Anda di halaman 1dari 12

JADUAL SPESIFIKASI UJIAN (JSU)

1. 2.

Ang Tau Hong Chong Chui Kuan

5.
6.

Hew Li Pei
Lee Soo Chan

3.
4.

Chong Siau Yun


Ee Leng Hong

7.

Lim Pei Chen

KPLI-KDC AMBILAN NOVEMBER 2010

JADUAL SPESIFIKASI UJIAN (JSU)


JSU

A. Berpakaian kotor. B. Tidak pergi ke sekolah. C. Bermain di dalam kelas. D. Membesar dengan sihat dan cergas.

A.
B. C.

D.

Tandas. Kantin. Bilik tidur. Perpustakaan.

A.
B. C. D.

Membuang sampah merata-rata di tempat. Tidak membersihkan kelas. Menyusun dan mengemas buku di perpustakaan. Tidak menyimpan dan mengemas peralatan sukan.

A.
B. C. D.

Membersihkan bilik darjah. Membantu ayah mengecat pintu pagar. Memarahi adik yang mengganggu semasa kita membuat kerja rumah. Membantu rakan-rakan mengambil buku latihan ke bilik guru.

A. Berbangga menjadi rakyat Malaysia. B. Melanggar undang-undang. C. Berusaha menghadapi cabaran. D. Sedia berkorban untuk negara.

Alex perlu dibantu untuk membolehkannya bersekolah, cara yang sesuai ialah .(Aplikasi) A Menghantar guru untuk mengajar Alex. B Meminta kawan-kawan Alex belajar di rumah Alex. C Membina sebuah sekolah di kawasan tempat tinggal Alex. D Menempatkan Alex di sekolah berasrama yang berhampiran.

A Anugerah Kanak-kanak Sedunia B Anugerah Tokoh Kanak-kanak C Anugerah Pingat Hang Tuah D Hari Kanak-kanak Malaysia

8. Fakta-fakta di atas adalah berkenaan tentang____________. (sintesis) A Semangat patriotik. B Kebajikan negara C Keharmonian negara. DMelahirkan warganegara yang taat.

I menggunakannya dengan betul. II menegur murid yang cuba merosakkannnya. III melapor kepada guru jika berlaku kerosakkan. IV membaiki sendiri peralatan yang rosak.
A I dan II C I, III dan IV B I, II dan III D I, II, III dan IV

A untuk mengisi masa lapang B untuk menjadi teladan masyarakatsupaya C supaya generasi muda dapat mewarisi adat D dapat dihormati di kalangan masyarakat.