mer tuanya selepas diperahnya dengan tangan. "Emmm " omennya. Mama Som melang ah turun dari dangau " Mama na e mana tu?" Tanya Jimie "Mama na e sungai bela ang tumele it mama nimama na mandi biar segar si it bada n""Atan na i ut" pinta Atan.

Imah mula serono menghisap bala besar mertuanya. "Besarnya bah" omen Imah. "Kau Jimie bila na mula bai i saiz anu au tu?" "Itu lah bah, saya bali ni na buat itu lah"

" Errr Imah ni dah sedia e untu tu?" sambung Pa Dir lagi. Bala nya dah cu up eras se arang untu pusingan seterusnya hasil dari hisapan Imah. "Imah!" seru Jimie. "Apa bang?" Tanya Imah melepas an bala mertuanya dari mulutnya. "Abang rasa abah dah sedia tu, bu a seluar se arang"

" Macam tu lah gayanya" Jawab Pa

Dir

"Kau tahu yang ena pertaruh an isteri au pada To Cu Toh." Hurai Pa Dir a ana nya. "Abah dulu pertaruh an mama e pada To Cu Toh tu?"

"Mari lah" Mama Som menari tangan Atan sambil berjalan

e bela ang dangau.

"Dah mahir tu mama, calang-calang orang

"Emmmm besar dah cucu

ita ni bang" alah bawah dada dia"

"Hah Atan serono tengo nene a menari tangan Atan.

dengan atu tadi?" Tanya Mama Som sambil tanganny

"Kau eluar an Imahnanti tersumbat pula batang sa ti abah

"Mama abah ta

eluar habis tadi ni" terang Imah.

au tu"

epad

Imah berdiri dan membu a seluar jean etatnya dan terus membu a seluruh pa aiann ya tanpa di suruh lagi. Kemudian dia terus terlentang dan membu a ang angnya be rsedia.

Dia tundu menghisap buah dada Imah yang tegang dan bulat. Jarinya mencucu cipa p Imah beberapa ali dan jelas Imah sudah pun berair dan cu up bersedia untu me nerima bala nya. "Ughhh!!! Besarnya bah" dia mengang at punggungnya menyua an mulut cipapnya untu memudah an emasu an bala mertuanya. "Abah te an habis .Imah tahan nie" Pa Dir harus berbangga sebab mendapat menantu seperti Imah. Canti . Monto Gebu dan emmm etat pula tu. Pa Dir menghayun. Imah menahan. Dia dapat merasa an b ala mertuanya yang besar aga luar biasa, besar dari bala Kutty dan sama besar dengan bala Ci gu Sarvan. Sama besar dengan bala Pa Dol penghulu ampung ibu nya. Lebih urang lah tu. "Abang ta apa ?" Tanya Imah pada Jimie yang sedari tadi hanya dudu disebelahny a. "Abang na cari mama" Jimie terus bangun.

"Cepat benar Imah pancut" omen bapa mertuanya. "Bala abah besar benar, ta tahan Imah....Ooohhhhh ye bah Imah pancuttttttttttt nieeeee" Mu a Imah yang putih elihatan merah di sinar cahaya petang. Pa Dir serono ten go mu a perempuan merah begitu apabila mere a pancut. Pa Dir menerus an menutuh menantunya. Walau pun usianya sudah menjang au enam p uluhan tetapi egagahannya tetap tida pernah luntur, apatah lagi selepas dia ba i i bala nya dengan To Cu Toh di atas bu it sana. Ma lumlah selepas beristeri m uda dengan Kalthom dia perlu pasti an yang isterinya itu sentiasa mendapat be al an yang lebih dari cu up. "Yahooo" Atan terjun berbogel, nene nya pun berbogel. "Ta ada siapa sampai e sini" jelas Mama Som. Air dingin menyeju an badan dan menyegar an setelah penat dalam ereta dan berj alan pula e dalam dusun. "nene ... serono an mandi sungai?" ata Atan. "Tentu serono terutama alau cuaca panas begini" Atan berenang mendapat an Mama Som. Matanya tertumpu epada buah dada nene tiri nya yang putih dan nampa pejal dalam air yang dingin. "Atan na hisap?" tanya Mama Som. "Na " Jawab Atan ring as dan terus sahaja memelu Mama Som serta menghisap tete yang menjadi perhatian seja tadi lagi. "Ohhh emmmm..... Hisap lagi" Pinta Mama Som.

Imah terlentang semula. Menyerah an dirinya buhnya. "Laju bahlaju lagiiii"

epada ni mat yang ian menguasai tu

Setelah Jimie berlalu Imah bangun bertong at an si u. Melihat bala ng sedang eluar masu cipapnya. Imah menggigit bibir. "Ohhhh abah, Imah na pancut nie" nafasnya deras.

mertuanya ya

"Abah..apa lagi Imah dah sedia tu" "Abah pun dah sedia ni" Jawab Pa Dir mula merang a

e atas tubuh menantunya.

Tangannya mula memegang bala Atan yang ian mengeras. Tangan Atan juga mula mer aba celah ang ang nene tirinya di bawah air. Mama Som membu a ang angnya sedi it supaya memboleh an Atan menjalan an tugasnya. Selang beberapa eti a Mama So m mula tida tahan dengan tinda balas Atan terhadap tubuhnya. "Ohhh pandai cucu nene " Keluhnya. Jimie berjalan e sungai yang mengambil masa beberapa minit saja tu. Dilihat di dalam air Atan ana nya sedang menggomoli ibu tirinya. Dia turut membu a pa aian dan terjun e dalam sungai. "Boleh ayah joint?" tanya Jimie. Atan cuma gela . "Ayah ena tanya nene " "Dengan lela i yang tampan bela a siapalah yang na menola " Tangannya yang sebelah lagi turut mencari bala Jimie dan memegangnya. Se arang edua-dua tangannya membelai dua bala yang berlainan. Jimie dan Atan terus mene rus menggumuli tubuhnya. "Dah mama ta tahan lagi, mama na bala au orang se arang" dengan itu Mama Som melang ah e tebing pasir yang putih. "Jimie terlentang" Arah Mama Som. Jimie i ut arahan. "Jimie na depan e bela ang?" "Bela ang " Dengan itu Mama Som menghulur an bontotnya untu dijilat oleh Jimie. "Basah an dulu, biar licin si it" Jimie mula menjilat. Tangannya mengua daging punggung yang gebu lalu dihulur an lidahnya e lubang dubur ibu tirinya. Setelah pasti licin Mama Som mula memasu an bala Jimie yang eras e dalam dub urnya. Payah juga mulanya tetapi dengan pengalaman Mama Som memboleh an bala Ji mie masu juga e dalam rongga duburnya yang etat. Jimie menggigit bibir. "Ketatnya mama" "Jimie awal jangan pancut dulu" lalu dia baring terlentang di atas badan Jimie. Atan dapat melihat bala ayahnya tenggelam dalam dubur nene nya "OK,se arang Atan pula masu an dari depan" Atan cepat melutut. Mama Som membu a bibir cipapnya dan Atan menyua an bala nya yang eras bagai pa u di dinding tu. Se ali te an saja zuppp terus tenggelam habis. "OK se arang setiap orang be erja" Arah Mama Som.

