Anda di halaman 1dari 1

ASMORODONO SYAHADAT 9 KALI SHOLAWAT 9 KALI ALLOHU AKBAR 9 KALI

BISMILAHIROHMANIRROHIM INGSUN MATEK AJIKU SI GENDAM ASMORODONO SUN KONGKON NGGOLEKI BLUMBUNG PANGGAWE SARI SUN KONGKON NGLEBONI GUWO GARBANE(SEBUT NAMA TARGET) TEMU TURU TANGEKNO TEMU TANGI LUNGGUHNO TEMU NGADEK RIRINEN MRIPATE BENYAWANG AKU SING BECIK RIRINEN IRUNGE BEN NGGONDO AKU SING BECIK RIRINEN KUPINGE BEN NGRUNGOKAKE SUWARAKU SING BECIK RIRINEN ATINE BEN ELING MARANG AKU RINO KELAWAN WENGI RIRINEN SIKILE BEN SERANTAL TEKO NGAREPKU TEKO WELAS TEKO ASIH DUDU ASIH SI.(SEBUT NAMA TARGET) SOKO KERSANING ALLOH JABANG BAYI SI RATU NDALI LEGEK-LEGEK KOYO GOLEK TAK DUMUK POTHEL TAK GRAYANG GRUMEMEL NDELEK GREWEL KETEKAN ROSOKU SAKING KERSANING ALLOH.