Anda di halaman 1dari 2

PLAN OPERATIV PR REALIZIMIN E ORS

Lnda msimore: ________________________

Msimdhnsi: ________________________
Njsia msimore: ______________________________________
Faqja : _____
Klasa: _____
Data: ___________

Qllimet konkrete:

Metodat dhe Format:

Pajisjet msimore:

Rrjedhoja e ors

10 .

10 MIN

Pjesa hyrse

Arsimtar

Nxns

MIN.
20

Pjesa kryesore

10 .

Prfundimi

Vrejtje:

Pikpamjet mbi arritjen e qllimeve msimore/informata kthyese