Imah menghenjut. Bapa mertuanya dudu di bawah pula. Se ali se ala dapat memerin tah serono juga fi ir Imah. Bala mertuanya habis ditelannya. Ditari eluar da n dite an masu . Laju dan perlahan. Dalam atau cete . "Abah lambat lagi?" tanya Imah yang dah pancut tiga ali. "Imah penat?" tanya mertuanya. "Abah buat dari bela ang pula , biar Imah nonggeng" Imah turun dan menonggeng. Mertuanya bangun mengambil tempat di bela ang dan ter us merodo bala nya e dalam cipap yang masih ternganga. "Kuatnya Imah emuttt" eluh mertuanya. "Imah na pancut se ali lagi nieeee" "Abah na pancutttttttttt uahhh uahhhhh!!!!" Pa Dir pancut dalam rahim menantunya. Imah tertiarap di atas ti ar. Pa Dir mem elu tubuh monto menantunya dari bela ang. "Boleh tahan juga menantu abah ni" "Nasib Imah..dapat mertua ganas" Imah membelai tangan yang memelu nya.

"Abang! abang!" terdengar suara Mama Som. Imah tersedar, dia merasa bala mertuanya tercabut dari cipapnya. Rupanya dia te rtidur dalam pelu an mertuanya. "Imah bangun sayang... ita bali rumah nanti gelap pula " ejut Mama Som. Imah b angun dan melihat Mama Som disebelahnya. Pa Dir sedang menyarung seluar tre nya. "Imah tertidur mama" sambil menyarung an seluar jeannya "Mana Atan dan Abang Jimie?" "Mere a sedang memungut buah durian sana tu..nanti tau eh Ah Chong dari bandar d atang na ang ut buah e bandar" Hurai Mama Som. Pa Dir turun e bawah, turut memungut buah bersama ana dan cucunya. "Jom mama" Aja Imah sambil turun dari dangau. Keti a itu dia berasa yang air mani eluar dari cipapnya membasahi ang ang selu ar. "Ohhh mama, Imah lupa na esat dulu, abah pun pancut banya dalam cipap Imah" M ama Som menele ang ang menantunya. "Si it saja tu lagi pun hari ma in gelap nie..abah alau pancut memang banya " "Apa habar Mama Som" "Ha AhChong, au baru sampai?" "Biasalah Mama..banya buah hari ini?" "Tu dia orang sedang utip" "Ni siapa mama?" "Ni menantu a u, Imah isteri Jimie" Ah Chong melihat Imah dari hujung rambut sampai hujung a i terutama celah angnya yang jelas basah.

"Apa habar..saya Ah Chong" "Bai " berjabat tangan. Jari Ah Chong menggatal menggaru eti a besalam. Mama Som berlalu mendapat an Pa Dir. Imah dudu di pinggir dangau. Ah Chong bersandar di dinding. "Ci Imah banya se si ooo" "Kamu ni Ah Chong, jangan na mengarutlah" "Betul saya punya bala manya eras tengo Ci at meraba bala Ah Chong, eras melintang. "Emmm" omen Imah.

Imah punya body" Tangan Imah cep

"Saya mahu pa ai Ci Imah boleh a?" "Nanti la i a u marah lah Ah Chong" "Satu ali saja cu uplah Ci Imah ..saya bayar punya" "Berapa?" "Satu ratus" Imah menjueh an mulutnya. "Dua ratus" Imah mengeleng an epala "Tiga" "Ta na lah Ah Chong" "Lima ratus!" "Nantilah a u fi ir an.. alau jadi a u beritahu" Tangan Imah meramas bala Ah Chong dua tiga ali. Ah Chong pun sempat meramas pu nggung Imah yang bulat dan gebu.. Imah berlalu mendapat an Jimie yang sedang mem ungut buah ditengah dusun. Dari jauh Mama Som melihat telatah Ah Chong dan Imah. Dia tahu pastinya Ah Chong menawar an untu mengguna an tubuh Imah. Dia pun sud ah dua tiga ali diguna an oleh Ah Chong dengan bayaran tertentu. Dia perlu ca a p dengan Imah mengenai soal ini. Soal bayaran..

ang

-------------------------------------------------------------------------------Nasib Imah 8

"Apahal?Mama nampa Imah menung saja," Tegur Mama Som. "Ta ada apa Ma" jawab Imah. "Berteng ar dengan Jimie ?" Tanyanya sambil membasuh tangan. "Mana ada" "Hah Jimie mana?" "Ada at luar tu dengan Abah..buat rancangan na e bu it". "Imah ta su a e Jimie na e bu it tu?" "Bu an tu..Imah ta isah... Imah boleh i ut" "Habis Imah menung ni enapa...mari beritahu mama..mung in mama boleh tolong" ta ngannya menari tangan Imah e meja ma an. "pasal Ah Chong semalam" Mama Som tersengeh. "Emmm dia aja Imah main e?" "Mana mama tahu?" "Alah mama dah biasa dengan perangainya tu" "Mama biasa main dengan dia eh?" tanya Imah sambil tersengeh. Mama Som juga turu t tersenyum. "Berapa dia tawar?" tanya Mama Som. Imah ang at lima jari. "Em..boleh lah tu" jawab mama som, berpuas hati dengan harga yang ditawar an ole h Ah Chong epada Imah. "Imah na e?" Tanya Mama lagi. "Entah lah ma, Imah pun ta tahu, nanti apa pula ata Abang Jimie, Imah ta pen ah buat erja macam ni, jual tubuh, buat biasa adalah tapi ta pernah pula ena an harga.." "Imah cuba dulu..nanti mung in Imah su a pula " "Mama biasa buat e ni?" "Adalah se ali se ala eti a abah ta ada" "Abah ta tahu e ma?" tanya Imah lagi. "Mama rasa abah tahu tapi buat ta isah, dia anggap itu hiburan buat mama" "Mana mama tahu yang abah tahu?" "Satu hari tu, Ah Chong bawa awan, dia ata abang ang atnya. Abah masa tu, per gi ebun" Imah mendengar dengan penuh minat. "Hari sebelum tu mama dan Ah Chong dah pa at, jadi mama ta i ut abah e ebun. Tepat pada masanya Ah Chong datang dengan awannya. Mama ta serono juga sebab Ah Chong ta pernah bawa awan. Mama pun tahu masa menjadi suntu alau awan di a i ut sama tapi Ah Chong puju juga mama agar mama melayan mere a berdua dengan bayaran se ali ganda." "Habis tu mama layan mere a?" tanya Imah.

