Anda di halaman 1dari 5

Manuk Dadali Mesat ngapung luhur jauh di awang awang Meberkeun janjangna bangun taya karingrang Kukuna ranggaos

reujeung pamatukna ngeluk Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk Saha anu bisa nyusul kana tandangna Gadang jeung partentang taya bandingan nana Dipikagimir dipikaserab ku sasama Taya karempan ka sieun leber wawanenna Manuk dadali manuk panggagahna Perlambang sakti Indonesia jaya Manuk dadali pang kakoncarana Resep ngahiji rukun sakabehna Hirup sauyunan tara pahirihiri Silih pikanyaah teu inggis bela pati Manuk dadali gadung siloka sinatria Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia Manuk dadali manuk panggagahna Perlambang sakti Indonesia jaya Manuk dadali pang kakoncarana Resep ngahiji rukun sakabehna Hirup sauyunan tara pahirihiri Silih pikanyaah teu inggis bela pati Manuk dadali gadung siloka sinatria Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia Manuk dadali manuk panggagahna Perlambang sakti Indonesia jaya Manuk dadali pang kakoncarana Resep ngahiji rukun sakabehna sumber : http://liriksunda.blogspot.com/2009/03/lagu-wajib-sunda-manuk-dadali.html#ixzz1oVleTw6T

Boga kabogo jauh Mentas laut leuweung gunung Tapi apel teu bingung Cukup hallo na telepon Kuring di pulau jawa Manehna pulau sumatera Lamun malam mingguan Mojok via SMS-an Jelema palinter Dunya beuki maju Najan urang pajauh Bisa ngobrol unggal waktu Tiap SMS-an atawa nelepon Teu jadi pikiran Kajeun pulsa kabobolan Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna

Panganten Ayar Panganten Anyar Diuk Ngarendeng Meunang dangdan Direnceng-renceng

Enggeus biasa Ka ilaharna Pada ngagonjak Kusararea

Reff Dina poe harita Manehna keur bahagia Tepak toel geugeut pisan Dunya asa nu duaan

Dina poe harita Manehna keur bahagia Tepak toel geugeut pisan Dunya asa nu duaan

Mawar Bodas Mapay jalan satapak Ngajugjug ka hiji lembur Henteu karasa capena Sabab aya nu diteang Hujan angin dor dar gelap Hunteu aya keur ngiuhan Sanajan awak rancucut Teu paduli kajeun teuing Nu penting mah asal nepi Ka tempat anu di tuju Rek ngalongok mawar bodas Nu moal lila ka ala Sugan tea moal gagal Kembang geus aya nu boga Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang Teu kasawang ti anggalna Teu kapikir ti tadina Lamun bakal nyeri hate Hoream teu sudi teuing Mikiran pipanyakiteun Mikiran pipanyakiteun

Ulah Ceurik
Cag didieu Cag seumeut dieu Lalakon cinta nu urang Teup anteupkeun Tong di guar deui Carita cinta nu peugat Najan ka gandrung sa gunung Najan duriat sa jagat Kadeudeuh nu nyangreud p Ahirna urang pipisah Rek ka saha Rek ka urang mana Geura milari geuntosna Cig ka kidul Cig ka kaler Ngulon ngetan moal nyaram Tos teu aya kakaitan Antara urang duaan Lain anjeun lain akang Urang geus lain lainna Lain. Ulah ceurik Tong diceungceurikan Tarimakeun janten randa Akang pasrah jadi duda Da geuning kieu kuduna Urang teu bisa kumaha Ulah ceurik Tong diceungceurikan Wayahna urang papeugat Najan hate masih beurat Pileuleuyan, pileuleuyan Hampura, Akang hampura