P. 1
Contoh pengumuman

Contoh pengumuman

|Views: 374|Likes:
Dipublikasikan oleh Tief

More info:

Published by: Tief on May 06, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/16/2014

pdf

text

original

WARA-WARA KANG DISIARAKE Assalamu’alaikum Wr. Wb. Dhumateng bapak-bapak saha kadang muda Rt. 02/Rw 03 mriki.

Bilih sampun dados adat sabenipun, mangke ing dinten ahad tanggal 16 maret menika, kasuwun kempal wonten pos jagi sacelakipun mushola, watawis tabuh pukul 07.00. saperlu badhe gugur gunung utawi gotong-royong reresik mushola lan sakiwa tengenipun amargi dalunipun badhe wonten pengaosan akbar pengetan Maulud Nabi Muhammad SAW. Makaten pambiwara saking kula, mugi andadosaken kawigatosan panjenengan sedaya. Matur nuwun. Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

Ali Mansur saking Tegal 2. . Drs. 18 Februari 2012 Pangarsa Ta’mir Masjid Ulul Albab K.00 WIB : Masjid Ulul Albab Langkap Kedungwuni : 1.H. H. Bilih kangge mahargya pengetan dinten Isro’ Mi’roj Nabi Muhammad SAW. Cekap semanten wara-wara menika. Masjid Ulul Albab Langkap Kedungwuni badhe ngawontenaken acara pengaosan umum ingkang Insya Allah badhe dipunleksanakaken benjang : Dinten Tanggal Tabuh Papan Pambicara : Senin : 20 Februari 2012 M / 27 Rajab 1429 H : 20. KH. mugi ndadosaken kawigatosanipun sedaya warga. Shodiqin. S.Ag.WARA-WARA KANG DITEMPEL UTAWA DIIDERAKE Dipunbyawaraken dhumateng kaum muslimin saha muslimat dhusun Langkap Kadungwuni. Langkap. Miftahul Huda saking Pekalongan Mila saking mekaten kasuwun kanthi sanget sedaya kaum muslimin saha muslimat ngrawuhi acara menika.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->