Lepas sarapan Imah termenung di beranda dapur sambil melihat ayam dan iti memag ut padi yang ditabur an oleh Mama Som. Fi irannya melayang mengenai tawaran Tau eh Ah Chong semalam. Tawaran untu mengena an bayaran untu melayan lela i. Meny undallah tu.

"Ah Chong bija memuju , dia ata se ejap pun ta apa dan dia terus menghulur an bayaran. Dia ata awan dia na merasa orang melayu punya yang bersih di ampun g. Banya melayu di bandar yang manjadi pelacur tetapi mere a sudah ta bersih l agi, banya penya it, bahaya" Imah terus mendengar, cerita ni ma in serono pula . "Habis mama setuju?" Imah menjadi ta sabar. "Mama terima juga a hirnya" "Mere a buat dua-dua serenta ?" "Ta , satu-satu"

"Mama buat at mana?" Rasa ingin tahu Imah berterusan. "Dalam bili yang au orang tidur tulah, segan juga mama na bawa masu bili tidur ami, rasa bersalah pula dengan abah sebab dia ta tahu" Imah rasa terang sang, cipapnya rasa berdenyut mendengar cerita mertuanya tu.

"Memandang an masa ta banya , ami ta ada main-main, tapi apabila mama bogel s ahaja, orang tu terus sahaja ter am mama. Dia jilat mama sampai mama rasa na te rpancut. Mama tanya dia su a e jilat tu. Dia ata lama dah dia na jilat melayu punya tapi ta berani. Mama tanya sedap e? dia jawab sedap rasa bersih. Lepas puas dia menjilat dia terus sahaja nai atas mama dan henjut mama" "Besar ta ma anunya tu?" "Ta lah besar mana..Jimie punya lagi besar" "Lama ta ma?" "Ta lah lama sangat, dia henjut lebih urang lima minit emudian dia minta mama nonggeng. Mama i ut sajalah. Dia jilat bontot mama beberapa ali sebelum sambung henjut mama" "I ut bontot ma?" "Ta eh... i ut biasa" "Lama mana pula ma?" "Itu pun lebih urang lima minit emudian dia pancut...banya juga" "Kalau gitu ta lah lama sangat ma" "Memang ta lama, tetapi selepas Ah Chong buat dengan mama, dia minta se ali lag i" "Ah Chong uat ta ma?" "Ah Chong? emm ta lah uat mana tapi mama sempat pancut se ali dengannya" "Dengan orang tadi mama ta sempat pancut?" "Ta , tapi round edua mama sempat pancut dua ali..dia main lama selepas dia pa ncut ali pertama" "Habis macam mana pula abah tahu yang mama buat dengan Ah Chong" "Petang tu selepas Ah Chong bali , abah bali dengan seba ul buah rambutan. Mama pun hairan sebab masa abah pergi dia tida bawa ba ul tu bersama, tetapi masa d ia bali dia bawa ba ul pula . Abah ca ap at mama, tadi dia bali ambil ba ul d ia nampa lori Ah Chong at tangga. Dia dengar suara mama berserono tapi ta ap alah buat hiburan atanya." "serono juga ye ma?" Tanya Imah "Serono tu memang serono tapi malam tu Abah henjut mama sampai lima ali. Mama

"Lama ta

ma orang tu buat?" tanya Imah.

"Cerita lagi ma" pinta Imah. "Mama tanya siapa dulu? Ah Chong jawab

awan dia dulu"

rasa macam na pengsan." "Abah marah e tu" "Tida , abah lepas gian" terdengar suara Pa Dir di pintu dapur. Mama cuma terge la . "Mama pergi aja Jimie dan Atan masu e dalam, dia orang ata na sambung erja semalam di tepi sungai" Mama Som bangun mencium dahi Imah lalu berbisi .. "Abah na Imah se ali lagi lah tu" "Imah tahu ma.. ami pun bu an selalu bali ampung ni" balas Imah. Mama Som berl alu. Pa Dir dudu di meja ma an. Imah bangun "Abah na air?" "Boleh juga , buat an abah opi" Imah membancuh opi untu mertuanya.

"Ana menantu Bah, alau ta dapat i ut ibu mertua na i ut sapa lagi" Imah menu ang an secawan untu dirinya sendiri. "Emmmmm yeahhhh" suara Mama Som dari dalam bili .

"Atan te an se arang..yeahhh te an dalam-dalam...henjut bontot nene niee ouuuuh hhh!!!!!" suara mama Som lagi. "Ketat nya ne !!!" edengaran suara Atan Bunyi Oh dan Ah berterusan dari dala m bili dengan bunyi henya an atil.

"Macam atu nya juga lah tu" Gurau Imah. Sesudah minum Pa Dir mengaja Imah turun e tanah. Imah mema ai sarong dan baju T tanpa lengan itu mengi ut saja. Mere a meninggal an Mama Som, Atan dan Jimie dengan emeriahan mere a yang tersendiri.

"Berapa hari Abang Jimie ena rawat di sana tu?" tanya Imah. sambil mengesat pel uh di dahinya dengan bajunya. "Biasanya tiga hari" "Habis apa yang Imah ena buat bah?" tanya Imah lagi. "Imah ena jadi isteri To Cu Toh selama tu" "Isteri?"

Mere a telah berjalan hampir dua puluh minit meredah hutan. Badan Imah berpeluh. Bajunya basah di bahagian dada dan bela ang. Jelas elihatan puting tete nya da n sebahagian buah dadanya yang mele at pada baju yang nipis. Banya yang dibual an oleh Pa Dir dengan Imah terutamanya esediaan Imah untu membantu merawat Ji mie membai i bala nya yang henda dibesar an dengan To Cu Toh.

"Marilah i ut abah,

"Kita na

e mana bah" ita tengo sesuatu yang special dalam ampung ni"

"Boleh tahan juga Atan tu ye"

omen Pa

Dir.

"Mama dah enalah tu." omen Pa

Dir

"Em sedap opi ni macam mama buat juga " Usi Pa

Dir.

"Ranca benar Imah dan mama bercerita tadi?" tanya Pa Dir. "Saja Bah..cerita orang perempuan..lagi pun lama juga ami ta bali nya lah boleh ami cerita an" Sambil Imah menghidang opi.

ampung ba

"Gitulah syaratnya" "Mama dulu ena gitu e bah?" tanya Imah lagi

"Abah tahu e mama buat dengan Ah Chong?" "Tahu.." jawabnya ring as.

"Emm dia ta tahu"

Hutan sema in tebal, matahari panas ma in redup de rimbunan po o besar. Dari c elah-celah po o elihatan dua orang lela i dari arah yang berbeza tetapi menuju laluan yang sama. "Pa Dir" tegur mere a

"Ni sapa ni Pa Dir" Tanya Rambai sambil matanya merenung tubuh Imah e atas dan e bawah. "Menantu a u" Jawab Pa Dir sambil jalan bersama.Imah berjalan di bela ang Pa D ir di uti oleh Rambai dan Suji. Imah merasa an pahanya bergetah sebab berjalan j auh dalam cuaca yang sema in hangat. Menyesal juga dia sebab tida mema ai selua r dan baju dalam. Ta sang a pula yang mertuanya a an membawanya berjalan begin i jauh. Tiba-tiba mere a berhadapan dengan sebuah ana sungai. Airnya sangat jer nih. Pa Dir berhenti se eti a. "Emm dalam pula air hari ni" Sungut Pa Dir. "Malam tadi hujan at hulu sana tu " sahut Suji. 'Paras pinggang je Pa Dir" Sambung Rambai. Tiba-tiba mere a berdua membu a seluar masing-masing. Memang mere a ta berbaju dengan ulit yang hitam pe at. Mere a cuma melolos an seluar sahaja. Imah lihat mere a memang tida berseluar dalam. Dalam hati Imah rasa na tergela sebab bu annya dia seorang saja yang tida berseluar dalam. Imah lihat bala dia orang se paruh tegang, berjuntai panjang dan besar. Hitam ber ilat.

"Boleh Bah" Jawab Imah.

"Na

bu a baju atau tida ni" Tanya Pa

"Imah boleh melintas air tu?" Tanya Pa

Dir.

Dir lagi.

Pa Dir dudu bersandar di sebatang po o besar di tepi sungai. Menyala an ro o daunnya. Memerhati lela i berdua tu melintas. Memang air hanya paras pinggang.

"Kau orang lintas dulu" Arah Pa

Dir.

"Em Rambai , Suji au pun ada sama" Tegur Pa

Dir.

"Kalau gitu Abang Jimie ta leh marahlah a?"

alau Imah na buat dengan sapa-sapa saj

"Patutlah abah ta

marah sebab syarat perubatan abah. Mama tahu e syarat ni?"

"Mama pun ena gitu jugalah dan Abah pun ena terima orang lain selepas pada tu"

"Imah ena tidur dengan dia

e bah?"

alau mama na buat dengan

"Ye lah, Imah ena masa , sedia an ma an minum untu

To Cu Toh dan juga Jimie"

"Imah bu a ain sajalah Bah. Air tu ta dalam sangat" "Elo juga tu nanti ta lah Imah dudu dalam ain basah" dengan itu Pa Dir mem bu a seluarnya. Berjuntailah bala nya yang besar panjang. "Orang sini anu mere a besar-besar bela a e bah"

Pa Dir merenung tubuh menantunya tu dengan ghairah. Bala nya mengembang sedi it . Imah sempat memerhati an per embangan bala mertuanya itu. "Bangun dia bah?" Gurau Imah.

"Pertunju an apa ni bah?" "Nantilah Imah tengo " Pa Dir melang ah masu e dalam sungai. Imah i ut dari bela ang. Terasa seju a ir menyentuh ulitnya sedi it demi sedi it.. Segar rasa badan bila masu e dala m air yang dingin begini. Terasa ingin se ali untu terus mandi sahaja, Sampai d i tengah sungai Imah membu a bajunya "Bah" Dia memanggil Pa Dir. Pa Dir berpaling melihat Imah yang terlanjang bulat dengan buah dadanya bulat d an tega . Imah mengang at pa aiannya tinggi dan merendah an badannya hingga teng gelam seluruh tubuh ecuali tangannya yang memegang pa aian. Pa Dir menanti menantunya timbul, emudian dia terus berjalan mengharungi sunga i . Imah mengi utinya dari bela ang. Hampir sampai di seberang Imah mengena an b ajunya. Tubuh yang basah menyebab an baju itu terus mele at pada badan Imah. Ram bai dan Suji terus memerhati tubuh Imah dari masa menyeberang lagi. Imah perasan yang empat mata tu terus tertumpu e arah tubuhnya tetapi dia buat ta tahu saj a. Selepas mengi at ain, mere a terus an perjalanan. Turun disebali tebing el ihatan sebuah rumah atap rumbia yang ecil sahaja. "Kita dah sampai" Kata Pa Di r. Imah melihat se eliling, selain rumah atap rumbia tu nampa nya tida ada lagi ya ng menari ecuali andang lembu dan sedi it ebun sayur dan jagung. Mere a bere mpat menuruni tebing e arah rumah tersebut. Di hadapan rumah elihatan seorang lela i sedang membelah ayu. Sasa tubuhnya. Dia hanya berseluar pende . Orang it u berhenti dari erjanya dan datang mendapat an Pa Dir dan yang lain. Sampai pa da Imah orang tu berdiri dan perhati e atas dan e bawah emudian dia berjalan mendapat an Pa Dir semula. Mere a berbincang se eti a. Ada ala Pa Dir mengele ng epala, ada ala orang tu yang mengeleng epala. Rambai dan Suji terus sahaja mencari bang u yang dibuat dari buluh di anjung rumah dan dudu . Imah pula dudu di atas tangga hampir dengan mere a. "Mere a bincang pasal apa tu" Tanya Imah.

"Tu dia orang do tunggu, nanti ta

sempat pula na tengo

"Abah na

e? Kita buat at bela ang po o

tu" cadang Imah. pertunju an tu."

"Emmm patut

ita selesai dulu di rumah tadi" jawab Pa Dir

"Oooo" Imah juga melepas an i atan .

"Tu

erja To Cu Toh lah tu" ainnya. Menyerlah an tubuh putih dan monto

"Bayaran pertunju anlah tu" jawab Rambai. "Petunju an apa?" "Ini pertunju an special ci .., nanti ci tengo " sambung Rambai lagi. Suji cuma tersengeh. Kemudian Pa Dir datang mendapat an Imah. "Apa hal Bah?" Tanya Imah.

"Kenapa bah?" Tanya Imah lagi.

"Kenapa?" Tanya Imah lagi.

Merah padam mu a Imah. Dalam pada itu elihatan tersembul perempuan aga rendah dari Imah membimbit sebaldi air dari sungai. Tubuhnya aga monto , buah dadanya berisi, punggung bulat dan cuma mema ai sehelai ain bati lusuh yang basah uyu p. Imah memerhati lela i tuan rumah tu.Ber ulit cerah macam orang Cina tetapi be rambut erinting halus macam orang Negro.

"Abah..apa specialnya pertunju an ni?"

"Oooo" Imah ta dapat banyang an bagaimana tetapi matanya bulat sambil tersenyum . Ini dia mesti tengo . Se ali lagi Imah menoleh e arah lela i tuan rumah yang sedang menanti. Nampa l ebih tampan lagi daripada Muthu di perumahannya. "Bolehlah bah" tersembul jawapan Imah.

Dalam rumah cuma ada satu pelantaian dan satu medan sebagai ruang tamu. Semua be rsila di atas tanah di medan ber enaan yang di alas dengan daun-daun rumbia yang di anyam. Imah bertimpuh di sebelah Pa Dir. Rambai dan Suji menyelu po et mas ing-masing dan mengeluar an duit lalu dihulur an epada tuan rumah. Pa Dir berbisi sesuatu epada Imah. Semua mata tertumpu epada Imah yang bangu n berdiri dan berjalan e tengah ruang. Tuan Rumah menyerah an wang epada ister inya yang menyimpannya di celah dinding di bela angnya. Imah berdiri di tengah r uang, memandang epada pa Dir yang bersandar e dinding. Pa Dir nampa nya memb eri isyarat epada Imah, dengan itu Imah membu a bajunya lalu dicampa an e tep i. Terserlah buah dada Imah yang bulat membusut. Rambai dan Suji melopong tetapi tida berganja dari tempat dudu masing-masing. Imah berpaling e arah tuan ru mah dan didapatinya tuan rumah juga telah terlanjang bulat. Seluar pende nya ber ada di sebelah isterinya.

Pa Dir menganggu epala epada lela i ber enaan. Kemudian semua masu rumah. Isteri orang tu dudu sahaja de at pintu dapur.

e dalam

"Dia main dengan binatang" Bisi

Pa Dir lagi.

"Imah nampa

perempuan tu?" Imah menganggu an epala.

"Dia na main dengan Imah?"Pa Dir menganggu an

epalanya.

"Dia na

main dengan Imah dulu" bisi Pa Dir.

"Biasanya ami bayar, RM50 seorang tapi hari ini dia ta na

" Susah si it hari ini.. alau na

tengo pertunju an itu"

pula "

"Ohhhhh!!" Keluh Imah melihat bala tuan rumah yang masih belum di enali namanya itu.

Imah melutut dan dii uti oleh tuan rumah yang menola Imah untu berbaring perla han-lahan. Imah tida mengharap an sabarang ransangan sebelum bersetubuh dan aga ter ejut juga apabila tuan rumah mula menundu antara dua pahanya dan menjilat cipapnya. "Ohhhh emmmm" Keluh Imah. Tangannya memegang epala tuan rumah yang terus menjilat dan menghisap elenti n ya. Dari penjuru mata dia melihat dua orang tetamu sedang merocoh bala besar, p anjang dan hitam masing-masing dengan seluar mere a terlondeh sampai e lutut. T iba-tiba dia merasa an dirinya ian ghairah dan serono . -------------------------------------------------------------------------------Nasib Imah 9 Matahari ian meninggi, mung in hampir pu ul sepuluh atau sebelas pagi. Ta siap a yang peduli tentang wa tu lagi alau hidup di dalam hutan begini. di luar ruma h beratap rumbia elihatan ayam masih ber ejaran sesama sendiri. Si bapa ayam ya ng besar sedang mengejar dan memanjat bela ang ibu ayam emudian berlalu dengan megah. Mengibas sayapnya dan ber o o nyaring mencermin an epuasannya. Dari rumah tersebut juga edengaran suara Imah yang menjerit dan mengeluh. Mu an ya yang putih elihatan merah dan basah berpeluh. Rambutnya tida menentu lagi. Hampir dua puluh minit dia terlentang dan ter ang ang dihenjut oleh tuan rumah d engan bala nya yang luar biasa panjang dan besarnya. "Oughhhh!!!!!! Oughhhhhh emmmmmmhhhhh!!!!" suaranya terus meninggi. Dia dah lim e s dan lime s lagi. Pa Dir cuma melihat dengan eghairahan terhadap menantunya yang sedang digumuli oleh tuan rumah. Dia juga melolos an seluar tre nya dan di eluar an bala nya ya ng tida urang hebatnya. Apabila Imah dibali an untu disetubuhi secara mengiring elihatan bela ang dan punggungnya emerahan berbalam berbe as anyaman rumbia yang menjadi alas perjua ngan mere a. Orang itu mengang at paha anan Imah tinggi sedang Imah mengiring e iri. Bala yang besar itu terus sahja menerjah cipapnya dari bela ang. Punggu ng Imah yang bulat dapat merasai bulu lebat yang tida terurus yang menutupi ari -ari serta bawah perut tuan rumah. Tangannya yang asar dan eras memegang memel u Imah dari bawah epala melalui atas bahu iri dan terus sahaja meramas buah d ada Imah sebelah anan. Tangan iri Imah bermain dengan elentitnya untu merangsang lagi persetubuhan y ang sedang dini matinya se arang, mana ala sebelah tangan lagi diguna an untu m

Bala yang besar dan panjang itu nampa nya menegang e hadapan terangu -anggu epala yang ber ilat. Tuan rumah mengenggam pang al bala nya dan mengoso nya bebe rapa ali menyebab an bala nya mendonga e atas eras macam batang ayu. Dia me lang ah mendapat an Imah ditengah gelanggang. Imah membu a i atan ainnya dengan matanya tida ber elip melihat bala yang ma in hampir dengannya. Terdengar bun yi berdesit dari mulut penontonnya dan Imah tida peduli lagi. Fi iran dan tumpu annya hanya epada bala yang ini dalam capaiannya. Dia menggengam bala tuan r umah dan berpaling e arah bapa mertuanya. Se ali lagi Pa Dir menganggu an ep ala.

"Yeaaahhhhh emmm m bagiii lagiiii...emmmmhhhh, uat lagiii yeah uaaaaaattttt!!! !!" jerit Imah. Kepalanya terang at-ang at berselang seli dengan dadanya. Dia l ime s se ali lagi dan tuan rumah juga lime s dengan memancut banya e dalam ra him Imah.

Imah dapat merasa an bala yang ian mengecil dan orang itu pun menari bala nya eluar. Imah dapat merasa an udara menerjah masu menyentuh mulut cipapnya yang masih lagi ternganga dan meleleh an air mani. Perlahan-lahan Imah bang it dan m ende ati Pa Dir lalu memelu Pa Dir. Pa Dir memelu menantunya dengan penuh m esra. Tangannya membelai rambut Imah dan mencium dahi Imah.

"Emmmm Abah pelu Imah" Pinta Imah. Kepalanya disandar an e dada Pa Dir. Tangannya memelu pinggang mertuanya dan sebelah lagi terus memegang bala mertuanya yang menjulur e lantai. Air mani ya ng ada dalam cipapnya terus meleleh e atas daun rumbia di bawah punggungnya. Tuan rumah mende ati Imah. Bala nya masih lagi basah ber ilat dengan palitan air mani mere a berdua. Dia menghulur an dua batang lidi epada Imah. "Cabut satu" pintanya. Imah melihat pada pa Dir. Pa Dir mengangu an epalanya. Imah mencabut lalu di beri an semula epada tuan rumah. Tuan rumah mengu ur antara lidi yang dicabut d engan lidi yang masih berada di tangannya. Cabutan Imah lebih panjang. "Apa tu bah?" tanya Imah.

"Imah ta apa-apa?" tanya Pa

Dir.

Das demi das, panas dan melimpah. Imah semput nafas, g iri dan anan. Tuan rumah juga ter ulai tertiarap gnya masih lagi menghenjut perlahan-lahan melepas an e dalam rahim Imah. Imah cuma menahan dengan mengang menola lela i ber enaan lalu terus dibiar an bala beberapa minit.

Tangannya ter ulai mendepan di atas tubuh Imah. punggun pancutannya yang tera hir ang. Tida larat untu Imah besarnya berendam sehingga

Tuan rumah menai i tubuh Imah se ali lagi. Dia mene an bala nya terus rapat e d alam menghenta mulut rahim Imah yang eras dan licin di dalam vagina. Cipap Ima h yang licin tida lagi memberi an sebarang rintangan ecuali elicinan, ehanga tan dan emutan yang meramas batang bala dari masa e semasa. Tuan rumah mengha yun laju. Imah tahu yang orang yang menyetubuhinya itu mahu lime s. Imah mengay a punggungnya memberi an ransangan. Dia juga ian hampir dengan lime s untu ali e..... entah dia pun ta terbilang lagi.

Orang yang menyetubuhinya mula berhenti, se ali lagi perubahan ini sempat Imah melihat isteri tuan rumah gi, ainnya terbu a dudu bersandar e dinding rumah ang ang. sebelah tangannya sedang membelai buah dada belai cipapnya yang berbulu hitam.

Imah ditelentang an. Keti a yang sudah tida berbaju la dengan a inya sedi it ter dan sebelah lagi sedang mem

Dalam epayahan sempat Imah melihat Rambai dan Suji terus melancap di hadapannya . Bala mere a yang besar, panjang dan hitam itu elihatan ber ilat basah eras mencana e atas melang aui pusat masing-masing. Di hujung a inya elihatan Pa Dir , bapa mertuanya juga mengurut bala nya yang besar panjang. Memang hari ini nasibnya di elilingi oleh bala yang besar panjang bela a.

emaut punggung orang itu untu Imah.

terus menghayun, menjolo bala nya e dalam cipap

"Pilihan antara ambing dan " terang Pa Dir. Kelihatan isteri tuan rumah bangun dan menanggal an terus ainnya. Bulunya hitam menutupi cipapnya dan buah dadanya yang bulat berenjut apabila dia melang ah e tangah gelanggang. Suaminya melang ah eluar melalui pintu dapur. Perempuan itu mende ati Rambai. Tangannya membelai bala Rambai yang tegang bebe rapa ali emudian dia mengang ang di atas riba rambai dan memasu an bala Ramb ai e dalam cipapnya. Di henjutnya beberapa ali emudian dia mencabutnya. Ramba i mengeluh. Per ara yang sama juga dibuat epada Suji. Suji juga mengeluh apabil a cipap perempuan itu terang at dari bala nya.

Pa dir cuma senyum sambil mengang at punggungnya untu menjolo bala nya e dal am cipap perempuan tersebut. Beberapa minit suami perempuan itu tercega berdiri di pintu hadapan bersama see or ambing hitam yang besar. "Perempuan itu berhenti menghenjut Pa Dir dan ban gun e tengah gelanggang. Imah dapat melihat bala ambing tu eluar masu dari erandutnya. Merah dan eras.

"Auuuuu!!!" jerit isteri tuan rumah. Dia mendonga epalanya dan edua tangannya memegang a i hadapan ambing tersebut. Bermulalah persetubuhan antara binatang dan manusia. Kambing yang di urung berminggu-minggu itu bertinda ganas meni am cipap isteri tuannya tanpa belas ihsan lagi. Henta annya bertubi-tubi dan gelojoh se ali. Ist eri tuannya menjerit dan mengerang tida henti-henti. sese ali bagai an dia mena han sa it dan pada eti a lain pula bagai meni mati pemberian ambing jantan ya ng besar itu. Kambing itu mengembe dan mendengus . Hidungnya embang empis dan henta an gelojohnya berterusan. Tiba-tiba isteri tuan ambing menjerit uat

Imah dan Pa Dir bergera e arah bela ang dari edudu an perempuan itu menunggi ng. di sebelah sana juga Rambai dan Suji berbuat yang sama semata-mata untu men dapat an pandangan yang lebih bai . Kambing itu ian tida sabar. Lalu di lepas an oleh tuannya. Kambing macam sudah biasa mengang at a inya e iri dan anan isteri tuannya sambil punggungnya menghenjut bala nya e depan. Dua tiga ali cu ba masih lagi gagal tetapi cubaannya ali eempat dengan bantuan tuannya bala ny a terus masu e dalam cipap isteri tuan rumah.

Semua orang diam ecuali suara ambing yang mengembe . Perempuan tadi melutut da n membong o di tengah gelanggang. Kepalanya rapat tundu e lantai. Punggungnya tinggi di udara. Suaminya membawa ambing e bela ang punggung bininya. Kambing itu mencium cipap bininya dan menjilat-jilat. Imah dapat melihat bala ambing tu menjulur eluar sema in panjang. Pang alnya aga besar dan hujungnya aga hal us. Ka i depan ambing tu telah dibung us dengan ain. Kelihatan ambing itu ta sabar untu memanjat namun terus di awal oleh tuannya..

"Kambing tu telah di urung berminggu-mingu bersendirian disebelah g betina. Tengo tu gian sangat dah tu" beritahu Pa Dir.

andang ambin

"Boleh tahan juga pertunju an ni bah"

omen Imah.

Imah terus memerhati. Pertunju an ini ian menari . Perempuan tersebut buat per ara yang sama epada Pa Dir. Imah yang memegang bala mertuanya dari tadi memba ntu memasu an bala mertuanya e dalam cipap isteri tuan rumah. Sambil menghenj ut perempuan tersebut membu a paha Imah dan terus menjilat sisa mani yang diting gal an oleh suaminya. Di sedutnya dan dijilatnya dengan ra us.

"aughhhhhhh!!!!!!" air matanya mengalir. Dia tundu mengah. Dia lime s. selang beberapa eti a ambing itu memancut an a ir maninya. Banya menjejeh-jejeh eluar mengalir e atas daun rumbia.

"Na rasa?". Mu a Imah merah lagi. Dia cu up ghairah melihat pertunju an yang baru sahaja ber a hir. Tanpa disedarinya dia melutut e arah ambing dan menghulur tangannya unt u merasai bala ambing yang masih berjuntai dan meleleh air mani itu. Dia meng usapnya beberapa ali menyebab an bala ambing itu eras semula. "Ci puan na cuba?" tanya orang itu lagi. Imah berundur sambil mengeleng an epalanya. Tuan ambing itu tersengeh lalu men ari ambingnya eluar. Imah lihat isteri tuan ambing masih lagi tertiarap samb il ter ang ang. Cipapnya yang tembam emerahan elihatan basah berlendir dengan air mani ambing yang terus meleleh eluar. Pa Dir mengambil ain dan dihulur an epada Imah. Masing-masing mengena an pa a ian dan eluar dari pondo rumbia itu. Imah memegang lengan mertuanya sambil ber jalan eluar. Matahari sudah condong e barat menanda an hari telah petang. Keti a merentasi sungai, se ali lagi Imah mandi dengan menyelam sebagaimana dia menyeberang awal tadi, Cuma bezanya ali ini pa aiannya diberi an epada Pa Dir untu dibawa e tebing. Dia juga sempat membersih an cipapnya yang berlumuran m ani di dalam sungai. Pa Dir yang menunggu di tebing elihatan berbincang sesuat u dengan Rambai dan Suji. Apabila Imah nai Rambai dan Suji dah berjalan terlebih dahulu. Imah mengena an pa aiannya. "Rasa macam mana se arang?" "Segar si it bah" jawab Imah "Kita e dusun ejap" Jelas Pa Dir lalu membawa imah berjalan melalui sema . Rupanya tempat mere a pergi tadi tida jauh dari dusun mere a. Di dangau elihat an Rambai dan Suji sedang melepa sambil ma an rambutan. "Cepatnya mere a bah" tegur Imah

"Kenapa bah?" "Mere a berdua tu na an Imah" Jelas Pa Dir..

Dia tahu yang lela i berdua tu dari tadi gian an tubuhnya, apatah lagi selepas m enonton pertunju an yang dibuatnya dan pertunju an isteri tuan rumah sebentar ta

"Dah sampai e sini ta

tahan pun ena tahan juga lah" jawab Imah.

"Imah boleh tahan lagi

e?" tanya Pa Dir.

Sebelum eluar dia berhenti dan menoleh

e arah Imah

Namun ambing itu terus sahaja menghenjut sehingga mere a n se ali lagi buat ali etiga baru ambing itu berhenti. rtiarap ehadapan dan tuan ambing tu menari ambingnya ambing tu masih lagi berjuntai walau pun tida se eras

"Auooohhhhhhhhhh!!!!"

eluh isteri tuan

ambing tu lagi. berdua lime s lagi da Isteri tuan ambing te eluar dari rumah. Bala tadi.

"Abah ta na e?" tanya Imah. "Imah bagi at dia orang dulu, lepas tu ita tengo macam mana" Ulas Pa Dir. Kegairahan Imah embali lagi. Ransangan yang dijana an oleh pertunju an manusia dan ambing tadi sudah cu up memberangsang an tetapi ha i at yang dia a an diset ubuhi oleh dua bala yang besar, panjang menambah an lagi ransangan tersebut. Di a merasa an cipapnya berair semula. Terasa berdebar juga dadanya untu berhadapa n dengan orang berdua ni. Apabila hampir dengan dangau, Imah berhenti se eti a. Rambai dan Suji nai bersi la e atas memberi laluan untu Imah turut nai . Pa Dir cuma dudu di pintu den gan a inya berjuntai di tanah. Imah membu a baju dan ainnya lalu dilipat untu di jadi an alas epala. Lalu di a merapat epada Rambai dan Suji. Tangannya menjamah pipi edua-duanya. "Sila an bang" mendengar an pelawaan Imah, Rambai dan Suji cepat-cepat membu a s eluar masing-masing. Terus sahaja tersembul bala yang eras mencana . Imah terus menggenggam edua-duanya se ali, melurutnya beberapa ali dan mula me njilat satu persatu. Kelihatan dihujung bala hitam cecair jernih yang meleleh. Rambai dan Suju berdiri di atas lutut dan Imah terus menghisap bala mere a bers elang seli. Mere a berdua menggigit bibir menahan eni matan yang diberi an oleh Imah. Mere a tida menyang a dengan membayar RM50 seorang epada Pa Dir dapat mere a merasa tubuh monto menantunya ini yang baru bali bercuti e ampung. Rambai tida peduli hari ini dia hangus duit torehan getah yang di umpul selama seminggu. Bininya di rumah tida pernah menghisap bala nya. Bininya hanya tahu m embu a ang ang dan tahan sahaja. Tapi hari ini lain. hari yang bertuah dalam hi dupnya. Bala nya yang hitam pe at tu dihisap oleh perempuan yang putih merah ni. Perempuan yang berisi di dada dan punggung ni walau beribu ringgit pun dia sang gup bayar untu hisap bala nya dan bersetubuh dengannya. Tapi hari ini dengan ha nya RM50 dia dapat merasa tubuh gebu ini. Suji mula menola Imah untu menelentang. Imah berhenti menghisap lalu berundur mengambil tempatnya. Suji merang a nai e atas tubuhnya.. Kelihatan mere a ber dua macam tahi cica . Hitam dan putih. Namun Suji belum bersedia untu menyetubuhi Imah. Dia mula menghisap buah dada I mah dengan ra us. Puas di buah dada Suji mula menjalar e bawah. Tangannya yang sedari tadi menggenggam cipap imah dengan ibu jarinya menguis-nguis alur cipap t ersebut ini mula mengua membu a alur tersebut untu dihulur an lidahnya menjil at dan menero ai cipap yang elihatan masih merah a ibat tero aan tuan rumah tem pat mere a ber umpul tadi. Imah bagai di awangan apabila cipapnya dijilat. Nafasnya mendengus-dengus. Perut nya menjadi embang empis. Namun dia terus sahaja menghisap bala Rambai yang p enuh dalam mulutnya. Tangan Rambai pula yang bermain dengan buah dadanya. Pa Dir mengeluar an ro o daunnya lalu digulungnya. Bala nya eras di dalam sel uar. Dia juga tida tahan dengan segala rangsangan yang dia terima hari ini teta pi dia perlu bersabar. Habis buda -buda tu selesai dengan Imah mung in dia pula a an mendapat gilirannya. Dia turun dari dangau dan berjalan e dalam dusunnya . mung in bai juga alau dia mengutip durian yang gugur. Dia menghala e sungai sambil menyedut ro o nya.

Matahari

ian tergelincir. Terasa juga perutnya ber eroncong. Di tari nya dahan

di. Imah berhenti melang ah dan berpaling ang.

e arah mertuanya yang berada di bela

rambutan yang rendang yang penuh dengan buah. Di patah an lalu dibawanya dengan tang ai dan daun. Dipeti nya sebiji lalu dima annya sambil berjalan. Emm tentu I mah juga lapar. Kesian juga buda tu baru semalam bali e ampung, hari ini da h teru di erja an oleh buda ampung ni dan tentu dia sendiri pun. Pa Dir mela ng ah e dangau semula. ************************************************** "Auuuughhhhhh !!!!! Augggghhhhh!!!!! Aaaaaaaaa!!!!!! uhh!! Aaaaaaaa!!!!!!" Dari jauh dah edengaran suara Imah menjerit. Pa Dir mempercepat an lang ah.

"Yyaaa!!!yaaaa!!!! yaaaa !!! lagiiii!! lagiiiiii biar oya ...biar luas .. uat l agiiii uatttt oughhhh!!!!! hayun bala au orang tuuu lajuuu lagiii lajuuuu emh hhhhhh!!!!! bagi a u pancut se ali lagiiii yeahhhhh dan yeahhhh si it lagiii laj uuuuuuuuu!!!!!!" Imah merepe .

"Ya Ka a u pancuuuuuuttt niiiii!!!!!!" Dia lime s "A u pun pancuuut dalam bontot auuuuuuu!!!!! betina sundallllll ouhhhh yeahhh!! ! yeahhhh!!! yeahhhh!!!!!" Jerit Suji sambil memancut an air maninya berdecut-de cut dalam dubur Imah. Pa Dir ta tahan, dia eluar an bala nya lalu mengurutnya perlahan-lahan. Imah tertiarap atas tubuh Rambai mana ala Suji mencabut bala nya dengan sedi it bunyi pop dan terus terlentang e bela ang. Bala Rambai yang besar terus terendam da n Imah masih belum bersedia untu mencabutnya. Biarlah ia terendam hangat di dal am tubuhnya buat se eti a. Pa Dir dapat melihat mani Suji yang meleleh eluar dari bontot menantunya e at as buah za ar Rambai dan seterusnya meleleh e atas ti ar. Perlahan-lahan Imah b angun. Rambai tersengeh puas. Imah mencabut bala yang terbenam dalam tubuhnya d an terus bersandar e dinding. Ka inya lurus ter ang ang. Air mani terus meleleh dari edua-dua rongga tubuhnya. ***************************************** Dia tersenyum epada mertuanya yang sedang mema an buah rambutan. Peluh meleleh di seluruh tubuhnya. Bau tubuhnya juga bercampur baur dengan bau tubuh Rambai da n Suji apatah lagi seluruh pondo dangau tersebut berbau dengan bau air mani. Ra mbai mema ai seluar dan dii uti oleh Suji. Masing-masing menyelu sa u seluar da n menghulur an RM50 epada Imah. Tercengang se eti a tetapi Imah mengambilnya da n dileta an dilantai sebelahnya. Dalam masa beberapa minit sahaja Suji dan Ramb ai hilang e dalam hutan. Imah merang a mendapat an mertuanya. Mengambil rambut an dan mema annya.. Penat dan lapar.

Pa Dir esian melihat menantunya. Mere a harus bali

e rumah se arang.

Rambai juga

mengerang

Sampai di dangau Pa Dir lihat Imah di erja an oleh Rambai dan Suji serenta . Ra mbai terlentang dengan Imah di atasnya mana a Suji mendatanginya dari bela ang e dalam lubang bontotnya. Pa Dir jelas dapat melihat dua bala besar terbenam d alam dua rongga tubuh Imah. Serangan mere a juga nampa nya ganas dan mere a ben ar-benar melepas an gian masing-masing yang terpendam seja pagi tadi. Imah mend onga bertong at dengan lengan di iri dan anan epala. Rambai dan Suji dengan ganas meni am dan terus meni am dengan laju e dubur Imah.

"Kita bali Mah" ata Pa Dir. Tanpa banya bicara Imah mengumpul an ain dan bajunya. menyarung an baju dan me ngena an ain bati menutup semula tubuh mongel, putih dan lebam di beberapa tem pat. Pa Dir mengatur lang ah. Di tangannya membimbit tang ai rambutan. Imah menge or i dari bela ang. Pahanya mele it dengan air mani yang masih meleleh dari edua-d ua rongga tubuhnya. Jalannya juga aga mengeng ang sedi it. Lututnya aga lemah. Dia masih terasa seolah-olah dua bala yang mengisi rongga tubuhnya masih ada d i situ. Namun pengalamannya mengajar yang perasaan itu hanya bersifat sementara sahaja. Kalau dia gigih an diri berjalan, eadaan a an menjadi seperti sedia al a juga. ********************************************** Di rumah Mama Som sedang membasuh pinggan yang baru diguna an untu ma an hari oleh Atan dan Jimie. Dia juga merasa mele it di antara dua pahanya. ni masih meleleh perlahan dari dua rongga tubuhnya. Dia mesti cepat sebab dan Atan menunggu di dalam untu menerus an erja mere a yang mere a mula a pagi tadi. tengah Air ma Jimie an sej

Eso Jimie a an e bu it. Bila di sana dia ena berpuasa daripada menyentuh pere mpuan sepanjang masa rawatannya. Biarlah hari ini dia melepas an ehenda nya sep enuh hati. Mama Som a an melayannya.<PIXTEL_MMI_EBOOK_2005>13 </PIXTEL_MMI_EBOOK_2005>